Štek je dobro sakriveno mesto. Varijacija ima bezbroj: recimo štek-ocene su „isključivo dobre ocene koje se čuvaju za ‘ne daj Bože' situacije, odnosno period kada pljušte kečevi“, piše jedna vukajlijašica. Tako će iskusni školarac prećutati roditeljima da je dobio peticu, a to će im saopštiti tek kada dobije i nekog keca – da bi ublažio negativni efekat.
Deutsche Welle · 29. April 2011.
https://i.imgsafe.org/00dbc78bae.jpg
5 njih sam danas pitao jel hoce da glasaju, nece niko..a razgovarao sam i sa jednom babom koju poznajem nije normalna ozb, nosi uvek bibliju sa sobom kaze da je smiruje kad cita, i zalila mi se ona danas kako ne sme da ide kuci da legne jer joj je doktor preporucio da sto vise seta a bole je i kolena, kaze:ne znam kako cu sutra da odem da glasam biracko mesto mi je daleko.bilo mi je glupo da je pitam za koga ce da glasa ali pretpostavljam za koga.stariji treba da objasne mladima kako je glasanje doro za njih, i ja sam nekad pricao-ocu boli me kurac, ali sad shvatam neke stvari.kad bi te koji ne glasaju zatvorili u jedan logor onda bi ih pitao dal ih zanima ko je na vlasti, tad bi im bio jasan znacaj glasanja.treba da budu zivotno ugrozeni da bi digli svoj glas.ovako je politicarima lakse da manipulisu.vucic se usresredio samo za penzionere, on se uvek obraca penzionerima jer zna da je to dovoljno
Desetak sati do izbora, ne znam šta ću, ili Stamatović ili Boško{rabin Šloma, tebe gledam)
U tramvaju sam
Radjare brate ja sam za Stamatovića. Dolazim u Srbiju samo da ga zaokružim.
http://oi65.tinypic.com/f9f3pf.jpg
Ja sutra izlazim sa ovom majicom ahahhaha
boli me uvo i ovako je sprdnja sve zivo
Ja idem u majici KOSOVO JE SRBIJA.
Zhajk ima muda. Narod mu to nece oprostiti!
papete ajde na fejs minut
Stamat je jedini koji je koliko toliko uspeo da izjebe Vučića za ovo vreme sa onom izgradnjom gondole na Zlatiboru(dobro tu su i zaštitnik građana sa oštrim protestima zbog onih baraka na savamali i Šešelj sa puštanjem četničkih pesama o Trampu onda kad je bio Devenport lol).
Rastko je peder iz Bosne ima 19 godina iz Bosne je a hoce ovde da nam glasa, e pa ne moze sine. Glasaj ti lepo za Bakira i ostavi nas na miru.
Glasajte svi za 2. Jeremića jer on je patriota, bio je predsednik sveta, ministar spoljnjih poslova, borio se za Kosovo.
Vučić mora pasti jer ne sme biti diktature, tiranije, izdaje, otimanja para, preseravanja, bahaćenja, ludila, prostakluka i iživljavanja tog sotone, izdajnika, psihopate i pedera pičkoustog.
Prijavljen uredno u NSu hahahahaha.
Punopravni gradjanin države Srbije. Sutra popodne ostvarujem svoje biračko pravo u vidu glasanja za broj 10 - Stamatović Milan!.
Vuče moram te razočarati ludnice nažlost nemaju glasačka mesta tako da ti sutra nećeš iskoristiti svoje gradjansko pravo xD
Glasam za Vučelu voleo bih da svrši po svim tim penzionerima što će mu sutra dati glas
DE ĆE BOSANČEROS NEGO U VOJVODINI
Дођ сутра у макијато на каву бјахахахаха
neš moći ni ti jer ce te udariti ludak kamionom kad skrene u drugu traku
и да до тога дође (нешто најнемогућије), бићете грађани трећег реда тако да боље вам је са муслиманима, они вас мање мрзе лол
Od oko 30 ljudi koje sam do sada upoznao u Ministarstvu inostranih poslova - 20 je izbosne, a 5 iz mog kraja. Čemu se vi nadate uopšte? :D
https://youtu.be/lB6RpKW7Llk
Samo Beli i niko vise.Srbiji treba neko mlad je uzdigne iz zaostalosti
зато и пропадамо скочимише што нас воде босанчине и црногорчине