Предсједнички избори у Србији 2017. - СУДАР ТИТАНА

1. razmišljam koji skandal da pravim na glasačkom mestu, ima li predloga, mislim podrazumeva se javno glasanje za Jankovića pred komisijom, ali još nešto?

2. U Londonu juče glasalo 338 Srba, Janković 241 glas, Jeremić 27, Beli 24, Vučić 19 glasova. Da smo normalna država i normalan narod, otprilike takvo stanje stvari bi bilo normalno.

3. ok, a ko je objavio to?

4. neki manji portali i Balša Božović na twitteru, ne bi smelo po zakonu da se objavljuje na većim portalima

5. pa ne bi smelo ni da procuri uopšte do večeras, koliko ja znam debelo je kažnjivo da se objavi bilo gde
    ne kažem da takav rezultat nije logičan i da ne treba i ovde da bude tako, samo nije smelo da se pojavi nigde

6. 2012 je izlaznost do 9 vila 6, 6%, videćemo uskoro kako ide danas ima li nade.

7. Bombas, dođeš tamo u kupaćem tipa Boratov onaj kupaći, pustiš brkove i kažeš "Grejt sakses" kad glasaš. Kuš veći skandal.

8. inače kad stignu rezultati iz Leposavića i kad ih se uporedi sa Londonom recimo, tad se shvati sva beda i nesreća ovog jadnog naroda, odnosno koliko je pogubno provesti čitav život u zabludi i laži domaćih političara i medija.

9. Saaaaaaaleeee, ale!

10. A i ja sam za njega neka ide u pičku materinu, jedino mi je on delovao kao neko ko može do drugog kruga.

11. SAŠA JANKOVIĆ BRŽE BOLJE JAČE

12. Slagao sam ovo gore, za Vučka sam glasao. I to dvaput. I nagovorio sam još četvoro da glasaju za njega.

13. ja sam za sedam dana uspela pet dementnih baba da ubedim da zaokruže broj 2

14. aleksandru je bilo lakše nego tebi, tvoja ciljna grupa je bila razumnija

15. Još dvoje uspešno nagovorenih, baš sam brzo i jako krenuo, a i bolje nego prošle godine rekao bih.

16. lakše ti kad tvoji znaju ko je vučić, ovi moji pojma nemaju o kome pričam. pa sam odustala i forsirala samo broj

17. hahah laže Cesid opet

18. Kakvi su preliminarni dal se zna?

19. Izlaznost makar, cenim da ce se nabiti 60 posto

Rekli o sajtu

Štek je dobro sakriveno mesto. Varijacija ima bezbroj: recimo štek-ocene su „isključivo dobre ocene koje se čuvaju za ‘ne daj Bože' situacije, odnosno period kada pljušte kečevi“, piše jedna vukajlijašica. Tako će iskusni školarac prećutati roditeljima da je dobio peticu, a to će im saopštiti tek kada dobije i nekog keca – da bi ublažio negativni efekat.

Deutsche Welle · 29. April 2011.