Предсједнички избори у Србији 2017. - СУДАР ТИТАНА

1. Jos sa zvonka ste pozvali suptilno da se glasa protiv vucica, razocarali ste me!

2. Samo pogledajte danas na drustvenim mrezama koje osobe izigravaju strucnjake i znalce i nacin na koji to rade, ako ste ok sa tim, ako je to intelektualna strana srbije, pristojna srbija, onda neka vam bude..

3. armine oš da zoveš na punč nas žuta govna ako ne dobije vučić u prvom krugu?

4. Ma ne budi smesan jbg
    Pozvani su svi koji idu brze jace bolje, seselj, canak, stamat, ko bi zeleo da nam ulepsa ovu noc svojim prisustvom neka kaze da ga ubacim na listu

5. арминг и миша спремају пунч од бајадера, капирате, спремају воћни пунч, а бајадере су воће богаташа па као зато... не, а? добро, идем ја да мамим људе да гласају за вулета, монтирао сам и звучнике на терасу иде од мејдена сикс сикс сикс д намбр оф д бист све шљака то је то до победе с̶а̶м̶о̶ ̶ј̶а̶к̶о̶ брже јаче боље

6. zato što glasaš za vučića armine, zato i ne možeš ubosti ništa na kladionici već zadnje 4 godine

7. bohor je to uradio arm, mladenovački lobi jak je, ali moramo biti istrajni i jaki jer bjb

8. 5 sam zaokružio, nisam ni gledo imena i raspored. 5 mi je onako lep broj odoka...

9. I opet kazem pogledajte glavice na drustvenim mrezama, svi imaju neku zanimljivu situaciju, svi obavestavaju da su izasli na glasanje, da je to bitno, oni pozivaju da izadjete, oni ovo oni ono, jos jedna jebena farsa, pa mogu reci i TREND jebeni, to je ono sto sam pricao odavno, mozda je ova sto vi nazivate krezuba sirotinja isto klasicna ovca koja se sisa, ali gore navedeni strucnjaci i svi vi znate koji ste ste samo jos jedan nivo sisanja ovaca, malo samo zamrseniji jer ste satro pametniji, a u stvari jos bednije padate na neke forice, koprcate se meni presmesno, ponosno stojite hah to je to radim pravu stvar nisam kao ovi sto gledaju rijalitije krezuba sirotinja ja sam iznad toga, ja sam glas razuma, ja sam intelektualac bre, na to se u sustini svede sve koliko god smesno zvucalo, gadite mi se, iako je dosta mojih prijatelja takvo, ali opet vas ne krivim, isto kao sto i baba neka gleda informer, pa dali ste primere strecaju penzioneri od rata, vucic spasitelj hah, isto tako ste i vi zamotani u paukovu mrezu i meni ste smesni isto kao sto je vama baba koja misli da ce biti rata..
    Ja kenjam ovde dosta, nekad sprdnja nekad ozbiljnije sa nadom da cu bar nekome otvoriti oci, mozda sam debilcina glupa koja se utripovala da zna neki kurac ispada da sam sad ja elitista intelektualac iznad vas, verujte da to nije bila namera, mozda i ja gresim i kao uvek, kao sto sam rekao na parlamentarnim vremen ce pokazati i opet da kazem nadam se da ce vuka biti ziva i vecina nas ovde da mogu da vam pokazem kako ste gresili, sreca sve je dokumentovano
    Vidimo se prijatelji na proslavi posle i da krenemo jos BRZE JACE BOLJE

10. Ja kenjam ovde dosta

Realno, najtačnija stvar u celom ovom postu.

11. Gonzo brate bese li ti za djb ono? :D

12. Glasao za njega na parlamentarnim prošle godine.

13. JEL DOBRE SENDVIČE RADULOVIĆ PRAVI GONZO

14. Matorci mi otišli na glasanje, majku nisu našli na biračkom spisku, jer nije ponela onaj poziv, koji nije obavezan. Armine, dobar si lik, ali nemoj to gvozdenovanje po svaku cenu, pliz.

15. Najveća je fora što smo svi subjektivni do te mere da mislimo da će naše glasanje zapravo promeniti nešto. Oće kurac, sve je toliko namešteno i obojeno od strane ljudi koji su manipulaciju doktorirali na Harvardu. Šta se uopšte i cimate ko će pobediti i ko je za koga glaso, poenta je da nam bolje biti neće sve dok se ovakav sistem državnog organa počev od skupštine pa do najmanje kancelarije neke najzabitije opštinske samouprave ne promeni iz korena. Kad zamenimo ovu obojenu zapadnu demokratiju pravom demokratijom, ne u smislu dajte pravo narodu jer narod je glup ko kurac šta on ima da se pita, već dajte vlast i moć (kad kažem moć mislim na pare, jer jedno ide uz drugo) privredi i tržištu, a narod će posredstvom nje odlučivati. Tek tada možemo da živimo i uživamo istinsku slobodu.

16. JEL DOBRE SENDVIČE RADULOVIĆ PRAVI GONZO

Slabo brate, tanko maže majonez na hleb i stavlja samo po dva koluta neke alpske podriguže. Neće ćak ni kolut paradajza da ubaci jebem ga u dube ono stečajnoupravničko xD

17. Triforce, zbog takvog stava izlaznost je takva kakva je. Manipulišu, jebavaju, pokojnoj babi ovo su treći izbori, ali ne moraš se pomiriti s tim. I, na kraju krajeva, da li je toliko teško podići bulju i otići na biračko mesto, koje je najčešće u komšiluku?

18. Ja rekoh nesto slicno juce prekjuce, jebe se meni za vucica bas, nego boli pomalo i prijatelji, a i vi ovde jbg i vi ste mi dragi na neki nacin i na neke glupe forice padate

19. Poslušaj Mikija Trifors. To je čovek sa realno prekomernom kilažom za svoju visinu pa ipak ustane i ode na glasanje lolo

Prove :-*

20. Nisam čitao temu. Možda si i trolovao, što je još gore, jer u 2017. pokušavaš trolovati na mestu gde se rodilo internet trolovanje u Srbiji.

Rekli o sajtu

Definiše se sve i svašta. Tako se mogu pročitati definicije baksuza, alapače, čitulje, smrti, rezervoara za smeh, kolateralne štete, Živojinović Velimira, zvanog Bate, dnevne svetlosti, gospođe džem!, Brus Lija… „Je l’ ti puši ćale?”, „Je l’ mogu u WC?”, „Chuck Norrisisati” i još mnogo toga može se naći na ovoj internet stranici. Zato ne iznenađuje što se mnogi kad jednom dođu, ponovo vraćaju na nju. Neki čak postaju i zavisnici, pa traže od moderatora da ih banuju, poput jednog studenta koji je zahtevao da mu zabrane pristup na nedelju, dve dana da bi mogao da uči.

Status Magazin · April 2009.