Coakg nisi valjda za jankelu ozb, pravim listu gostiju za proslavu posle pa si bio potencijalni gost, ali izgleda da spremami somi i ja manje kolicine vocnog punca
Ej bre batke evo još četvoro sam usput nagovorio, visim na ogradi uz kafu i cigare i šapćem tiho ljudima brže bolje jače, klimnu glavom, ja klimnem glavom posle, neki se uhvate i za rub šešira, gospoda, znaju šta je dobro, pojedine devojke se uhvate za suknju pa se saviju onako damski u kolenima, pa nemoj to sad da mi radiš, taman sam iscimao i dva bugarska voza pošto u ovoj OŠ kod mene postoje dva glasačka mesta pa kako sad armine nema punča za mene alo batke pa nismo kumovi pa da me prejebeš :D
Druga galaksija.
То је ваљда позитивна ствар
Tinejdzer iz dimenzije X onaj iz nindza kornjaca
Ne moze biti nista pozitivno cim se pomene romanija. Jbg.
Na birackom mestu broj 53 u Kragujevcu, oko 11:30h fizicki napad na cl. i predsednika b. odbora. Ceka se reakcija policije.
Odakle ta vest?
To mi je relativno blizu glasačko mesto, moje je 58, pa kapiram da je neko naselje pored, čulo bi se to već.
Zli jezici bi rekli da opet izmišljaš...
Rotoworld
Pa iz Kragujevca xD
celtic skech
Javi Izijeme na koga će to najviše da utiče
JEL ZNATE DE ĆE I KAD RASNI DA GLASA DA GA DOČEKAMO SA BUREKOM SA SIROM
Istina je polomili ženi noge kažu jer je vikala glasačima BRŽE JAČE BOLJE
Pa dokle bando žuta?!
nzm kazu da je dosta ljudi nabijeno
Coakg nisi valjda za jankelu ozb, pravim listu gostiju za proslavu posle pa si bio potencijalni gost, ali izgleda da spremami somi i ja manje kolicine vocnog punca
GOTOV SI ARMINE
Nekako mi uz ovaj slogan više pasuje da su joj cepali pičku, a ne lomili noge.
Da li će se Arminov teror na sajtu danas završiti
jbt gonzo sam mi je tek jasan vučićev slogan
Ej bre batke evo još četvoro sam usput nagovorio, visim na ogradi uz kafu i cigare i šapćem tiho ljudima brže bolje jače, klimnu glavom, ja klimnem glavom posle, neki se uhvate i za rub šešira, gospoda, znaju šta je dobro, pojedine devojke se uhvate za suknju pa se saviju onako damski u kolenima, pa nemoj to sad da mi radiš, taman sam iscimao i dva bugarska voza pošto u ovoj OŠ kod mene postoje dva glasačka mesta pa kako sad armine nema punča za mene alo batke pa nismo kumovi pa da me prejebeš :D
Kristalne case porucene kao i 10kg bajadera, kako vam je ispala zito torta zuta bando?