Kad je pre nekoliko dana osvanuo naslov u dnevnim novinama „Željko Mitrović: Trovali su me“, na samoproklamovanom rečniku slenga vukajlija.com odgovorili su mu bez mnogo pijeteta: „Pa dobro, i ti si nas, i još to radiš“.
Ekonom:east Magazin · 03. Februar 2011.
najjace je kada ode ckode da glasa,a sveukupni porez koji je platio drzavi ne bi mogao da pokrije stampanje poziva.
i onda takve glave pricaju vucic od MOJIH PARA placa te autobuse, ALO dokle cemo to da trpimo hahahah
jesi ikada platio ikakav porez?
verujem da vam je lakse da kazete vucic je kriv drzava je kriva lazne diplome se zaposljavaju nece da me zaposle jer nisam u njihovoj stranci, loze zivim losa drzava ne da mi pare, verujem da je lakse nego priznati sebi da si bednik bedni, tracis zivot, pa jos te gazi neko tipa babic hahah babic glupander a ti intelektualac i on te gazi, e to je uzrok vaseg besa, vi ste u stvari ljuti na sebe, sto ste bednici maleni i dok to sebi ne priznate nikada necete krenuti BRZE JACE BOLJE i kukacete do kraja svog bednog zivota kriveci druge teseci se hahah koji su bednici onaj babic somi i armin haha glupani dok mi pijemo vocni punc i jedemo bajadere
nisam platio porez, tek sam napunio 18god i ja sam klinac glupi je l vas to zadovoljava, to zelite da cujete je li ? :D
verujem da bi vas i to obradovalo, bilo bi olaksanje i opet lazno smirenje uh on ne zna sta prica, opet to laganje sebe, nisam bednik, ja sam intelektualac, znam kako treba :))
super si.
Edit :)
edit 2 . ovako treba edit: :)
porezu porezu ko te ne zna skupo bi te platio
Prema podacima agencije Ipsos do 12 sati glasalo 20,3 odsto birača, na osnovu 99,4 odsto obrađenog uzorka.
Na izborima 2012. godine do podneva je izašlo 22 odsto birača.
bombi na aparatima
To je dobro arline pre 12 obično samo penzosi glasaju znači ima malo vaših!
ja nisam penzos ali opet dajem glas za bržu, bolju i jaču srbiju
Šta se to neka žena zapalila na glasačkom mjestu?
I onda na ovakve reakcije treba da budem razumen jbg kao sto sam rekao niste vi krivi samo spadate u ciljane grupe
Al opet setim se koliko imam malo vremena u ovom zivotu iako je farsa i prevara sve i setim se da treba da gledam svoje dupe samo i zato vam treba pisati u usta marvo, iako ste smesni tako zaludjeni treba vas po usima samo jako dok se ne zacrveni
treba vas po usima samo jako dok se ne zacrveni
samo jako
hahah odala se pička
dan mu jebem sve same babe i dede na izbornom mestu kao da sam na sahranu otišao a ne na glasanje
mada oni i sahranjuju srbiju
celtik je
predsednički izbori? pre bih rekao predsednički izrodi.... hah ha ha hhapfffffffff pfffffffha ha
mlade mrzi da izađu nisu toliko aglini (he he pošto je agilni za žute
celtik x2
Milane Stamatoviću, sačuvaćeš ono zemlje, nema na čemu
za koga li je glasala grupa luna
Inače, ne rekoh vam da su mi roditelji carevi. Od izbora 2007-e kada sam krenuo na faks, uvek mene pitaju kako da glasaju jer "tvoja generacija treba da se pita, ništa mi nismo znali" <3
Danas ću prvi put da glasam.
Evo me negde oko Požege, na putu za Prijepolje, idem da zaokružim brojku i sednem u bus nazad.
Šta vas to briga? Ne znam, ali ko zna možda vam dam primer.
Ja se nisam na vreme informisala i zakasnila sam da se upišem u birački spisak u Beogradu, ali ovaj put je to isuviše važno da bi mi tih 7 (x2) sati putovanja bio izgovor.
Nisam luda. Samo sam prvi put odgovorna
Nemojte biti lenji i nezainteresovani, jer vas se itekako tiče.
P.s. Ovo mi je prvi slobodan dan u prethodne 3 nedelje.
#nemašizgovor
#bezstraha
#ljudi_koje_cekamo_smo_mi
#izbori2017
Prodavačica: "Sine kažu da je najveća mafija na svetu farmaceutska mafija, ja bih sve to pozatvarala?"
Ja: "Gospođo veća je mafija onaj za koga ćete glasati danas."
IZAĐI I ISKORISTI PRAVO, nemoj posle da se žališ da ti nije pravo.
Plus milion ovakvih strucnjaka, sto bi brat boh rekao povracam govna jebena
autore high_roller dozvolite da vam urucim 1+1 pozivnicu za pobednicko slavlje tamo u kasnim vecernim satima, nema dres kouda, vocnim puncom i bajaderama cemo se sladiti