Osim velikih istorijskih i nacionalnih zabluda, podložni smo i onim „sitnijim”, ali koje nam određuju svakodnevicu. „Ne valja da se sedi na kućnom pragu, posebno kad grmi”, „Hleb od 500 grama je opšteprihvaćen pod nazivom kilo hleba”, „Ne valja da se zviždi u kući, to privlači miševe”, „Ne valja da se otvara kišobran u kući”, „Žvakanje žvaka može da deformiše vilicu”, „Ma koliko vruće i zagušljivo bilo, ne otvarati prozor, ubiće promaja”, navode na popularnom internet portalu „Vukajlija” niz sujeverja i zabluda našeg naroda.
Politika · 31. Januar 2011.
pljujem vam u bajadere
http://www.telegraf.rs/wp-content/uploads/2014/04/03/Canak.jpg
Stamat će imati više od Radula u šta oćeš
izveštaj sa terwna, izlaznost mala, žene glasaju Jeremića, normalni muškarci Jankovića, gubitnici tranzicije, sirotinja i stariji Vučića, naprednjaci proganjaju ljude po kućama, zovu telefonima, ne verujem da će Vučić pasti danas, verovatno moramo čekati kraj Angele Merkel i parlamentarne izbore uskoro.
pih pa kako bre
Bomby 2016: "Ma ovi parlamentarni su nebitni, na predsedničkim ćemo srušiti diktatora".
Bomby 2017: "Ne verujem da će Vučić pasti danas, verovatno moramo čekati kraj Angele Merkel i parlamentarne izbore uskoro".
to be continued
pa ja pričam stanje sa terena, ne moram biti uvek u pravu, ali mi svakako imponuje da me pratiš
počeo sam da te gotivim iako si smarač ponekad <3
Ne moraš uvek biti u pravu al budi jednom makar. Šta bi sa rekordnom izlaznošću?
jebiga, sirotinja želi da jebe ponekad, oni vole da veruju bajkama
hahaahahahaha
mada kad pogledam izbezumljenost krezavaca celo popodne koliko smaraju narod, nije nemoguće da dođe do drugog kruga u kojem je sve moguće
slazem se i ja za bombasa, postao je vitalan clan foruma i daje mu odredjenu boju, ovo mislim ozbiljno i pozitivno volim te bombi bebo
hehe ti ćeš nube da mi određuješ status, pokloni se pred krunom
hahaha to je moj bombi
BLIŽI SE KRAJ HRVATIMA
https://www.youtube.com/watch?v=x3J1bAK5k8M
haha koja beda, pogledaj ovaj karton na stolu, kada se Vojvodina otcepi umesto tog kartona ce stajati mermer a mozda se bude glasalo na dugme jer cemo biti 1523 godine ispred vas
inače najveća tragedija ovih izbora je što monarhisti nemaju kandidata po prvi put mislim, Mađari, Muslimani i Albanci glasaju Vučića, republikanci Jeremića i Jankovića, budale Šešelja.. samo monarhisti srpski nemaju koga.
Normalno da nemaju kad smo ih istrebili pre 70 god mi brdjani, kakvi bre monarhisti zar te nije sram godina svojih
monarhisticka tradicija je u Srba inace razvijena i duboko ukorenjena