Ovo je odradjeno da se spreci povratak ds preko jankele i eventualno necega od jeremije ne zna se sta jos, ostaje isto brate, a i nema cega da se bojis tu sam brate samo reci ko te dira brate moj
Brate neces mi verovati stigla tura bajadera istopljena slepljena onako ogavno ostavili na suncu danas jbt, nisu naplatili al ne znam sta da radim da l da prosledimo to, verujem da im je secer opao solidno
Kad sam znao da će lagano preći dušmansko srbijansku terorističku asimilatorsku granicu i umesto na njega stavim pare na gnjilog Milana (ne Stamata, one talijanske fegete)
Na sajtu vukajlija.com definisan je pluskvamfutur I i II , poseban morfološki oblik glagola, kojim se služe političari kada govore o ulasku Srbije u Evropsku uniju.
mene je strah ozb
ne valja ovo ništa
Ovo je odradjeno da se spreci povratak ds preko jankele i eventualno necega od jeremije ne zna se sta jos, ostaje isto brate, a i nema cega da se bojis tu sam brate samo reci ko te dira brate moj
Koliko ima procenata Radulovic? Bolje da bezi iz zemlje za onu tuzbu oko droge, nece se dobro provesti
BOMBI NA APARATIMA
arm, aj trkni do pekare i uzmi desetak buhtli za bombija da se zanima dok nas gleda kako se bahatimo
Braćo, ugasili smo. Neće ovo na dobro da izadje.
Vucic objedinio titule!!!
Увек актуелно!
https://www.youtube.com/watch?v=pTri1RgHbys
ЕДИТ: Овако сад реагују Армин и Шоми. Лололо
Brate neces mi verovati stigla tura bajadera istopljena slepljena onako ogavno ostavili na suncu danas jbt, nisu naplatili al ne znam sta da radim da l da prosledimo to, verujem da im je secer opao solidno
JEBE MI SE KO JE POBJEDIO
BJELI PONOS MLDA
VUCHITJ OBJEDINITELJ
jbt čanak ima ko radule haha
Nikolase je l stizu te kristalne case
e arm to ćemo taman postaviti ovde pa neka se okrepe žuti
https://static.kupindoslike.com/bastenski-set-6-stolica-sto_slika_L_24035705.jpg
hahaha
Hahaha oh
OĆE ANDREJ BITI PREMIJER ARLINE
Gasi svetlo
Čanak KING IN THE NORTH!!!
Kad sam znao da će lagano preći dušmansko srbijansku terorističku asimilatorsku granicu i umesto na njega stavim pare na gnjilog Milana (ne Stamata, one talijanske fegete)