Предсједнички избори у Србији 2017. - СУДАР ТИТАНА

1. Jebao me Milan smrdljivi, Điđio Donaruma mi pušio gowno

2. 60 posto jebem ti lebac

3. ja više ne verujem nikom

4. 56,7 je bila moja procena, izvinjavam se našem Predsedniku što sam ga potcenio.

5. Ало, Интернет опозицијо? Ђе вам је други круг? Ахахахахаха!

6. nema ništa bez novog petog oktobra

7. ĐE TI ŠEŠELJ HA HA

8. Ispusio kurac eto gde je

9. У Земуну у седишту странке, где је.

10. Koliko ga je masa izvalila da se prodao
    Baviš se politíkom 76 godina sašije te duplo cirkuzant iz Mladenovca jebenog haha

11. Valjda ce na jos jednim parlamentarnim da ucestvuje pa ce da riknjava nema leba od toga

12. Pa za 5. oktobar trebaš imati opozicionog kandidata koji ima preko 45%, a ne ove koji se valjaju u desetoprocentnom mulju

13. 2 najveće tuge danas tj 3 je vučko 55
    I Beli 10 i Šešelj 4

14. koji bre 5. oktobar hahah pa koje ce sise da izadju to na ulicu tviterasi i picke materine, vucic sad ima sigurne glasove kod matoraca i boli ga kurac, videcete kad se on aktivira na internetu ima da pisa i tamo po vasim bednicima hahah

15. drago mi je barem da se čiste govna poput Šešelja

16. izvolite gosti sluzite se vocni punc je izvrstan, ko ne voli malo jaci punc nek razblazi bombijevim suzama

17. Koliko ga je masa izvalila da se prodao
    Baviš se politíkom 76 godina sašije te duplo cirkuzant iz Mladenovca jebenog haha

Brt...koliko los post. Masa koja ga je izvalila da se prodao je dala 60% vucicu tako da ne bih o razboritosti te mase. Masa je glupa bas dosta ako mene pitas. Nevezano za vojvodu, ocigledno je ispusena mustikla, ta masa je ostavila vucica jos x godina a deset posto te mase je glas dalo imbecilu iz mladenovca. Jedva cekam kuknjavu.

18. bombiju bih ponudio čašu punča ali nisam siguran da ume on to da pije

19. Mešaš babe i žabe lepi

Rekli o sajtu

Definiše se sve i svašta. Tako se mogu pročitati definicije baksuza, alapače, čitulje, smrti, rezervoara za smeh, kolateralne štete, Živojinović Velimira, zvanog Bate, dnevne svetlosti, gospođe džem!, Brus Lija… „Je l’ ti puši ćale?”, „Je l’ mogu u WC?”, „Chuck Norrisisati” i još mnogo toga može se naći na ovoj internet stranici. Zato ne iznenađuje što se mnogi kad jednom dođu, ponovo vraćaju na nju. Neki čak postaju i zavisnici, pa traže od moderatora da ih banuju, poput jednog studenta koji je zahtevao da mu zabrane pristup na nedelju, dve dana da bi mogao da uči.

Status Magazin · April 2009.