U subotu, 27. novembra 2010. u Klubu studenata tehnike biće održana smotra sadržaja popularnog šaljivog sajta. Vukajlija je mesto gde se Internet zajednica okuplja kako bi na duhovit i originalan način definisala reči i izraze, sleng termine, našu svakodnevnicu i aktuelne događaje, po paroli - „Ovde možete da definišete sve ono što ste oduvek želeli, a nije imao ko da vas pita”.
Mondo · 25. Novembar 2010.
beli ugasio jeremica i seselja
Бошко већ традиционално не признаје резултате избора.
http://www.vesti-online.com/Vesti/Srbija/644006/Dveri-Ne-prihvatamo-rezultate-CeSID-a-aktivisti-SNS-a-se-hvalili-kradjom-glasova
Kurac bih odsekao ako bi jankovic imao manje od vojvode.
Coa pa i da su 30 i da su 49 pušiona je ovde je 50 plus 1 i to je to
a vucica plus sam ti rekao prekjuce da nisam odigrao xd
Šešelj govnar ide u istoriju, to je bitno, do kraja brojanja Saša će prići 20, sasvim solidan polaz za Beograd i parlament
Ovo sam isto hteo da kazem. Nek bude seselj izdajnik, ok, al gde su bosku glasovi onda jebote? Ljudi su masovno pederski orijentisani desnica ne postoji jebeno, to je ono sto mene brine. Ne mora desnica da bude na vlasti(obicno to ne izadje na dobro) ali ne valja ni da je nema i da ne bude prisutna u vlasti. Potop.
Stamat je sad 1,3 idemoo
Pojam desnice u Srbiji je pojam glasača Slobe, Šešelja i Vučića koji su desnica koliko i Čanak. Ajde bežite glupanderi.
Aha aha ok
Otatz kaže da se Janković sprema za sledeće parlamentarne
I ja mislim tako
Srvija nikad nije ni imala pravu desnicu, uticaj komunizma je bio prejak, tek za 15-20 godina možda.
Brt znali smo da ce biti pusiona, nije to nista novo ne? Ali bi mnogo drugacije bilo da imas bilo koga kome NE BI BIO JEBENI BLAM DA SE POJAVI SA NEKOM KRITIKOM. Ko ovako da kritikuje bilo sta brt ko bude pisnuo bice mu zapusena usta mokracom
Вук Драшковић за премијера, реално.
najljigavije moguce pokusava ds da se vrati a kako bi oni drugacije, srecom taj film nece gledati govnari
pozdravljam vas odoh da slavim sa bracom, a vi samo bez SIKIRACIJE ahhaha AVE BELI KRALJU xddddddddddddddddddddddd
hahah šešelj neće uopšte da se pojavljuje
Ovo kao da je neko izdo a?
Постоји. Гласа за Вучића. Јбг, маса још увек верује да је Вучић патриота јер није увео санкције Русији. А и много десничара није хтело да гласа. Горан Давидовић и Заветници су позивали на бојкот. Младен Обрадовић, Андреј Фајгељ и Владан Глишић се нису оглашавали. Што се мене тиче, имају право да ћуте. Није им добар Шешељ, није им добар Бошко, није им добар ни Стаматовић, ни Паровић, ни Поповић. Док се они сви не уједине од озбиљне десничарске опозиције нема ништа. Али јебена сујета и личне размирице су ипак много важније од интереса народа. Исто важи и за ову проевропску опозицију.
Расута опозиција не може ништа да уради. На Јанковића су се примили људи који су гласали раније за Тадића и Динкића, али и Дачића (пре свега БГ и НС). Он је сад интересантан, потрошиће га европејци као Радулета.
Код мене у Ћуприји су људи били разочарани у Шешеља јер није водио хушкачку кампању. Људи су јебено очекивали од њега 5. октобар.
Haahhaha za sta se Jankovic sprema pa ovih 320 000 glasova će da se smanji jedno 4 puta kad se pokaže da nema tim oko sebe.
Fendere molim te da pogledaš Fajgeljovo skupljanje potpisa i njegovu prvu objavu posle kraha i vidi koliki je to retard u stvari.