Предсједнички избори у Србији 2017. - СУДАР ТИТАНА

1. U becmenu canak imao dva glasa hahaha sad prosao pored izbornog mesta tamo i pitam onako bezveze kakvo je stanje i pitao za canka kad su mi rekli umro sam od smeha xddd

A to ovi vucicevci bili spremaju zurku tamo vidim i trubaci stigli sve spremno. Zvali me na zurku otici cu posle 12

2. Jankela se ukopao gime sto se okruzio prevarama kao sto je zivkovic. Umesto da je odbio i njihovu podrsku i bio totalno nestranacka licnost. Kad je mogao Cedu dodjebe bolje da je i ove odjebao.

3. E jeste bre, mnogo nesto dobio canak, meni je tu nesto...

4. Fendere molim te da pogledaš Fajgeljovo skupljanje potpisa i njegovu prvu objavu posle kraha i vidi koliki je to retard u stvari.

Фајгељ није ретард. Проблем је што је паљевина као Бошко. По томе су исти као Мирољуб Петровић. Имају тај став "Идеш под мач, бато!", а то пролази као зајебанција, а не као начин вођења кампање.

5. Fajgelj je bukvalno pukao i ne bih glasao za njega i da je skupio potpise.
    Boško je dobar ali znao sam da će ovako da završi zato sam išao za Stamatovića lik je legenda.

6. daj detalje o stamatovicu zanima me ozb

7. Pazi, znao sam da vucic to dere u prvom krugu, ubedjen u to sam bio. Znao sam i da ce seselj da ga izduva, nadao sam se da mozda nece. Mislio sam da ce bosko imati vise, jeremic vise, jankovic manje i beli da ce biti statisticka greska jebena. Najvise mi je krivo za jebenog belog jer su ljudi mentoli i sto bilo ko ko je ne eu orijentisan nije imao vise.

Ja sam jedan od onih koje tacno boli kurac i ko ce biti predsednik i ko ce biti u vladi. Moze zukorlic da bude premijer puca mi penis sa neke tacke gledista dal ce mi biti bolje ili gore. Druho je to sta ja sa ljudske strane mislim i prizeljkujem. Cak poznajem te sns-ove glave i mogao sam jos vise zaraditi da sam hteo da surujem sa njima i moram priznati da sam bio budala klasicna, to se od danas menja. Ako ima 60% ljudi koji su spremni da se prodaju za 30k mesecno prodacu se i ja sada za fine pare. Pa mene su hteli za one parlamentarne da uvrste na izbornu listu iako naravno nisam clan ja reko necu jbg ne mogu to. Jedan dan sledece nedelje idem da vidim koji su nacini da peljesimo drzavu i sirotinju krsta mi

8. Osvojio je 61% u Čajetini hahahah
    Izgleda da je prešao 1%

9. Jedan dan sledece nedelje idem da vidim koji su nacini da peljesimo drzavu i sirotinju krsta mi

znam ja koji su nacini pricao mi lik danas

10. Brt znam i ja koji su nacini, mene zanima gde bih ja mogao da udjem. Ionako sam im trebao samo da obezbedim zivi kes jer su njihove pare fiktivne sad ne znam ni dal cu im trebati za kurac

11. Da se odrzi referendum o EU. Preko pola bi bilo NE.
    A patriotske stranke imaju manje od 15% na ovim izborima.

12. Bosko Simic
    Brt znam i ja koji su nacini, mene zanima gde bih ja mogao da udjem. Ionako sam im trebao samo da obezbedim zivi kes jer su njihove pare fiktivne sad ne znam ni dal cu im trebati za kurac

Kapiram da neces sad do par meseci pred sledece parlamentarne.

13. Ma nema to veze sa strankom i izborima nego tipa sa direktorom javnog komunalnog, on ima veze i funkciju samo nema pare da ulozi, taj neki rad. Ozidao dve zgrade u batajnici ja debil nisam hteo da se prikljucim poslu sad prodaju stanove i vicu vucic car vucic car a ja ideologiju da nabijem sebi u dupe

14. лол како су склонили Јеремића са РТС-а

15. IMA NADE SAD CE GLASOVI SA KOSOVA, RASKE I VRANJA XD

16. jbg budi spreman ako uletis da neces lako izaci napolje. Kasnije pocnu da te ucenjuju ''Dendza88, razumemo mi tebe ali seti se koliko smo mi tebi pruzili'' itd. Pa onda cimanje za mitinge, trazi ljude cimaj itd

17. Срета-Штета
    лол како су склонили Јеремића са РТС-а

haha bas sam to pomislio, kao goluba nekoj na ulici kad pomeris nogom (ne bas sutnes)

18. Иначе оваква опозиција као што је Бомбаш уствари само ради Вучићеву корист. Цела кампања им је била у фазону "Вучићу, педеру!", окупљали студентарију и квази интелектуалце коју мрзи да мрдне дупе да седне у аутобус и да гласају. Свима је још увек место становања у некој припиздини, али су на привременом раду у Београду. Сад ти највише кукају на Вучића. Јбг, требало је од Саше да траже паре за карту. А Вучић је дисциплиновао гласаче и сви су изашли да гласају.

Јесам разочаран што је Шешељ добио оволико мало гласова, али с друге стране ово је добро. Добра опомена за следеће парламентарне изборе. Ако је раније изговор за низак рејтинг радикала била његова одсутност и подела странке, сад нека види шта ће даље. Или ће почети да скупља млађе људе и да буде мало флексибилнији према свим националистичким странкама и удружењима (исто важи и за Бошка, Поповића, Паровића, Стаматовића и остале), или радикали нестају потпуно.

19. onaj lik sto je osvojio 0.3% uzeo ukupno 900 glasova a skupio 10 000 za kandidaturu hahha

20. Mi smo manjina u Srbiji, to je jasno i na neki način to oslobađa i relaksira. Brisel i Nemačka ćute na ovaj mrak, jasno je da se pristup za ubuduće menja vrlo snažno, o tome reč u narednim danima.

Rekli o sajtu

Did you mean Vukajlija?

Google · 17. April 2015.