Предсједнички избори у Србији 2017. - СУДАР ТИТАНА

1. Pa dacic da je izasao na izbore imao bi vise od svih ostalih. Od dacicevih 15% vucic je uzeo 8, jankela 3, beli jedan i ostali kurac haha

2. AJMO BRE BANDO JOS BRZEEE BOLJE I JACE

3. Jednu stvar je bitno napomenuti i reći, Vučić je zbog širokog manevarskog prostora koji je imao od 2014 godine uspevo da prikaže kako ima stabilnu podršku, ipak istina je sasvim drugačija, čak daleko od toga.

2014 parlamentarni izbori sns + sps + svm = 65%
    2016 parlamentarni izbori sns + sps = 60 %
    2017 predsednički izbori sns + sps + svm + zukorlić 54 %

On više nema koga da usisa, što je imao imao je. Jasno je da gubi podršku, nemoguće je namiriti ovu nakazu od nazovi stranke, uz svu podršku zapada je izgubio 6-7 % za godinu dana i tu je dovoljan maleni impuls iz centara moći da se sve raspadne, a to svakako sledi jer ne može lagati doveka.

4. Stani bre. Parlamentarni izbori za 2 meseca. On znači ima sad obe pozicije šta kao ?

5. Sta nam sad pricas bombas, da ce se sns jednom raspasti? Ne seri e, a ja mislio postojace i 2354-e godine. Sve se jednom raspadne, i ds i sps i komunisti...tvrdio si da je to sada i ispusio si kurac umukni sad malo s tom spikom jbg

6. sta bi ovo majku ti jebem

7. Mladi luce on jos nije predsednik, ne znam da li si u mogucnosti da preradis tu informaciju. Premijer jeste, eto ide sutra u mostar kao premijer.

8. ja pričam o daleko kraćem roku od godinu dve, iznosim činjenice, ne znam št uopšte raspravljam sa tobom demantuj ove brojke ili ne seri

9. E RASNI JEL TE NIJE SRAMOTA DA JEDAN ČANAK IMA ISTO KO TVOJ STAMAT

10. Pa nemam sta da te demantujem, sam se demantujes. Iz tvojih jednacina vidimo da se podrska sps-u smanjuje sto je rezultiralo time da sada nemaju kandidata.

11. nasladje dete ikad ovaj mali. svaki dan puštam ovo :'D

12. Ok sutra. Al ono. Kad jeste onda ? Šta kako to tu?

13. Predsednik postaje kad mu se verifikuju rezultati i polozi zakletvu.

14. Dobro, to je jasno. Za koliko se to dešava 3 dana ? Kad prestaje da bude premijer ?

15. 31. Maj je zadnji dan mandata Nikolicu.

16. Nema tu šta, pobedio je, nepošteno doduše. Od sutra nova strategija, bojkot parlamenta i velika buka prema Americi.

Rekli o sajtu

U nedostatku mesta u Vujaklijinom ili kojem drugom rečniku na internetu postoji mnoštvo sajtova, među njima Vukajlija, gde možete da vidite na kakav sve način ljudi vole da razgovaraju na opšte zgražavanje lingvista. Tako da se tamo može videti da ljudi fejsbukuju, fejsbuče, da im je fejs ubagovao. Ili čak poređenje čuvenog prideva „kul”: kul, kulji, najkulji.

Emisija RTS-a "Oko Magazin · 24. Novembar 2009.