Предсједнички избори у Србији 2017. - СУДАР ТИТАНА

1. Šta si se nakačio na Ameriku Bomb, evo sve trče da nas spasu od Picoustog, boli ih kurac.

2. ајмо гласање демократски без крађе и пиши-бриши оловака овде на вукајлији:

ко је глупљи - расни или бомбаш?

3. Bobmaš. Jebiga Rasni je derište i još uvek može da se opameti, za Bombaša je kasno.

4. o Bože evo ga, pa jesam te toliko uvredio debeli, pretvaraš se u proganjajuću pičkicu

5. нисам увређен ничим, само константујем колики су твоји интелектуални домети

6. Sta je debeli ja dezurni krivac svaki put.

7. значи кољеш се са расним

8. Vucic osvoji 60% rasni debil
    Zvezda izgubi- rasni debil
    Nastavi niz sam

9. Sviđaš mu se Bomb, podsećaš ga na njegov prvi greh lol

10. ma jesi, od 10 postova pominješ mene u 8 , mrtva si trka s Gonzom i remeom jebeni kompleksaši

11. Moj glas ide bombasu.(ali uzmite to sa rezervom ja sam glasao za seselja hahaha) I ti samo zbog godina inace je rastko bas glup ko glupi kurac.

12. E samrate me odo opet na duze vreme sa sajta zar u sve morate brabonjke ubacivati?

13. Hahaha Bombaš, da ti razjasnim nešto pošto imaš neke nedoumice. Pominjem te jer si stvoren za zajebanciju, pošto imaš te istripovane momente avangarde, partizanštine i kvazi opozicije, a ja ne znam od čega mi se više prikenja. Znam da ćeš se izložiti skoro svaki put i onda, šta da radim, moram da ti dam

https://www.youtube.com/watch?v=9vNoEEv8JdU

14. I pored ovako sramne izlaznosti i konačnog bilansa koji pokazuje da narod boli kurac da komeša vlast, ja sam počašćen sa dve mini pobede:
    -govno pčelarsko ispoštovalo sa 1.3%
    -bugarin na tviteru kreće da pregoreva https://twitter.com/vladogeorgiev

15. како да не очекујеш ти бомбаш да те не јебу сви кад си најгласнији на сајту и дневно оставиш хиљаде коментара а и овај расни исто додуше мање у задње време

16. Bombas je l' ti teze pao poraz Partizana ili pobeda Vucica u istom danu?

17. Oduvek sam gotivio debelog, ne samo zbog njega samog nego zbog toga sto me nije jebo ni onda kad me ceo sajt jebo. A iskreno ne znam ni sam zasto.

18. Bude mi i neprijatno ponekad majke mi,
    ceo sajt me uzjasi samo marko nesto skrene temu, ne oglasi se po tom pitanju, uzme da proziva nekog drugog. Marko brt svaka cast, slobodno opleti i po meni nekad, zasluzio si

19. Ma moja priča je uopštena, sad što se bilo ko u njoj pronalazi to nije moj problem, meni je drago što imam toliko obožavaoca, sad da li me debeli i gonzo pominju u ružnom ili lepom kontekstu manje je bitno, pominju me. Toliko da zaista imam ideju da žele da mi popuše.

Rekli o sajtu

Na sajtu vukajlija.com definisan je pluskvamfutur I i II , poseban morfološki oblik glagola, kojim se služe političari kada govore o ulasku Srbije u Evropsku uniju.

Kurir · 20. Februar 2011.