Hahaha Bombaš, da ti razjasnim nešto pošto imaš neke nedoumice. Pominjem te jer si stvoren za zajebanciju, pošto imaš te istripovane momente avangarde, partizanštine i kvazi opozicije, a ja ne znam od čega mi se više prikenja. Znam da ćeš se izložiti skoro svaki put i onda, šta da radim, moram da ti dam
I pored ovako sramne izlaznosti i konačnog bilansa koji pokazuje da narod boli kurac da komeša vlast, ja sam počašćen sa dve mini pobede:
-govno pčelarsko ispoštovalo sa 1.3%
-bugarin na tviteru kreće da pregoreva https://twitter.com/vladogeorgiev
како да не очекујеш ти бомбаш да те не јебу сви кад си најгласнији на сајту и дневно оставиш хиљаде коментара а и овај расни исто додуше мање у задње време
Bude mi i neprijatno ponekad majke mi,
ceo sajt me uzjasi samo marko nesto skrene temu, ne oglasi se po tom pitanju, uzme da proziva nekog drugog. Marko brt svaka cast, slobodno opleti i po meni nekad, zasluzio si
Ma moja priča je uopštena, sad što se bilo ko u njoj pronalazi to nije moj problem, meni je drago što imam toliko obožavaoca, sad da li me debeli i gonzo pominju u ružnom ili lepom kontekstu manje je bitno, pominju me. Toliko da zaista imam ideju da žele da mi popuše.
Na sajtu vukajlija.com definisan je pluskvamfutur I i II , poseban morfološki oblik glagola, kojim se služe političari kada govore o ulasku Srbije u Evropsku uniju.
Šta si se nakačio na Ameriku Bomb, evo sve trče da nas spasu od Picoustog, boli ih kurac.
ајмо гласање демократски без крађе и пиши-бриши оловака овде на вукајлији:
ко је глупљи - расни или бомбаш?
Bobmaš. Jebiga Rasni je derište i još uvek može da se opameti, za Bombaša je kasno.
o Bože evo ga, pa jesam te toliko uvredio debeli, pretvaraš se u proganjajuću pičkicu
нисам увређен ничим, само константујем колики су твоји интелектуални домети
Sta je debeli ja dezurni krivac svaki put.
значи кољеш се са расним
Vucic osvoji 60% rasni debil
Zvezda izgubi- rasni debil
Nastavi niz sam
Sviđaš mu se Bomb, podsećaš ga na njegov prvi greh lol
ma jesi, od 10 postova pominješ mene u 8 , mrtva si trka s Gonzom i remeom jebeni kompleksaši
Moj glas ide bombasu.(ali uzmite to sa rezervom ja sam glasao za seselja hahaha) I ti samo zbog godina inace je rastko bas glup ko glupi kurac.
E samrate me odo opet na duze vreme sa sajta zar u sve morate brabonjke ubacivati?
Do jaja
Hahaha Bombaš, da ti razjasnim nešto pošto imaš neke nedoumice. Pominjem te jer si stvoren za zajebanciju, pošto imaš te istripovane momente avangarde, partizanštine i kvazi opozicije, a ja ne znam od čega mi se više prikenja. Znam da ćeš se izložiti skoro svaki put i onda, šta da radim, moram da ti dam
https://www.youtube.com/watch?v=9vNoEEv8JdU
I pored ovako sramne izlaznosti i konačnog bilansa koji pokazuje da narod boli kurac da komeša vlast, ja sam počašćen sa dve mini pobede:
-govno pčelarsko ispoštovalo sa 1.3%
-bugarin na tviteru kreće da pregoreva https://twitter.com/vladogeorgiev
како да не очекујеш ти бомбаш да те не јебу сви кад си најгласнији на сајту и дневно оставиш хиљаде коментара а и овај расни исто додуше мање у задње време
Bombas je l' ti teze pao poraz Partizana ili pobeda Vucica u istom danu?
Oduvek sam gotivio debelog, ne samo zbog njega samog nego zbog toga sto me nije jebo ni onda kad me ceo sajt jebo. A iskreno ne znam ni sam zasto.
Bude mi i neprijatno ponekad majke mi,
ceo sajt me uzjasi samo marko nesto skrene temu, ne oglasi se po tom pitanju, uzme da proziva nekog drugog. Marko brt svaka cast, slobodno opleti i po meni nekad, zasluzio si
Ma moja priča je uopštena, sad što se bilo ko u njoj pronalazi to nije moj problem, meni je drago što imam toliko obožavaoca, sad da li me debeli i gonzo pominju u ružnom ili lepom kontekstu manje je bitno, pominju me. Toliko da zaista imam ideju da žele da mi popuše.