Предсједнички избори у Србији 2017. - СУДАР ТИТАНА

1. Za gonzaru sam siguran, mada vidim i debeli ljubomoran zadnjih dana izgleda

2. Platio bih stotine maraka nekome da izvuce postove pojedinaca sa ove teme i posle svakog posta da ide ova slika da se napravi kompilacija od jedno 20min

3. ajmo jedan lajk ako si nekad slagao studenticu da glasas za belog kako bi se ogrebao za parce picke slatke

4. Toliko da zaista imam ideju da žele da mi popuše.

Nemoj sad tu spiku, sopstvene želje projektuješ na mene i Marka.

5. Ono kad penzosi misle da svojim političkim zalaganjem pomažu omladini da izađe iz govana. Ovakav mentalitet samo na Balkanu postoji. Svi će oni kroz 10-20 godina da pocrkaju, a ostaće samo ljudi bez dvojnog državljanstva i na kraju neki rat pa nas neće više ni biti. Bežite odavde svi koji možete nemojte se džaba truditi

6. pa svi smo znali da ce da pobedi vucic, ljudi su glasali za sigurne penzije

7. bombas o gonzu - 0-1 put
    gonzo o bombasu 4368 puta

projektujem jebem majku, samo pazi gonzaro moraš se potruditi malo više za moju naklonost debeli Marko postaje ljubomoran i agresivan

8. Od sutra nova strategija, bojkot parlamenta i velika buka prema Americi.

Iii zvanicno si moju strategiju vadjenja balistickih projektila iz olupine USS Scorpiona, i pretvaranja Srbije u nuklearnu silu smenio kao najmanje verovatnu da uspe.

Ali, izgleda da ti jesi dobar menadzer.

9. projektujem jebem majku, samo pazi gonzaro moraš se potruditi malo više za moju naklonost debeli Marko postaje ljubomoran i agresivan

LOL Opusti se Bomb, Marko i ja smo se sve dogovorili. Osemenjivaćemo te naizmenično, nećemo se svađati.

10. Zakljucavajte ovo ajde

11. Sa veroooom u bogaa majka radjalaaaa pa mi dusa kao nebo veeeeeliiika

12. Veoma pristupačno za analizu gde je ko i sa koliko dobio. Za sada nepotpuno ali do jutra će biti verujem kompletirano.

https://www.izbori.live

13. Ma,ne,moras da cekas do jutra ja cu odmah da ti kazem ko je sta dobio, vucic izbore a ostali kurac u dupe hahahah
    http://static.rs.n1info.com/Thumbnail/115624/jpeg/Tan2017-3-29_19247786_0.jpg

14. Ono što su ovi izbori pokazali jeste da Srbi generalno nemaju muda. Nemaju ni trunčicu onih ogromnih muda kojima se ponose. Nema ništa, štaviše, imaju pičku i spremni su za jebačinu. Opaku jebačinu.

15. mnogo plasljiv i glup narod..

16. псето, рачун у сокеру ми знаш. не дичим се нешто опкладом на белог, али добитак је добитак, нема шта, прелагани новци.

Rekli o sajtu

Da. Definitivno ima dobrih fora, svaka čast onima koji ih smisliše. Respect Vukajlija.

MyCity Forum · 4. Februar 2009.