Štek je dobro sakriveno mesto. Varijacija ima bezbroj: recimo štek-ocene su „isključivo dobre ocene koje se čuvaju za ‘ne daj Bože' situacije, odnosno period kada pljušte kečevi“, piše jedna vukajlijašica. Tako će iskusni školarac prećutati roditeljima da je dobio peticu, a to će im saopštiti tek kada dobije i nekog keca – da bi ublažio negativni efekat.
Deutsche Welle · 29. April 2011.
оплако сам сваку дионицу онога аудио-визуелног евергрина
чак и да има, не верујем да ћемо ишта од тога гледати. тврди пазар, ако му успе, успело му је, ако му не успе, нема потребе да то користи да би се осветио.
oće i te kako, Velja je dokaz
мислиш да веља није део целе ове главне приче него је то лична освета?
Da li postoji mogucnost da vodja bude prvi, toma bude drugi, vodja kaze POVLACIM se, i toma bude predsednik?
Ne znam da li je moguce ili bi morali ponovo da se raspisuju izbori, jer generalno u predsednickim izborima se glasa za tog jednog koga hoces da bude predsednik sad eticka strana ih ne interesuje to je sigurno ali zakonski gledano more li?
Pa moze da se povuce u drugom krugu kad ostanu on i toma. Ili da u drugom krugu kaze "zahvaljujem se svojim glasacima ali mislim da mogu vise da pomognem kao premijer i pozivam vas da glasate za tomislava" i resen problem
http://pink.rs/politika/15886/informer-vucic-ne-pristaje-na-trgovinu-ni-ucene-u-sns-strahuju-da-ce-se-povuci-iz-politike
Kakva nežna senzibilna duša ladno bi se povuko na vrhuncu vlasti jer ga je toma povredio :'(
Hahahahahahaha da, verujem da ce se povuci xd u stvari je ovom izjavom oduzeo tomi 5% glasova lol
чему те теорије завере? најпростије објашњење има и све аргументе на својој страни. окамова оштрица. то су све људи жељни моћи, неко хоће да откине од другог и сад се ту прегањају, нису успели на време да се договоре, па су сад отворили карте.
I iskreno jedva cekam da vidim sunovrat bombaseva i ostalih zagrizenih antovucicevaca tj samo da vidim nacin kako ce izjebati narod ko mladu raspustenicu. Samo da vidim kako ce da pizde i dozivljavaju nervne slomove javno ako bog da i da najavljuju odlaske u kanadu i sve ono sto desavalo kad je sloba bio omrazen
ма ок, најизјебанији су махом они који га гласају. где си видео неку сиротињу да протестује последњих година?
али ок, не мисли нико да ће се повући, али не може ниједно срање да прође без његовог пренемагања и плакања. па кад је стваран снс, није га било месецима, крио се, па кукао, па како ће и шта...
pa naravno da ne moze da prodje kad on covek zivi za to i od toga
Ma izjebani su svi, i glasaci i neglasaci ali ovakvi IMAJU NADU I VERUJU DA CE DOCI BOLJE SUTRA a onda bek tu rialiti pa skoce s mosta ili se samo javno blamiraju
Jednostavno je:
Vucica boli kurac za pare on bi samo da bude Aleksandar Veliki, njegov brat oće pare xD
Toma oće još para, zato se i kandiduje.
HAHAHAHA POVUCI SE xDDDDDDD
Nisu teorije zavere nego nesto na sta smo (valjda) naviknuti, da imamo dimnu zavesu i da se sve zavrsi kako vodja hoce. Zena gradonacelnika optuzi muza za najprljavije poslove, novinari pitaju premijera on kaze, da da, objasnicu sutra, v.d. direktora EPSa se izvinjava vucicu sto se naljutio sto su gradjani dobili uvecane racune... to je samo ove nedelje fazon, gomila debilizama koja se svakodnevno servira i koju svakodnevno gutamo
Tako da me ne bi cudilo nista. (cudilo bi me da mi je pre mesec dana neko rekao kandidovace se i vucic i nikolic pa eto kako je to proslo)
завршиће се или тако што ће томислав добити оно што тражи или ће га избацити из странке.
али чуди ме да браћа гробари не примећују како се чисте наши кадрови из власти. још ивицу да скењају и остасмо на ветрометини.
Вучић је параноја од човека, ако ово до сада није исценирано, нема назад.
сигурно је димна завеса и то што су послали целу екипу да цео дан гостује по телевизијама и прозива гробара.
Kako bese ide ona izreka?
Sacuvaj me Boze hrvatskog postenja, ciganske istine, sns hakera, "objektivnih" grobara i politicara grobarcina.
Na vetrometini je tuzni Partizan vec godinama...
Cujem malo sa "terena", izgibose krezavci citava pobuna i rasulo