U subotu, 27. novembra 2010. u Klubu studenata tehnike biće održana smotra sadržaja popularnog šaljivog sajta. Vukajlija je mesto gde se Internet zajednica okuplja kako bi na duhovit i originalan način definisala reči i izraze, sleng termine, našu svakodnevnicu i aktuelne događaje, po paroli - „Ovde možete da definišete sve ono što ste oduvek želeli, a nije imao ko da vas pita”.
Mondo · 25. Novembar 2010.
Kad su ovi izbori?
Febdere brate Šešelj je gori od ovih što su za EU. Izdajnik veliki. Za ove barem znaš da su za EU.
kako ozbiljno shvatiti odraslog čoveka koji glasa za šešelja? fendere nmj reći da si krezuba teleća glava :(
Ja glasam za seselja, nisam puno krezav a iskreno vise mi je glava konjska nego teleca
Zaboravlja se da Nikolic ima ozbiljnog stiha u rukavu. Njega je psihopata sve ove godine blatio i tesko da mu se moze izvuci nesto novo, ali Tomislav nije ruznu rec rekao za psihopatu. A imao bi sta, verujem...
http://i.imgur.com/rwBjqkG.jpg
I Seselj je veliki Srbin i patriota
SRPSKI NAROD TREBA JEBATI
šešelj=DOSmanlije, zarđala kašika, kora od banane, jebo kolindu
Ne znam što smo ga čekali iz Haga. I njemu i nama bi bilo bolje da je tamo umro. Ostao bi legenda.
Oće da se kandiduje Milica Zavetnica?
SRS tri kandidata za predsjednika, ovo je nečuveno
Upravo to, neko rece samo nesloga u disfunkcionalnoj radikalskoj porodici prepunoj alkoholicara, incesta i lopuza...
да ако пукне вучић више једном да можемо армина и гвозздена да банујемо.
haha :)
al nije još gotovo, sad danas novi obrt, kao, slede razgovori vučića i tome...koje su ovo priče haha
ako toma povuče kandidaturu radule seče kurac sebi
близу су тачке где нема назад, ако не испеглају наредних дана, пуче тиква. биће ово сјајно пратити до избора ако се настави. навијамо сви за то, је л' да?
ja navijam samo da radule guta kurac, kako god
ja uživam
хахаха, јеси гледао онај клип кога ће подржати на изборима?
http://www.blic.rs/vesti/politika/stanislava-pak-nikolic-ocekuje-dogovor-s-vucicem-sve-ostalo-bi-bilo-lose-po-vucica/s13vfr7
ne trtlja ova bez veze, ima grobar materijala da ga jebe ko sužnja
gledao sam naravno :)