Предсједнички избори у Србији 2017. - СУДАР ТИТАНА

1. Најјаче је што су се попалили ови несрећници што ће гласати за Јанковића и Јеремића.

To to

2. ne vidim razlog da ne glasam za Tomu kao predsednika po drugi put

3. Ti i tvoja braća ako ste za Tomu njemu ne treba drugi krug xd

4. Haha dobar skec dobar

5. http://www.pravda.rs/fileadmin/_processed_/csm_danijela_sremac_91d31c921a.jpg
    ja glasam za ovu a vi kako hocete
    uostalom sto hrvati da imaju bolju picku za predsednika

6. Bolje toma od ove krave.

7. OMG hahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahaha

https://www.youtube.com/watch?v=I9zohYKzpZI

8. Uf jebem ti,koliko sam se zacrveneo od neprijatnosti

9. šta on hoće da kaže, da želi sam da vozi avion?

10. Mislio sam u najmanju ruku da jebe decu u klipu kad sam video reakcije

11. a ono klasičan ljigavi politički spot, vau, to nikad nije bilo spasi nas bože vučića. Pritom da dodam, vrhunski urađen sa profesionalnog aspekta, mada ok, ima ubedljivo najviše para.

12. mislim jel vi kontate da nikome od nas iz anti Anti vučić klana nije jebeno gotivan Vučić nego ste nam vi preodvratni sa ovakvim ponašanjem.

13. Mislio sam u najmanju ruku da jebe decu u klipu kad sam video reakcije

+1

Podrška našem predsedniku! Za bolju i naprednu Srbiju!

14. Tadić je pevao Što ne može niko možeš ti, to je bilo sto puta transferičnije od ovoga ali sigurno nije bilo hahahahahahahahahahaha i omg zacrveneo sam se od neprijatnosti, a o drugim komentarima na netu da ne pričam.

bilo je eventualno he, vidi ga bre ovaj tadić...to ti je politički marketing ustvari.

15. a što se tiče jebanja države i tako toga, Vučić i SNS nikada nisu uradili nešto ni izbliza tako jezivo kao što je bila reforma sudstva ali o tome ništa ne zna 95 posto naroda

16. Veliki pozdrav za prijatelje autore @shomy23 @Gvozzden

17. gvozdene briselski sporzum> reforma sudstva?

Rekli o sajtu

Da. Definitivno ima dobrih fora, svaka čast onima koji ih smisliše. Respect Vukajlija.

MyCity Forum · 4. Februar 2009.