Предсједнички избори у Србији 2017. - СУДАР ТИТАНА

1. Krenuo sam da ti napisem da je bolja ona regioni-jaka srbija i u tom momentu je poceo refren xdd

2. Jul je kul je najbolja reklama ikada

3. Koliko su bili radikali ispred svog vremena.
    https://www.youtube.com/watch?v=_rf7xETBsNs

4. Ovo je prerada brt

5. Nemam pojma, al služi u političke svrhe... Nego, gledam sad kako je neko Vučiću uvalio plagijat plagijata one reklame sa avionom
    https://www.youtube.com/watch?v=eGjQ3Nbs6Hg
    https://www.youtube.com/watch?v=Iit-2DdnmQM
    Nešto razmišljam - plagijat, vazduplohov, da, prava SNS reklama.

6. mislim jel vi kontate da nikome od nas iz anti Anti vučić klana nije jebeno gotivan Vučić nego ste nam vi preodvratni sa ovakvim ponašanjem.

Gvozdene, meni je spot samo smešan, razumeš ono, generčiki samo smešan, kao ono smejao sam se, bez da previše razmišljam zašto.

7. Nimalo nije smesan spot ili sto neki potezu transfer blama, problem je sto je vucic, da je jeremic uradio ovako nesto bilo bi majku mu ko mu finansira ovo krenuo je u opaku kampanju
    vucic poceo da pisa po ovim bednicima i u kampanjama, doveo je nekoga sa strane da vodi to, moj predlog je usvojen

8. spot je izrazito retardiran, nebitno ko za koga glasa i čiju stranku promoviše

9. Nimalo nije smesan spot ili sto neki potezu transfer blama, problem je sto je vucic, da je jeremic uradio ovako nesto bilo bi majku mu ko mu finansira ovo krenuo je u opaku kampanju
    vucic poceo da pisa po ovim bednicima i u kampanjama, doveo je nekoga sa strane da vodi to, moj predlog je usvojen

Prvo, o Jeremiću nije ni bilo reči, spinuješ na prepoznatljiv, SNS-ov način. Spot je tačno toliko inteligentan koliko je potrebno za prosečnog glasača SNS-a.
    A Vučić je odavno doveo nekog sa strane da vodi stvar. Na kakav način taj ili ti vode stvar - vidi se po ovim plagiranim reklamama, čija je plagiranost izbila sat vremena pošto su postavljene. Iskorišćeni WC papir, reciklaža. Ko to pokušava da proda kao paperjasti meki celulozni miomirisni papir nešto usrano i prljavo kao recimo stranicu crne hronike Informera...

10. spot je izrazito retardiran, nebitno ko za koga glasa i čiju stranku promoviše

Sad su botovi u problemu. O spotu ne može ništa da se kaže osim da je takav. Može se možda reći da je prilagođen prosečnom glasačkom telu SNS-a, i bot na to ne može ništa da kaže, jer ako kaže: nije! - kakav je to predizborni spot ako nije namenjen svojoj ciljnoj grupi. Ako kaže: Jeste! - onda priznaje šta vođa misli o onima kojima treba da vlada, ili šta bi oni koji bi trebalo da ga dovedu na vlast u stvari morali da misle o njemu.

11. Šta fali spotu? Meni simpatično iskreno... Mislim s obzirom na tok kojim ide naša memetička scena ovo je sasvim prihvatljivo

12. Šta fali spotu? Meni simpatično iskreno... Mislim s obzirom na tok kojim ide naša memetička scena ovo je sasvim prihvatljivo

Fali mu:
    a) plagiran je, treća ruka
    b) loše odglumljen
    c) loša podela uloga i suviše prozirna poruka o Nikoliću (jer jedno društvo i državu ne vode samo premijer i predsednik, pa jebi ga, to bi trebalo svi da znaju!)
    d) vrlo slabašan, bedan pokušaj upotrebe humora i burleske

13. Ne volim Vučića i SNS ali nek vladaju 100 godina samo zbog liberaških pičkica kao što je Vlade limar i umnobolnika tipa Bombaš. Krenuli su "not my president" fazoni, ima te li vi ljudi i jedne brige u životu kad vas političar na vlasti toliko tangira?
    Ozbiljno sad, ajde Vald reci života ti koliko radnog staža imaš i u kojoj struci? Da li imaš kredit duži od 3 godine? Da li postoji veliki komunalni problem u tvom mestu prebivanja i koji? Da li si nezadovoljaniji spoljnom politikom države ili te mori neko unutrašnje pitanje? Koje predizborno obećanje bi ti želeo da čuješ?

14. Taj spot asocira me samo na ovaj vic

Avion će se srušiti. U njemu su četiri putnika, ali samo tri padobrana.
    Prvi putnik kaže: "Ja sam Stef Kari, najbolji NBA igrač. Moja ekipa i milioni fanova ne bi mogli bez mene, ne mogu da umrem." Uzme on prvi paket i skoči iz aviona.
    Drugi putnik, Donald Tramp, kaže: "Ja sam novi predsednik najmoćnije države na svetu i najpametniji predsednik u američkoj istoriji, pa moji ljudi ne žele da umrem". Uzme on drugi paket i skoči iz aviona.
    Treći putnik, papa Franja, kaže četvrtom, 10-godišnjem školarcu: "Sinko, ja sam star i nemam u sebi još puno godina, ti imaš život ispred sebe i ja ću se žrtvovati i ostaviti ti zadnji padobran."
    "U redu je", kaže dečak, "Ima padobran i za vas - najpametniji američki predsednik je uzeo moju školsku torbu."

Samo što bi tu morao da se ubaci Vučić umesto Trampa, jelte.

15. Ono ti je kemal malovcic i pesma snezana

16. Ove 2 reklame(spota sta vec) nemaju veze, kad bira izmedju 2 jela skoro nikakve, druga samo metafora avion koji pada, stvarno retkost hah

Jeremica sam pomenuo jer on cepa spotove uveliko i jako, kakvo spinovanje jebeno pa mora da se salis, klasicno sns haha pa gusite se u mrznji jebenoj, zaslepljeni, pa postaje tuzno jbt

Spot je skroz na mestu, kratko, cisto, jasna poruka, drugacije od svega sto sam vidjao kod nas, iako i jeste u sustini kenjanje klasicno, ali komentari transfer blama, spot za glupe nazadnjake su bas bas tuzni

Botovi sns i legendarni sendvici, pa mislio sam da samo debilcine marva koristi to, ali svako malo napise i neko od koga se to ne ocekuje, to bolje da ne komentarisem samo cu reci da su mnogo agresivniji, a bogami i brojniji botovi "ostalih", e sad tu opet nastupa slepilo to, ali to je vas problem

Samo zelim da stanete na sekund, pogledate malo bolje neke stvari i zapitate se da li je zaista vucic kriv sto ste marva jebena

Pozdrav za sve REALISTE na ovoj temi uz poruku

BRZE
    BOLJE
    JACE

17. d) vrlo slabašan, bedan pokušaj upotrebe humora i burleske

burleske

ovde gubiš armina

18. Spot je tačno toliko inteligentan koliko je potrebno za prosečnog glasača SNS-a.

A ovo bih voleo da mi pojasnis da ne bude posle da te napadam bez razloga

Rekli o sajtu

Did you mean Vukajlija?

Google · 17. April 2015.