Предсједнички избори у Србији 2017. - СУДАР ТИТАНА

1. boli me kurac za politiku i sutirajte vucica,pljujte ga,izvrite atentat na njega itd,samo da kazem da je mister no jedna ovako prilicno mekana glavica koja kad neko zapali dzoint kaze ,,a sta mislis da si sad faca zato sto duvas,mislis da si mnogo kuuuul?,,

2. Pazi Pazle, kolko god meni bilo mrsko da priznam, ovo jeste nešto najpribližnije iole sposobnoj vladi to smo imali za dugo godina. Doduše ovi prethodni su tako nisko postavili crtu...ali ipak.
    E sad moje neko mišljenje je da vlast nikad ne treba hvaliti jer čim krene da im draškaš jajca ode sve u pizdu materinu.

3. Agrument zašto ga ne voliš ti je njegova pripremljenost i profesionalnost za ulogu lidera države i fizički izgled? Sjajan si sagovornik na političkoj temi.

Negativne karakterne osobine čoveka diskvalifikuju. Građenje kulta ličnosti nije nešto što ga odlikuje kao ličnost ili telesno, već kao političara. To ne valja. Pasivna agresivnost je ono što ga odlikuje kao ličnost i političara, a spojeno u njegovoj ličnosti i delovanju na mestu gde se nalazi nije bezopasno. Ceo njegov odnos sa javnosti, koji se sastoji od šupljih fraza o stabilnosti, ne ide u prilog mom mišljenju o njegovoj ličnosti (ono, kad neko nema šta da kaže, on frazira). O njegovom okruživanju nesposobnim kadrovima kojima je jedini kvalitet to što dobro znaju kako se ljubi guzica, ili medijima koji su ispod svakog nivoa novinarstva, ne znam, valjda mu to isto ide u izgled, a ja ga mrzim zbog tog izgleda.
    O kakvim argumentima ti pričaš, čoveče? Pitam ja tebe koje su njegove pozitivne strane? Onako kako ti to vidiš, a nemoj mi fraze koje se vrte po Informeru, i takođe ne poređenje sa nekim drugim političarem, jer o Vučiću je reč, a ne o Saši Jankoviću.
    A nešto razmišljam, još je i pizda karakterno, izdao je Šešelja, pa izgurao Nikolića, promenio je imidž, politiku, mišljenje, priču, sve, sve, sve, samo da bi došao na vlast. To mu retko ljudi zameraju, a ne znam zašto. Valjda je normalno sjebavati saradnike i prijatelje i želeti da vladaš neograničeno.

4. boli me kurac za politiku i sutirajte vucica,pljujte ga,izvrite atentat na njega itd,samo da kazem da je mister no jedna ovako prilicno mekana glavica koja kad neko zapali dzoint kaze ,,a sta mislis da si sad faca zato sto duvas,mislis da si mnogo kuuuul?,,

Fascinira me kako si pogodio da ne duvam.

5. Pa pored ovakvih protivnika ima vucic da bude na vlasti dok ne krepa

6. Mister_NO, pa dokle cete vise da krivite demokrate?jel vucic rekao da ce da podigne zivotni standard i oporavi zemlju u svim aspektima, jeste.i posle 10 god jos krivite demokrate.malo demokrate, malo tito, mozete slobodno i osmanlije da okrivite.vucic krivi zemljotres jer ne moze da smanji nezaposlenost u kv.ovo tebi sposobna vlada?ti bre nisi normalan covek.

7. @Valdemar

Pa ti po svemu sto si napisao (a slazem se) kazes u stvari da je on idealan politicar. I otprilike da jeste. Dacic je jos bolji, ali je imao manje srece. U odnosu na politicare u okruzenju, (izuzev Mila, koji je bacio sav ulog na jednu kartu, videcemo sta ce da bude i Dodika), i onog Slovenca kakosezove, svi ostali su beton liga.

8. E a vidi kako pazlu izgleda do jaja vucic vrv tako i rusi pljuju putina a ovde svi misle da je putin hodajuci bog

9. Pa ti po svemu sto si napisao (a slazem se) kazes u stvari da je on idealan politicar.

Idealan političar, za sebe, loš državnik, za Srbiju. A o drugima neću ni da pišem, pošto mi se takođe gade, ali eto nisu Tadić i Čeda na vlasti, pa ne mogu sad da ih optužujem za ovo i ono, eto ih u blatu, pa je to dovoljno.

10. Dodik je najbolji srpski politicar.
    Jes da malo krade, ali da njega nema ne bi bilo ni RS.

11. pa dokle cete vise da krivite demokrate?jel vucic rekao da ce da podigne zivotni standard i oporavi zemlju u svim aspektima, jeste.i posle 10 god jos krivite demokrate.malo demokrate, malo tito, mozete slobodno i osmanlije da okrivite.vucic krivi zemljotres jer ne moze da smanji nezaposlenost u kv.ovo tebi sposobna vlada?ti bre nisi normalan covek.

Ako bi smo mogli da spustimo generalizacije na neophodni minimum to bi bilo sjajno i onda ne bi imali ovakve nesporazume.

E da, gostuje ona milfara iz dijaspore na nekom lokalnom kanalu sa Šarovićem i nije loša za udarac uopšte.

12. A sta bi dobar drzavnik uradio? Moja vizija iskrenog drzavnickog govora predsednika Srbije je:

" Kakva rezolucija 1244, kakvi briselski sporazumi, zajednica Srpskih opstina, koga vi bre jebete vise? Kakvo bre kosovo drzava i govna?Ovo ce se morati spere krvlju!!! "

To ne bi ispalo bas sjajno...

13. pa ja ne znam kako si ti nasao da je ova vlada sposobna, na osnovu cega?jeste sposobna da izgladnjuje narod kao niko do sada.pogledaj cene i plate sad u odnosu na pre dolaska naprednjaka.ja sam pre mislio da je revolucija resenje ali izgleda da nije.i velja ilic je bio revolucionar a vidi ga sad 3 kuce s bazenima...

14. A sta bi dobar drzavnik uradio? Moja vizija iskrenog drzavnickog govora predsednika Srbije je:

" Kakva rezolucija 1244, kakvi briselski sporazumi, zajednica Srpskih opstina, koga vi bre jebete vise? Kakvo bre kosovo drzava i govna?Ovo ce se morati spere krvlju!!! "

To ne bi ispalo bas sjajno...

Zato nemam da kažem ništa o njegovoj spoljnoj politici, pošto ko god dođe, neće moći da bude iskren.
    Zato Nemci ne veruju nikome ko dođe na vlast u Srbiji, i nikad nisu ni verovali. Čitao sam neke austrougarske hronike, dnevnike i zapise, mišljenja iz Nemačke u 19. veku, diplomatske telegrame, pisma i sl. Uglavnom su i jedni i drugi mislili da Srbi strašno lažu.

15. Rekao sam da je nešto najbliže iole sposobnoj vladi. Ako je to isto što i sposobna, ja sam kriv što se nejasno izražavam.

16. I šta će ispadne sad ja kao da branim Vučića?

Arline van Bureče gde si sad kad treba da poslužiš nekakvom kurcu?

17. Kakva sposobna vlada mozda sposobna da sebi kupi diplome

18. Istini za volju, mora se priznati da su zuti delimicno ucestvovali u kreiranju ove bolesti od trenutne situacije, prvenstveno pogresnom ekonomskom politikom. Sada smo u situaciji da srpkinje lagano puse kurac za 5 evra, a za 200 u Juri ne da ce da glasaju, nego daju da im turas kablove kontrolne table u supak. Takvim nesrecama je lako manipulisati, ako neko ocekuje da radikalska bulumenta pomisli kako to nije moralno - grdno se vara. Jadan samo ovaj narod, ako moze biti jos jadniji uopste.

19. A daj, nasao si jadnog pederka Redzepovica da citiras... kako pridju izbori, odmah izlete slike gde pusi kurac i mora da igra kako mu se svira.

Rekli o sajtu

U subotu, 27. novembra 2010. u Klubu studenata tehnike biće održana smotra sadržaja popularnog šaljivog sajta. Vukajlija je mesto gde se Internet zajednica okuplja kako bi na duhovit i originalan način definisala reči i izraze, sleng termine, našu svakodnevnicu i aktuelne događaje, po paroli - „Ovde možete da definišete sve ono što ste oduvek želeli, a nije imao ko da vas pita”.

Mondo · 25. Novembar 2010.