Предсједнички избори у Србији 2017. - СУДАР ТИТАНА

1. Fali mu:
    a) plagiran je, treća ruka

Nebitno

b) loše odglumljen

Slažem se ali ako impliciraš da su drugi spotovi za izborne kampanje bolje odglumljeni mislim da griješiš... sve treba kroz kontekst posmatrati.

c) loša podela uloga i suviše prozirna poruka o Nikoliću (jer jedno društvo i državu ne vode samo premijer i predsednik, pa jebi ga, to bi trebalo svi da znaju!)

Pa ono, u ovom kontinentalnom političkom sistemu predsjednici se i ne pitaju mnogo. To je više ceremonijalna ustanova ako ne računamo sastanke sa stranim zvaničnicima i imenovanje pojedinih diplomata... opet, zbog insitituta premapotpisa zna da smara kada postoje neslaganja.

d) vrlo slabašan, bedan pokušaj upotrebe humora i burleske

I kod nas u CG je bilo tako sa DF-om i još nekim drugim strankama... to je sad trend izgleda, al dobro, bar ti je upalo u oko to je bitno... biće dobro dok ne uzmu kao DF kod nas da bukvalno na svakom klipu na YT koji pođeš da pogledaš piči njihova reklama.

EDIT: I da se reazumijemo, ne gotivim Vučića ali sa ovim preseravanjem kako je on političar za plebs koji se prodaje za partijsku hemijsku stvarno idete na kurac...

Mislim šta je alternativa kod vas? Šeki? Neko drugi iz SNS-a? DS a.k.a. "Pokret za jak Partizan"? Onaj genijalac što kači slike mamuta uz neke captione tipa "otac je najjači kralj!"... Ono, ne znam da li nešto propuštam, ali Vučić i ne djeluje tako loše kad ga staviš naspram ovih

2. Ne seri pazle, vi ste imali onaj neprejebiv politicki spot sa nekim likom sto nosi dzak.

3. Za naprednu Srbiju.
    Za Vučića.

Pozdrav mom velikom prijatelju arminu. O/

4. Nema Valdemar argument izgleda odoh spavati

5. Deki, ti pretpostavljaš da ja imam nekog svog kandidata. Samo to što ne volim Vučića ne znači da volim nekog drugog, ne znam zašto mi svi to kače: nisi za Vučića, e onda si Šešeljev ili Čedin, gotovo. Pa jebi ga... Ja ovde ne pišem kao neko ko se slaže sa nekim političkim programom, jer tih programa više nema, ne važe, mogu bulju da brišu njima, jer će da igraju kao i do sad, kako im EU i MMF svira, a možda malo i kazačok zaigraju, po potrebi. Ja ne primećujem neku veliku razliku između Tadića i Vučića, osim što je Tadić bio malo uljudniji i otesaniji ovako u ličnom nastupu. I još jedna stvar, daj bože da nije tako, ali mi se čini da je Vučić takav tip da će još dugo dugo DS i DSS biti jedine dve stranke koje su smenjene legalno na izborima i mirno predale vlast, a ne da ih smenjuju u nekim atentatima i paljenjima skupština. Živi bili pa videli.

6. Tako sam i mislio.

7. ali Vučić i ne djeluje tako loše kad ga staviš naspram ovih

Pošteno, što ne znači da je dobar i da ga ne trenba pljuvati (argumentovano)
    Jebo vas taj logički luping "jes Vučić govno, al ovi protiv njega što su su možda i veća govna, pa aj da ne pričamo zato kolko je on govno, jer je to mejnstrim previše, a mi smo ljute glave"
    Govna.
    Respektujem ljude koji iskreno veruju da je Vučić ok, pa čak i one koji su u SNS iz koristi, ali vi koji terate inat iz nekog čistog internet hipsterizma ste iritantna pojava.

8. Ovo je najbolja politčka reklama ikada sig
    https://youtu.be/CWuGNsgy3eQ

9. @Mister_NO
    Upravo to je ono što pokušavam da predstavim. Kampanjsko neargumentovano pljuvanje kandidata i glasača od strane "elite" koja svoje reči smatra aksiomima. Pa stani bratac!

10. Napisaću jednom baš ovde zašto mi Vučić ide na kurac, ne poredeći ga ni sa kim, nego onako, iskreno, i ne propagirajući nikoga drugog usput. Sve od njegovog izgleda, naučenog glumatanja, praznog rečnika, ponavljanja hipnotičkih fraza, kadrovske politike, lažne skromnosti, građenja kulta ličnosti, pičkoplačevne pasivne agresivnosti, i još dosta drugih stvari. A ne mogu sad, toliko ima materijala, stvar je za esej a ne za jedan post. I kad bude esej, to će biti ono što ja vidim, ne ono što sam pročitao pa ispljunuo na ovom forumu, kao što rade "neki na ovom forumu" (omiljena Vučićeva fraza, ako se ne varam). I neka mi se unapred napasu muda svi koji kažu samo da pokušavam da se pravim pametan zato što pričam ono što mislim.

11. Respektujem ljude koji iskreno veruju da je Vučić ok, pa čak i one koji su u SNS iz koristi, ali vi koji terate inat iz nekog čistog internet hipsterizma ste iritantna pojava.

Gdje sam rekao da ga ne treba pljuvati? Samo sam rekao da mi se čini da Vučića pljuju više nego što zaslužuje (iako svakako zaslužuje kao i 99% političara kod nas) i pritom fino naglasio da ne poznajem toliko dobro prilike političke u Srbiji da bih srao, ali eto...

Mislim ono, vjerovatno vi tamo vidite nešto što mi ne vidimo "kroz izlog" ali iskreno bih bio jako zadovoljan da neko kod nas kao Vučić kod vas dovuče bar neke iole kompetentne investitore koji će otvoriti nova radna mjesta... sigurno i kod vas taksiraju i dalje diplomirani pravnici i ekonomisti, ali kod nas mnogi ne mogu ni u taksiju da se zaposle...

12. Agrument zašto ga ne voliš ti je njegova pripremljenost i profesionalnost za ulogu lidera države i fizički izgled? Sjajan si sagovornik na političkoj temi.

13. E moj Pazle... investitore, pa da umesto taksiranja vežu kablove na pokretnoj traci za 180e, to su ti investitori

14. Puzzle-Fox, zasluzuju oni mnogo gore stvari od pljuvanja

15. Ovde niko nema jebeni argument ili bar ne adekvatan. Gde vi živite ...

16. uh jbt pa cekaj malo bre

Rekli o sajtu

U subotu, 27. novembra 2010. u Klubu studenata tehnike biće održana smotra sadržaja popularnog šaljivog sajta. Vukajlija je mesto gde se Internet zajednica okuplja kako bi na duhovit i originalan način definisala reči i izraze, sleng termine, našu svakodnevnicu i aktuelne događaje, po paroli - „Ovde možete da definišete sve ono što ste oduvek želeli, a nije imao ko da vas pita”.

Mondo · 25. Novembar 2010.