Bez ikakve pompe, Vukajlija se pojavila tokom ove godine i zabilježila skoro deset hiljada rječi u rječniku žargona koje su definisali sami posjetioci. Uzimajući za ime učestalu grešku u govoru kad ljudi zapravo žele da kažu Vujaklija, stvorena je zajednica stvaraoca slenga srpskog jezika i mjesto na kojem posjetioci treniraju svoju kreativnost. Ovaj kreativni ventil vas samo tako usisa i očas posla možete da izgubite sate vremena čitajući duhovite opaske kojim su definisani brojni izrazi iz popularne kulture i govora. Pozicionirajući se između ozbiljnih sajtova kao što su "Metak" i "Vokabular" na jednoj, i zabavnih "Srbovanje", "Kobaja Grande" na drugoj strani, Vukajlija je dokazala da famozni "user-created content" (sadržaj kreiran od strane korisnika) može sasvim lijepo da zaživi i na ovim prostorima. Ovogodišnja nagrada za najbolji sajt prema izboru Biznisbloga odlazi ovom istinskom Web 2.0 projektu kojem u definicijama nije izmakla ni domaća blogosfera!
Biznisblog · 26. Decembar 2007.
@agilni, ili su im produzili dokumenta bez da im naplate pa eto kao "dobili su vid novcane nadoknade" ili su prijavljivali ljude na adresu u zajecaru pa dobili glasove niotkuda. Pozajmili neke tilmoe iz nisa fazon pa ce im vratiti kad tamo budu bili izbori
Čovek je jebeni master manipulacije, raspisao izbore da drugi krug glasanja bude na Uskrs.
Njegovi dresirani a računa da glasači opozicije neće da se maju na taj dan.
B92: Predsednički izbori 2. aprila http://www.b92.net/info/vesti/index.php?yyyy=2017&mm=02&dd=28&nav_category=11&nav_id=1235112
Doktor
Samo kod nas premijer raspisuje izbore.
Dobro, to je druga stvar. On se kod nas pita za sve, al jebe kolko svaku sitnicu isplanira do tančina da ide u njegovu korist.
Neko kao priča da ima marketing neki tim iza njega da kao ne radi to sam al ko bi ga znao sad
isplanira kurčinu, budi izdajnik i radi šta oćeš, ne treba tu pamet već loše poreklo, nedostatak morala i apsolutna mržnja prema svom narodu i državi, jao jedva čekam da zapošljavam naprednjake besplatno
Boh, još pre par godina sam čuo da mu neki izraelci rade marketing i smišljaju sva ta spinovanja.
Neka pobjedi bolji!
Ako pod pobednik smatras drugo mesto iza AV-a xd
Dnevnica ce biti pola kile brasna za naprenjake i prazan sendvic
Bombase, ti za nekog ko je uvek bio rukovodeci imas prilicno plitka shvatanja.
Ahahaha, da, t ce biti onako univerzalni slabo kvalifikovani radnici, kad kazes imam dva inzinjera, dva metalostrugara, jednog sto muze svinje i par naprednjaka
Ja tebe nista ne razumem, pet puta pročitah i ne kapiram. Koj ti je kurac u zadnje vreme, kao da drogiran pišeš postove.
Drugarica se učlanila u sns jer su joj obećali posao stomatologa još pre pola godine... danas me zvala da li može da me stavi na listu Vučićevog glasača. Imaju obavezu da svako pronađe neki broj sigurnih glasača, oni bi me kao posle zvali da potvrde da li me je ona vrbovala i ona tako dobija neke poene.
Isto. Drug radi u novosadskoj toplani. Zvali me posle par dana. Pitaju da li sam ja taj i taj, reko da ja sam taj i taj. Da li ste dali broj tom i tom i rekli da ste glasac SNS-a, rekoh jesam. I jos jedno pitanje, da li ste clan stranke, rekoh nisam.
Posle mi drug rece da jos vise cene kad im navuces glasove van stranke, posto su to kao neopredeljeni biraci.
danima se molim da mi krezavci banu na vrata, postim cak za spasenje duse i zdravlje i pojavu naprednjaka na mojim vratima
Stite svoje ljude, kao sto bi vecina nas zaposlila nekoga iz porodice iako bi neko drugi bolje obavljao taj posao... Naravno da u globalu to nije dobro, ali to je u ljudskoj prirodi, copor se drzi zajedno, posebno kod nas.
Nikad mi nije bio jasan taj argument stranacko zaposljavanje, e brt ja cu da vicem vucicu pederu i radim na tome i nadam se da ce moji pobediti da odes u picku materinu majmune ali daj brt ovaj posao bolje cu ga obavljati od tog tvog, pa sta ako time ne samo pomazes neprijatelju vec i gubis svoju podrsku jbt sto si picka pa mi treba da smo na vecem nivou 21. Je vek radimo zajedno za boljitak zaposli me pederu
to jeste obicaj u srb a u normalnim zemljama nije, na nepotizam gledaju kao na tezak prestup,.meni je priccao covek sto je ziveo u kelnu 30 god.otisao jednom do opstine da izvadi neke papire i vidi sina od gradonacelnika kako ceka u redu.i nisu tamo svi ljudi clanovi neke stranke kao ovde, u nemackoj nije potrebno da budes clan vladajuce stranke da bi dobio posao u vrticu
švabo rukama a srbin zaposli šurnjaju i zaovu u fabriku escajga ustagajebem