Предсједнички избори у Србији 2017. - СУДАР ТИТАНА

1. sele cetnik ali king no gud

2. Треба ми ваљано појашњење једног термина.
    Брозов унук Јошка се изјашњава као православни атеиста. Кои то курац значи осим да није нормалан

3. hoce da kaze da slavi slavu,a boli ga kurac i za boga i za sve svece

4. to znači da namerno jede prasetinu 6 januara, a ne 24 decembra

5. Dragisic? Mislim da se on slizo s vucicem.

Na njega sam mislio, bravo. Vidim sad da se slizao, menjam misljenje u vezi njega.

6. Рабин Шлома
    Koje pare to Dveri imaju i koje silne reklame? Jebote umesto onog "strani placenici", sada kad zelis nekog da sjebes samo pitas odakle im pare. Uostalom, Dveri su parlamentarne, svaki poslanicki klub dobija 3 000 evra mesecno po poslaniku.

Dveri imaju tri čovjeka koji samo održavaju fejsbuk stranicu i dobro su plaćeni jer je to jeben i cjelodnevni posao, o drugim stvarima da ne pričam.

7. Dveri su trenutno jedina desničarska i proruska stranka u Srbiji

8. Po čemu su oni desničari? :D

9. Po svemu, protivnici su liberalne ekonomije, zalažu se makar deklarativno za tradicionalne i porodične vrednosti i slično

10. Dveri tj bosko ce uzeti 4,5 posto a seselj oko 20

11. Koji im je plan da stanu na kraj liberalnoj ekonomiji?

12. Bas me zanima da li ce bombon da glasa sa seselja ili vucica u (nerealnom) drugom krugu

13. Ne znam samo zašto svi ti "desničari" imaju neki "plan" a niko ne zna kako će ga sprovesti.

14. Koji im je plan da stanu na kraj liberalnoj ekonomiji?

Hahahahaha a daj ne jebi

15. Da si rekao da nijedna stranka nema neku politiku koju fura decenijama (dobro nemaze decenijama od visestranacja, sto je opet skoro 30 god) tacnije bi bilo. Al dveri desnica, mozda liberalna desnica (kapiras skec xD)

16. Pa ne jebem, jbg, u Srbiji prvo treba uvesti liberalnu ekonomiju da bi neko bio protiv nje, ovaj komunističko-kapitalistički sistem sigurno nije liberalna ekonomija.

17. Javno sečem kurac ako Šešelj dobije više od Boška

18. Smes li se kladiti sa mnom seronjo?
    Sa mnom=neko ko nije rastko ili tilmo

Rekli o sajtu

Kada pitate dva čoveka o nečemu, dobićete više od dva mišljenja. Na toj osnovi je stvoren Vukajlija. Rečnik slenga i idioma.

Kompjuterska Biblioteka · 7. Maj 2009.