Предсједнички избори у Србији 2017. - СУДАР ТИТАНА

1. Danas izazim iz crkve, puna naroda i porta i crkva, a nakaze naprednjacke stavile stand pred ulaz nesto valjda reklamiraju, niko ih ne jebe dva posto, sklanjaju se ljudi ko od kuge, doslovno ne zajebavam bas sam pratio

2. @Kosovac, to mozemo samo da pretpostavljamo, sa ovim vidimo

3. A dal je pop otisao do njih jesi to ispratio?

4. Znam popove dobro, ne bi nikad

5. Ja bolje popadije znam looool al ok pitam samo onako

6. Bomb mora da su ti verska osećanja bila mnogo povređena kada si video da su naprednjaci štand postavili baš ispred crkve.

7. Opozicija su, mogu da ga duvaju, samo mi pregadno

8. Космајац
    Bomb godine ti ne dozvoljavaju da budes naivan jbg
    pre 23 sata

gonzo
    Boh, njemu godine mnogo toga ne dozvoljavaju, ali Bomb se na to ne obazire.

Lajk ako i ti misliš da godine nisu vazne :-))))))

9. O dragi prijatelju, tvoje svako svracanje na saljivi sajt je da bi se meni divio...

10. VLADAJA da bre... Bio ja u Mld. davno jos kod jedne frizerke hehe, i sedeli u kaficu i ona mi ga pokazala, sisao se u salonu gde je ona radila... Potpuno komunicira gestovima, znaci nista znakovni jezik ko gluvonemi, eventualno mmm-mmmm da privuce paznju, mm-mm (skini ovde jos malo) mmm (sad je dobro) i tako. Sedi covek sa nekom ultra-zadovoljnom facom, konobar mu donosi sta ce, zna napamet, a i ona mi je rekla to da daje napojnice zesce. Prvi put cujem za tu pricu, ako je istina, alal mu...
    Ja gotivim ljude kao on, cine svet sarenim i zanimljivim.

11. A znaju ga svi jbg, nema šta ni da priča. I šta jede i šta pije i kako se šiša, pauk mu ne dira kola itd

12. Arkane sta znas o Bijelom?

13. Da je debil. Dosta ti je

14. Samo se čudim mladim ljudima da su tako olako ušli u kolo sa takvim modelom vlasti i da mlad čovek, koji po nekom difoltu treba da bude buntovan, dovede sebe u poziciju da mu celu budućnost određuje jedan čovek i servilnost prema njemu. To je jako tragično i to me ljudski i kao čoveka koji predaje mladim ljudima na fakultetu - boli.

15. Konkretne cinjenice neke. Hocemo arm i ja da glasamo za njega.

16. LOL
    Ladno se onaj klovan iz mladenovca kandidovao. Hahahaha ekstra, taman i on da odbije 1% Saši Jankoviću

17. Drustvo i ljudi koji ne kapiraju sprdnju i satiru su u debelom problemu.

18. mozda je oksimoron ovo iznad, ne znam jel ozbiljan jebomaiku

19. U 9 na Pinku Vučić odgovara na vaša pitanja.

Rekli o sajtu

U nedostatku mesta u Vujaklijinom ili kojem drugom rečniku na internetu postoji mnoštvo sajtova, među njima Vukajlija, gde možete da vidite na kakav sve način ljudi vole da razgovaraju na opšte zgražavanje lingvista. Tako da se tamo može videti da ljudi fejsbukuju, fejsbuče, da im je fejs ubagovao. Ili čak poređenje čuvenog prideva „kul”: kul, kulji, najkulji.

Emisija RTS-a "Oko Magazin · 24. Novembar 2009.