Osim velikih istorijskih i nacionalnih zabluda, podložni smo i onim „sitnijim”, ali koje nam određuju svakodnevicu. „Ne valja da se sedi na kućnom pragu, posebno kad grmi”, „Hleb od 500 grama je opšteprihvaćen pod nazivom kilo hleba”, „Ne valja da se zviždi u kući, to privlači miševe”, „Ne valja da se otvara kišobran u kući”, „Žvakanje žvaka može da deformiše vilicu”, „Ma koliko vruće i zagušljivo bilo, ne otvarati prozor, ubiće promaja”, navode na popularnom internet portalu „Vukajlija” niz sujeverja i zabluda našeg naroda.
Politika · 31. Januar 2011.
Не, ја сам написао да има мало људи из ова три града који су отишли да живе у Београду из ових разлога које си навео, а са којима бих се мењао. То како они живе је ужас. Него лакше им је да се сакрију од "села", а исте послове су радили овде. Најлуђи пример је једна девојка која је место професорке у средњој школи заменила за место касирке у Веру. Па ти види тај мозак. Али Београд је Београд.
Da, pogrešno sam pročitao. Devojka je završila filoZofiju, radi u Imleku u proizvodnji. Ili u pekari, a apsolvent prava (pritom studirala u KG). I tako neki nebulozni primeri. Jebeš ga, evo ja već par godina u Nišu, i nikad ne bih ostao ovde. Jer za tu minimalnu razliku u plati ja moram da imam 2-3x veće troškove ovde, za BG da ne pričam, pa koji će mi to moj?
Baba uticajni tviteras hahah
https://www.youtube.com/watch?v=VnRWH9aZXOg
Jebeš politiku i sve, posle ovih izbora me ne interesuje bukvalno ništa vezano za političko stanje u Srbiji, što bih se ja zajebavao uopšte kad narod voli da bude jeban, zabole me više
Bacio sam se na poljoprivredu od ove godine, imam malo zemlje van BG, taman da se i zaradi nešto, ionako ovu moju diplomu mogu da nataknem na onu stvar. Batalio sam portale, forume i ostale gluposti, internet ću koristiti samo za potraživanja tipa navodnjavanje kap po kap, cene pumpi za navodnjavanje, crna folija rolna 1000m
Ako ima neko neku sestru raspoloženu za takav život nek mi se javi pozz
edit: takođe apelujem na korisnika shomy23 da mi se javi preko pvt, imam nekih pitanja vezano za uzgoj jagode u plasteniku xd
Ja sam i dalje za Svajcarski scenario, ali nas narod je suvise govno da to uradi
S-O-R-O-Š
Ахахахахаха!
http://www.kurir.rs/vesti/politika/njega-su-rezultati-najvise-pogodili-uplatio-pola-miliona-na-sasu-radulovica-clanak-2765555
Papet i ja smo pičke najveće što u opkladu sa psetom nismo uleteli sa više para, ali nisam ni ja verovao da će onaj bilmez da istera na gotovo 10%.
Pseto da ispoštuje do evrolige!
vidi ovog parazita, samo bi da izmulja neku kintu
dajte tviter od bakute ahahhahaha
Uplaticu vam sutra ili vcrs brt bio sam na sudu jebenom ceo dan nije mi ni do cega
Kao Papet i ja smo trebali hahaha izmišlja post da napomene kako mu Coa duguje
Uplatiće ti gownaru ne brini hahahaha
Da sam hteo u vise para da se kladim u vezi izbora otisao bih u kladionicu. Ni ova opklada nije bila moja ideja nego pap dosao i kao aj ps se kladimo to i to toliko i toliko i ja kao aj. I onda i coa kao aj i ja i ja kao aj.
A kad sam pisao u sta sam koliko siguran ovo sam bio stavio na nekih 75 posto valjda tako da nije da sam bas bio ubedjen al volim se kladiti xd
E i nemoj da me neko shvati pogresno, opklade se moraju ispunjavati ja sam posteno izgubio i nema tu sta
Pa 1000 je bilo cisto ono "e aj se kladimo da nece biti tako kako kazes da ce biti". Da sam hteo u vece novce u maxbet otisao bih.
Pa upravo to, lepo si to upakovao i uprostio.
Oh nije važno ko je dobio ko ne zdravlja Bože samo XD
Mada Radmilu je važno haha
Hahaha
E radmilo je jedna od zanimljivijih osoba za zajebavati xd