Предсједнички избори у Србији 2017. - СУДАР ТИТАНА

1. Град је претрпан, градски превоз ужасан, шминка се центар града, а нема идеја како набавити средства за изградњу метроа.

Имаш Бус Плус и комуналце, а саобраћајни колапси на сваком ћошку. Хвала, Ђиласе!

Прави се Београд на води, музичка фонтана на Славији, а метро ништа. Хвала, Синиша!

У таквом Београду не бих живео. У Њу Јорку људи за 10 минута стигну метроом до посла иако су од истог удаљени по десетак и више километара. А овде колима ти је потребно 2 сата да стигнеш од Миријева до Ново Београда. А и Београд нема индустрију да бих ја могао тамо да радим. Нисам електро инжењер, нисам ИТ инжењер, шта ћу ја у Београду? Можда да узмем гитару и свирам по клубовима и кафанама. Могао бих да живим у Крагујевцу, у Новом Саду, али не и у Београду. Постао је потпуно нехуман за живот.

Svaka čast što si napisao ovo umesto mene a Reme večno studentsko govno može da mi popuši kurac za 9 minuta, kod mašinca sam aj na hladnu apu pre vrele ciganske sperme.

2. Npr isti mi je kurac živeo na Mirijevu ili u Lazarevcu. Uz razliku da kad treba da idem poslom u Niš sa Mirijeva sam na Bubanj Potoku za 25min a iz Lazarevca sam za pola sata.

3. I mrš više u Sofiju govna pogana sa sve svojim ešarpama jebem li vam sitno seme u pičku.

4. Voleo bih da vučić može da bude i predsednik i premijer i gradonačelnik beograda istovremeno

5. Bombaš je Džoni to sam zaboravio da vam kažem, jebe NAS ovde i nije lepo sve što je rekao Psetu i meni ja iskreno ne mogu preći preko toga.

6. Maestro nemoj da te jurim po trkalištu kičmu ću ti slomiti ako te uhvatim.

7. Koliko se krecu cene kvadrata u Lazarevcu?

8. Armin i ja pijemo punč, a bomby je dobio punch xDDDD

seltik je

9. A brt, zato što se kurve iz Ćuprije jebu sa studentima u Beogradu čim pobegnu iz svojih mesta

Axaxaxa znam da ga drkaš al ovo moram da kažem da je glupost
    Strudent da jebe pa ulegni

10. evo neko se bavio i jeremicem, koga ne mrzi da cita ili bar prelista kako je cepao iz drzavne kase na putovanja i drkanja, pa sve do lobiranja kod amera, specificno kod podeste, hm sto je poznato to podesta, hm podesta imejlovi ?? hm sta bese to vikiliks ? hilari? vodio kampanju hilari klinton ??
    hehe e taj jeremerija taj je svetski covek bre proputovao sveta kontakte ima razne po UN to ce samo da nam koristi haha sto vole neki da kazu OD MOJIH PARA on to radi, milion ovome da me upozna sa onim, pa ovaj kaze o meni nesto lepo onome, ruka ruku mije, jeremija ispade mudo, ko zna sta se tu mulja
    http://www.anti.media/en/media-network/files/dosije-vuk-jeremic/

11. završeni su izbori Armine

12. Fendere, za Paraćin grešiš da je malo ljudi u BG-u. Znam X primera da su otišli za BG samo da bi bili tamo (ništa fax, znači samo posao) i da bi bili Beogradjani za sličnu platu kao u PN-u.

13. p.s. moja greška, nisam lepo pročitao post.

14. evo i drugi deo
    http://www.anti.media/en/media-network/files/triologija-srpski-kum-kako-je-mladi-socijalista-vuk-jeremic-postao-multimilioner-nizom-prevara-i-kriminalnih-radnji-kao-u-stilu-uhvati-me-ako-mozes/

gde bih izdvojio
    http://image.prntscr.com/image/b742988d4e654a25a89227909b108244.png

mada ovo verovatno sve izmislja krezuba sirotinja ili vucicevic ovo su lazi bre jebene

bombi jebe mi se za izbore znao sam ja sta ce biti na izborima, nego ne mogu da verujem da su ljudi toliko slepi i to selektivno slepi, dok imam volje i snage pokusacu da pomognem bar nekome da otvori oci i da ne budu glupani misleci da ce se nesto promeniti, jer koliko god da smo napredovali kao civilizacija i dalje je osnova ista, sposobniji prezivljavaju slabiji izumiru nikada nije i nece postojati jednakost, ne budite glupani i manite se politike

Rekli o sajtu

Štek je dobro sakriveno mesto. Varijacija ima bezbroj: recimo štek-ocene su „isključivo dobre ocene koje se čuvaju za ‘ne daj Bože' situacije, odnosno period kada pljušte kečevi“, piše jedna vukajlijašica. Tako će iskusni školarac prećutati roditeljima da je dobio peticu, a to će im saopštiti tek kada dobije i nekog keca – da bi ublažio negativni efekat.

Deutsche Welle · 29. April 2011.