I nebitno sta je uradio jebeni vucic ako neko ubije 10 ljudi, neko drugi jednog coveka, obojica su ubice, hah al ovaj ubio jednog sta je to vidi ovog 10 ma daj ne zezaj me
Један Бугар који ради на Аљасци ми је псовао мајку ботовску на страници јер сам написао да ови што протестују не знају ни против чега, ни против кога протестују. Слатко саму испсовао мајку бугарску. Одлична је та опозиција што митингује из иностранства.
Necu da te prijavim, samo pitam jesi li ti Goran Davidovic, ako nisi da li si iz Cuprije... ako neces da odgovoris tvoje pravo, ne moras me odmah napadati.
Vukajlija, lijek koji je potisnuo iz upotrebe Edronax, Zoloft, Prozac, Aktivin H i ostale antidepresive. Nuspojave su: grčevi u trbušnim mišićima, suzenje očiju, ludački osmjeh i lako se navući na njega.
I nebitno sta je uradio jebeni vucic ako neko ubije 10 ljudi, neko drugi jednog coveka, obojica su ubice, hah al ovaj ubio jednog sta je to vidi ovog 10 ma daj ne zezaj me
Reko Loncar Zemunac i Gasic, preusmeri na aerodrom da se slikamo, ko jebe oluju, Politika javljaj prva da je vec sleteo
Gasic je zbog grize savesti podigao zaduzbinu koja nadmasuje gracanicu i manasiju
https://www.youtube.com/watch?time_continue=178&v=f7Fg5Dd3mE0
Један Бугар који ради на Аљасци ми је псовао мајку ботовску на страници јер сам написао да ови што протестују не знају ни против чега, ни против кога протестују. Слатко саму испсовао мајку бугарску. Одлична је та опозиција што митингује из иностранства.
Fenderu, odgovori iskreno, jesi li ti Goran Davidovic poznatiji kao Firer?
Ма бре багра булдожером ударила у завештање нашега славног архитекте илкића, имају ли срама
http://static.rs.n1info.com/Picture/46818/jpeg/NS-NACIONALNI-STROJ-PKG-MBS-20151029-143005051-.mxf.Still003.jpg
xaxaaaaaaaaxaxa
odeš na proteste i izvadiš kitu da ti je dodiruju u gužvi
Fendere cekam odgovor
Нисам. Ја имам још боље и суровије идеје од њега. Што питаш?
A jesi li iz Cuprije
Ваљда си видео шта пишем по теми. Што тебе то занима? Да нећеш да ме пријавиш полицији зато што сам "прљави фашиста"?
bombas je stari udbas, cuvaj ga se prijatelju
Necu da te prijavim, samo pitam jesi li ti Goran Davidovic, ako nisi da li si iz Cuprije... ako neces da odgovoris tvoje pravo, ne moras me odmah napadati.
Sad sam proverio, inicijali su N A
Добро јутро, Колумбо! То зна овде бар двадесеторо људи.
ЕДИТ: Много битна ствар су ти моји иницијали.
Pa lijep si onako Fendere
Немој много да ме хвалиш, уобразићу се.
Sta ga drkas sad jbt, fender je uvek iznosio svoje stavove i branio ih, ali nikad nije vredjao nikoga, bio u pravu ili ne