Предсједнички избори у Србији 2017. - СУДАР ТИТАНА

1. Ko ga drka Ferenc, pricamo normalno sta se ti koji kurac mesas

2. Ма јок, Армине, обично ћаскање. Открио човек тек сад поверљиве информације о мени. Као да је открио како се зове Бохор или како се презива Марко из Косјерића. Лолололо

ЕДИТ: Или Расни!

3. Тај има скоро 100 година. Није Рокфелер 8или Ротшилд па да је битан тако матор.

Da li si svjestan šta si izgovorio?

Evo, ljudi, ovo je stav kafanskog mudraca, onog klasičnog Dejana Lučića sleš Lazanskog.

O spoljnoj politici zna samo iz Blica i Informera, gleda Malagurskog i matore isprdke kod Marića u Ćirilici. NE DAJ BOŽE da se uzme ozbiljna literatura i malo prouči.

Za Bžežinskog da ti čovjek i oprosti, mlad si, ali Kisindžer je osnovno obrazovanje, sramota je takve stvari pričati.

4. Kisindzera i dan danas smatram najmocnijim politicarem ikad, cak jacim od Cercila.

5. Јесам. Где се сети Кисинџера? На њега и Американци заборавили.

Evo, ljudi, ovo je stav kafanskog mudraca, onog klasičnog Dejana Lučića sleš Lazanskog.

O spoljnoj politici zna samo iz Blica i Informera, gleda Malagurskog i matore isprdke kod Marića u Ćirilici. NE DAJ BOŽE da se uzme ozbiljna literatura i malo prouči.

Марића не гледам. Лазанског исто не гледам откако се појављује само код Вучићевића. Малагурског не пратим јер ми мало ми иде на живце, понаша се као Кесић јер има те ХАХА одвале.

6. Kisindžer je najpametniji političar koji je hodao Zemljom. Nije zaboravljen nikada, naprotiv :)

7. http://www.novosti.rs/vesti/beograd.74.html:650147-UNISTENI-PANOI-SA-IMENIMA-STRADALIH-SA-KIM-Od-zida-placa-do-zida-srama

Arming, šta sad? Slažemo se da su ovi danas s protesta govna, ali ti si poleteo s vešću kao klasičan penzioner koji ulegne jebatebog, po čemu se razlikuješ sad od svih ostalih koji se bakću politikom?

8. Panoi su bili vraćeni posle.

9. Mislim jebem li ga, možda su i opravili ovo u međuvremenu pa ovi opet pojebali, možda su im samo smestili, svakako nikad nisam ni video to pa nisam upućen, ali ne bi ne čudilo da ima dva meseca da toga nema tamo uopšte

Edit: Eto uleteo fanđo dok sam pisao ovaj post sve ok

10. Kisindžer je najpametniji političar koji je hodao Zemljom. Nije zaboravljen nikada, naprotiv :)

Ако ћемо поштено, сваки Јевреј у Америци је веома паметна особа. Обрни-окрени не гину му успех, паре и моћ. :)

11. E zanima me što je Kisindžer toliko omražen ovde među Srbima, skoro ko Soroš, a bio je protiv otcepljenja Bosne, govorio kako su uslovi ponuđeni u Rambujeu nefer? Mislim tako je pisalo na Wikipediji.

12. Inace sto se tice poziva na ubedljivu pobedu i legitimnost izabranog predsednika, to je lepo u teoriji, ali ako u zemlji u kojoj je oko 50 % ljudi protiv EU u parlamentu sedi 90% poslanika otvoreno nastrojenim EU, izabranim od istog tog naroda ne moze se pricati o legitimnosti.

13. Coa mislio sam na celokupne danasnje dogadjaje, sliku sam prikacio kao primer da bi totalno druga prica bila da je neko drugi uradio to i tad bih isto pizdeo, bar se nadam da bih ne mogu da tvrdim, a vi me podsetite da sam pickica ako se to desi, sve nas ponesu neke stvari jbg, ali kad nesto me valja onda ne valja najgore je zmureti selektivno

14. Ma zna narod bas da l je za eu, kaze vucic bice nam bolje u eu i gotova prica, demokrate su ionako obrazovan narod znaju da je to ispravno i eto

15. Sto je tebi vise stalo do recimo mog misljenja nego do onog sto misle tvoji istomisljenici, koji su uzgred u grdnoj vecini, ne kapiram... meni to lici na nesigurnost.

16. bombas
    Inace sto se tice poziva na ubedljivu pobedu i legitimnost izabranog predsednika, to je lepo u teoriji, ali ako u zemlji u kojoj je oko 50 % ljudi protiv EU u parlamentu sedi 90% poslanika otvoreno nastrojenim EU, izabranim od istog tog naroda ne moze se pricati o legitimnosti.

Ali se moze pričati o tome da je ovo retardiran narod, tako da ne znam sta ti tu nije jasno?!

17. Pa upravo o tome i pricam, ne vidim da se u potpunosti potencijalni demonstranti mogu prozivati za rusenje demokratije i legitimnosti izbora. Ovo je samo jedan primer, navescu 5 zasto imam kontra argumente.

18. Бомбаш, види овако. Писао сам пре две недеље, морам да поновим. Идем низ град, пролазим кроз пијацу, стоји гомила продаваца, накупаца, пијандура. Сви углас кукају како ништа не ваља, ал' траже неког ко може да их учлани у СНС да добију неки посао или неке повластице од председника општине. Верују да је Вучић патриота јер није увео санкције Русима, а Шешељ их је разочарао зато што није правио демонстрације кад се вратио из Хага. И ти очекујеш здрав разум.

Још што је најлуђе, неко продаје причу да су се студенти вечерас сами спонтано окупили преко Фејса. А јесте баш! Па где су били пре избора? Где је та студентарија да се тако окупи, а да није БЕСПЛАТНИ концерт Владе Георгиева на митингу Саша Јанковића?

19. Opet kazem da upravo o tome i pricam, kakva kurac legitimnost.

20. Ja sam, što se mene tiče, video da je neka rep glavičica iz mesta mi moga, podelila događaj preko ortaka koji je neka rep glavica u BG, ivent glupi na fejsbuku. Da su se par drugara i drugarica koji su zainteresovani za to otišli danas i bili dole.
    Takođe sam čuo priču da su naleteli neki likovi random i krenuli da krše, da su im vikali da stanu i to, al da nije bilo ništa od toga i da postoji mogućnost da ih je neko poslao da bi se posrao po protestu.
    Takođe sam čuo i da su probali da se "probiju" do skupštine šta god to jebeno značilo.
    Bio sam malopre da vidim šta se dešava, nema niđe nikog, najnormalnije sve, bacio hiljadarku na tombolu sve po jedan broj fali majku mu. I tako.

edit Studentsko govno što je preteralo 150 kilometara da bi glasalo kao i 15-ak drugih govana koje poznajem.

Rekli o sajtu

Did you mean Vukajlija?

Google · 17. April 2015.