Предсједнички избори у Србији 2017. - СУДАР ТИТАНА

1. Drug Tito još rekao da su studenti u pravu!

Za koju bedu od plate radite bezubi?
    Penzije koje ste zaradili trpaju u džepove SNS-ovci a vi?
    Imate dovoljno da kupite unucima čokoladu bar jednom nedeljno?
    Vaše je prošlo i prema stanju u zemlji niste se proslavili sa svojim izborima do sada.
    Što ne pitate DECU šta ona žele?
    Bez sikiracije (što reče Beli)
    Otići će i oni u beli svet ako su pametni. Ostaće samo bezuba bagra koja će svakog meseca čekati crkavicu iz inostranstva od familije, svakih 5 minuta proveravati Skajp da slučajno nije zvao unuk iz Amerike a i dalje glasati za AV.
    Pa zar niste gledali? Najavio je Vučić na tv-u boljitak već za dve.. najdalje za tri godine.
    https://www.facebook.com/cvetkovic.marina.9/videos/637066033143698/
    Omladino, skidam kapu. SVAKA ČAST!
    Samo jako!

2. FAĐO
    E zanima me što je Kisindžer toliko omražen ovde među Srbima, skoro ko Soroš, a bio je protiv otcepljenja Bosne, govorio kako su uslovi ponuđeni u Rambujeu nefer? Mislim tako je pisalo na Wikipediji.

Pa jebiga, lakše je slušati Lučića u Ćirilici i gledati youtube klipove Tš Tšnvića

3. Dobio podrsku merkelove i putina i nelegitimna vlast hahha vec su poceli sa novim bajkama vraca se nada

4. Kisindzer je do jaja, kako je lepo navodio Feliksa Baumgartnera kad je skakao iz svemira.

5. Prvo, nisam bio na govnetu od protesta, jer protest nema smisla dan nakon izbora, znalo se kakva je situacija i pre toga, bukvalno, trebalo je svi da se povuku ranije ili da se prave protesti pred izbore, da se digne svest o tome što se dešava. Posle jebanja nema kajanja.

Druga stvar, ti plakati se raspadaju mesecima, okačila je neka riba i slike tog dela sat vremena pre protesta, i tamo se vidi da su razbucani do kraja. Kontam da je u rulji neko dokačio plakat, deo već sjebanog plakata pao i ispade da ga je ovaj sjebao namerno ili da studencka bagra ne poštuje žrtve.

Suštinski, ionako jebeni plakat treba skloniti odatle i spomenik, napraviti tablu ili bilo šta što neće moći jebeni vetar da sjebe. Može da se nađe dobro i upečatljivo rešenje.

Što se ostalog tiče, protestuje ista studencka bagra koja je protestovala protiv povećanja školarina, smanjenja broja rokova i gomile drugih sranja do onog trenutka kad je počela kiša. Onda su se razbežali da ne kisnu. Jebena govna.

Nema ništa od protesta dok najnižim slojevima ne prekurči, jer oni neće imati šta da izgube i rušiće vlast po cenu smrti. Ovo sve ostalo je kurac. Opet, mirni protesti kao kakav takav izraz bunta su imali smisla dok je trajala predizborna kampanja, sada nemaju.

Sve u svemu, od ovih protesta će studentarija dobiti samo još jedan besplatni koncert bugarske pederčine i to je to.

6. E ako Putin i Merkelova kazu da je nesto legitimno onda jeste. Pogotovo Putin.

7. Pa i jebeni Šešelj bi dobio podršku Merkelove i svih ostalih lidera da radi šta mu se kaže što se migranata tiče, da deo po deo prodaje i kosovo i sve, i da omogućava stranim firmama da izrabljuju radnike besplatno jebiga.

8. Što bi rekao Vučić .. par desetina pijanih huligana
    https://www.youtube.com/watch?v=C_ZQ5TvxO7U

9. Aman ljudi, Kosovo je prodato SSP-om sa EU, koji vam je kurac više?

10. Axaxaxa znam da ga drkaš al ovo moram da kažem da je glupost
    Strudent da jebe pa ulegni

Брате, знаш да га дркам хахах.

11. Upravo sam čitao na Vajsu (ne znam ni šta mi bi da to uradim) članak, odnosno reportažu o reakcijama mladih u izbornoj noći ili dan posle izbora. Neki od njih su bili u izbornim štabovima kod Vučića i Jankovića, pomagali, žvakali kurac ili šta su već radili.
    Reakcije ovih koji su sa naprednjacima mi nisu bile zanimljive, otprilike standardno oduševljenje lobotomiranog partijskog podmlatka što ćemo da cvetamo narednih pet godina.
    Ali bih zato sa sadističkim zadovoljstvom tako rado otvarao lobanje ovim mladim kvazi urbanim njuškama koji su glasali za Jankovića jer su sad svi odreda u fazonu ''aaaaaaa vučić pobedio, odlazim iz zemlje, pakujem kofere''. Marš bagro mamu vam jebem. I vi hoćete nešto da promenite, a hvatate štraftu odavde posle prvog neuspeha što se tiče izbora.

12. gonzo
    I vi hoćete nešto da promenite, a hvatate štraftu odavde posle prvog neuspeha što se tiče izbora.

Čak i Don Kihot na kraju uvidi zabludu i biva razočaran stvarnošću.
    Čekati da se nešto promeni?
    Koliko?
    Treba biti Don Kihot u Srbiji? A život?
    Život brale moj ne čeka...ode

13. Ajeroplan, znaš koja je fora s tim iščekivanjem da se nešto promeni nabolje i kako je to funkcionisalo do pre dvadesetak godina

14. Ovo su bukvalno prvi izbori na koje je veći deo tih ljudi izašao. Ako su ljudi. A normalno da oće odma i sad jer za pet godina će zavrsiti fakultete (ili neće) i onda će morati da puše kurac nekome iz partije da bi nasli bilo sta priblizno poslu. Jbg.

15. bolje da su ubedjivali svoje babe,dede, oceve i majke da ne glasaju za vucica ali i ovo je nsto.ne treba im ubijati volju.neke stranice na fb ih ismevaju, kao sede i piju pivo to nije dovoljno.stra treba da uzmu kalasnjikove i da pucaju.bitno je da su na ulici.mora vidno da se iskazuje nezadovoljstvo

16. Olosi, paraziti, treba im izlomiti malene glavice kad su vec krenule u pogresnom smeru

17. Ne daj boze sin ili cerka mi jednog dana da odu na ovako nesto kakva bi to sramota bila za porodicu

18. Ni 24h nije proslo od primanja kurcine, a vec vam se vratila nada, eh pa bravo djeco vi ste intelektualci necemo da srbija bude zemlja rijalitija, tako djeco nasa mila borite se za svoju buducnost, e sto bih voleo sutra vucic konferencija za novinare, slike djubreta koje su ostavili, polupanih izloga i na kraju slag na tortu ovo sto su cepali, pa baci govor mozda i neku suzu i kaze izgradicemo neki spomenik da ne budu vise krpe ili neko drkanje izgradi tu i popisa se po "spontanom" protestu i bednoj, glupoj opoziciji koja se ovakvim potezima samo ukopava i nastavlja da prima kurcinu, a i vi nesrecnici sa njom, ali nadajte se i dalje, pobedicete vi elita, intelektualci, ide bolje vreme, oslobodice se srbin okova BRE

Rekli o sajtu

Slavna Vukajlija. Ima glupih stvari, ima bezveznih, ali ima i jako puno brilijantnih. Neću previše dužiti, samo odite tam pa vidite sami. Samo jedno upozorenje - ima ponešto napisano i na ćirilici (iako smatram da svako, ko kolko-tolko drži do opće kulture zna ćirilicu).

Skodin blog · 04. Septembar 2010.