Предсједнички избори у Србији 2017. - СУДАР ТИТАНА

1. Pa evo izbacili su novu pesmu povodom predsednickih izbora

https://youtu.be/PKoNnkfCJy8

2. kosmopolita
    nisam pratila baš, jel može neko da mi objasni oko čega je protest sad?
    nije da se radujem, al čovek je pošteno pobedio, ne verujem da je ukrao ijedan glas

Sad...pošteno baš i nije al da ne ulazimo i ne ponavljamo u 248 strana ove teme
    Možda smo ti i ja maaalkice prematori ali devojka je prilično lepo objasnila svoje razloge
    Nije zgoreg poslušati mladje. Nismo uvek mi najpametniji.
    https://www.youtube.com/watch?v=H_lVQQD9CuM

3. E da, i ovo što kosmo kaže, oko čega se zapravo protestvuje?
    Ajeroplane, ne znam šta si uopšte završio, no, šta god da si magistrirao, čini mi se da je prilično vezano za politiku ili u najmanju ruku neku društvenu nauku, dok se toliko buniš.

4. ok ajeroplane, ne mora sad da se prozivamo za godine.
    mogu valjda da pitam jel ima neki poseban razlog il je to tek onako
    pošto mi je nebulozno to nekako sad

5. čekaj bre, njega jeste izglasala većina, šta lupa ova

6. svakom kome treba razlog za proteste ne treba objasnjavati nista, kako kazu na pescaniku ako vam je sve kul onda nista

7. a nije kul bombas jebi ga

meni je žao što glasači nisu prepoznali svu raskoš sposobnosti vuka jeremića, al kapiram da sam u manjini, to je to.
    sad u stvari na tim protestima ne treba da pljuju vučića i vlast nego većinu srbije koja je glasala za njega?

8. Ali zašto nije glasalo više ljudi bre ? To ne kontam ja.

9. Чекај, која изборна крађа кад је Вучић добио преко 50%. Није то 48-49% па да има оправдања за протесте. Каква изборна крађа, кад нико из опозиције не износи конкретне доказе?

10. ma ja izgleda baš ništa ne razumem

11. кад нико из опозиције не износи конкретне доказе?

treaze dzakove pored puta

12. Ma kakvi studenti, to su govna soroševska. Treba ih raskrinkati i jebati im mater.

13. devojka je prilično lepo objasnila svoje razloge
    Nije zgoreg poslušati mladje. Nismo uvek mi najpametniji.

Bili izbori,Vucic pobedio,skoro 50 posto stanovnistva nije glasalo.

Jel mogao da ode Vucic sad?Naravno da jeste.Price krao je,ucenjivao,jadni ljudi i slicno ne piju vodu,jer po 8 put 50 posto nije glasalo,ovo je legitimna pobeda.

14. I da ovo su dokone budaletine,veciti studenti drustvenih nauka,niti znaju zasto su tu al ono lepo vreme sto da ne.Pola tu nije glasalo.

15. Sanitarni čvor
    кад нико из опозиције не износи конкретне доказе?
    treaze dzakove pored puta

хахах, у следећем споту мали алек враћа у библиотеку од андрића "џакови поред пута"

16. Све све, али шта ће му бас! Па боље руке себи да поломиш него тај бас!

17. @Zelen Lukac
    Jok, mašinac. Samo živim tamo daleko baš zbog ovakvih i njima sličnih. I bagre žutih i crvenih i plavih i ... i svih koji državu shvataju kao ličnu prćiju. Posao se dobija na tenderima samo ako daš 30% od BRUTO cifre vrhuški. Moja generacija je upropašćena ratovima a ovi dovršavaju posao ekonomijom. Cifre kažu sve. Zaduženost unutrašnja i spoljašnja od 2012 do danas DUPLO veća. Nije to lako, treba to znati i umeti kao oni.
    E da a tamo daleko ministri padaju samo zato što su im našli da su TRI reda u magistarskom radu prepisali iz neke knjige.
    A da mi nije svejedno kada vidim ovo NIJE!

P.S
    Procureli dogovori iz SNS
    Izgleda da spremaju najveće podmetanje u Mladenovcu i Beogradu.
    Deco čuvajte se govana!

Rekli o sajtu

U subotu, 27. novembra 2010. u Klubu studenata tehnike biće održana smotra sadržaja popularnog šaljivog sajta. Vukajlija je mesto gde se Internet zajednica okuplja kako bi na duhovit i originalan način definisala reči i izraze, sleng termine, našu svakodnevnicu i aktuelne događaje, po paroli - „Ovde možete da definišete sve ono što ste oduvek želeli, a nije imao ko da vas pita”.

Mondo · 25. Novembar 2010.