Предсједнички избори у Србији 2017. - СУДАР ТИТАНА

1. хахах, у следећем споту мали алек враћа у библиотеку од андрића "џакови поред пута"

AHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHA

2. Treba organizovati kontraprotest tipa "dosta večitih studenata", "došao sam da učim a ne da protestvujem" i "znanjem do pobjede" čisto onako iz zajebancije

3. Jebote kad čovek pogleda ove njuške na fotkama koje je Armin okačio, stvarno ti dođe da se zabrineš za ovu zemlju ako neiživljena balavurdija kojoj je najvažnije da drži flašu piva i pljugu u ruci, treba da bude nekakav inicijator promena u Srbiji.
    Što bi rekao naš narod ELOUEL

4. Ovi sa slika su baš top gamad, nema troje ljudi koji na prvu loptu deluju da može da se popije piće s njima

A doživeću nervni slom ako još jednom čujem "brate, ti stvarno misliš da nešto može da se promeni na izborima"

5. razocarao me vucic, kaze moze protesti samo budite mirni nemoj da cepate, a pomoci cemo ako treba da se popravi, pa jbt ja bih odmah naredjenje da se "spontano" organizuje kontraprotest dovezes okupis kako god i da se napravi davanje pocasti zrtvama, aj sto ce da se obnovi, najbolje bi bilo neki spomenik ili spomen plocu iako nema smisla mnogo pa svece, cvece, patetika max, pa sutra u novinama i na tv preneses sve i narod vidi ovo smo mi, a njih ste videli juce, pa druze masakr, samo ga boli kurcina sad ima vremena da se drka boli ga kurac vec da se cima daleko su izbori

6. @ajeroplan, Mašinac, svaka čast. Dobar faks, deficitarno zanimanje ako se ne varam.

7. Prekinuce da protestuju koliko danas kad padne prva kisa,nece valjda da kisnu zbog revolucije

8. Rađ, Armin i gonzo imadu pravo. Problem je što ta gamad ima lovu, vjerovatno su svi samofinansirajući studenti ili idu po privatnim fakultetima. Ovi normalni studenti uče, saće aprilski rok nekad lololololo

9. najveća tragedija za osobu je da se pretvori u ono protiv čega je bio kad je bio mlad, cinična zadrigla drtina koja ne podržava mlade ljude

10. Vrlo rado bih organizovao kontraprotest ovome. Nazvao bih ga air max sns protest i tako bi im se iskakao po glavama da im ne padne na pamet vise da zatvaraju grad da bi nam pokazali kako imaju gitare i kako su kreativni sa kolicima. Jebem li im bre mamicu istripovanu neosisanu ranije su se makar sklanjali kad vide normalan da ne dobiju batine to se sad okurazilo pa mitinguje i grupno seta ulicama.

11. bombas
    najveća tragedija za osobu je da se pretvori u ono protiv čega je bio kad je bio mlad, cinična zadrigla drtina koja ne podržava mlade ljude

+1

12. A to kolike su u stvari picke pokazuje cinjenica da su pederi i lezbejke pre skupili muda da setaju ulicama haha

13. govoriću na mitingu verovatno, spremam govor

14. bombas
    najveća tragedija za osobu je da se pretvori u ono protiv čega je bio kad je bio mlad, cinična zadrigla drtina koja ne podržava mlade ljude

slažem se. a opet ne možeš da podržavaš nekog po svaku cenu samo zato što je mlad.
    sačekali su da prođu izbori da animiraju bezvoljne neglasače

15. najveća tragedija za osobu je da se pretvori u ono protiv čega je bio kad je bio mlad, cinična zadrigla drtina koja ne podržava mlade ljude

Mislim da se to kaže "opametio se". Ili je jednostavno ušuškan u sigurnoj zoni nekoj pa neće da izlazi odatle. Ko još normalan rizikuje otkaz, razvod i vraćanje nazad u maticu ovih dana?

16. Imate li neke kolokvijume i ispite bagro sa privatnih fakulteta i veciti studenti latinskog.

17. Ne mislim da bunt treba imati veze sa godinama ili okolnostima. Uzeli su nam sve, dostojanstvo, pravo na normalan život, sve. Pravo na iskazivanje neslaganja sa bilo čim je crvena linija i poslednja mala stvar koja te čini čovekom, kad nju prekoračiš nisi više osoba, već placebo živo biće koje bivstvuje zarad razmene materija u prirodi - jedeš i sereš. Kao i tovni vepar recimo.

18. Uzeli su nam sve, dostojanstvo, pravo na normalan život, sve. Pravo na iskazivanje neslaganja sa bilo čim

E brt bili izbori u nedelju ne znam da li si cuo

19. ovo je bilo tako predvidivo da nema smisla komentarisati

20. Ma pogledaj bre ti ove nakazoide sta ce bre oni da menjaju pisam im se u revoluciju? Sto nisu na dan izbora isli po birackim mestima lomili kutije npr? Ne date nam normalan izbor sjebacemo vam izbore opaaa a ne ovo, sta je ovo? Planiraju 4 godine ovako, ovo je priprema za sledece izbore verovatno? Spodobe ljudske i otpadnici ljudskog drustva od 4 vrste ljudi ova je najgora-ona koja nista ne zna a misli da sve zna.

Rekli o sajtu

Na pitanje: „Ko je bio Mocart?“ duhoviti posetioci internet sajta Vukajlija, rečnik slenga, odgovaraju: „Svestrana ličnost. Čovek koji je komponovao muziku za Nokiu. Inače, bio je poslastičar i izmislio je Mozzart kugle. A voleo je i da se kladi...“

Danas · 06. Novembar 2008.