Предсједнички избори у Србији 2017. - СУДАР ТИТАНА

1. Da se zarati i da me s ovima gurnu u neki rov ja bi sve nase pobio a u picku materinu

2. Ali da objasnim, o kakvom pravu izbora pričati kad degenerik zadrigli stoji ispred škole i beleži sa spiskovima, zoveš miliciju oni se smeju. Ne budite naivni i ne dajite legitimitet onome ko ga nema.

Pa koji su to beskičmenjaci lebac ti jebem. Kako se niko od njih nije napravio pametan da stane i beleži kod mojih matoraca na Bežanijskoj kosi, glasalo se u osnovnoj školi i u njoj je bilo sigurno desetak biračkih mesta raspoređenih po učionicama.
    Da su budale probale nešto tako da urade,dobili tako preko pičke da im ne bi bilo dobro. Uostalom viđao sam fotke po netu koje su ljudi izbacivali gde su slikali te likove što čekaju, proveravaju da li su ljudi glasali. Pa koji kurac ih niste usrali od batina i išutirali odatle, ali ne bilo je mnogo bitnije slikati to i onda okačiti na tviter uz prateću žalopojku ''uuu aaaa vidi šta nam rade, a mi samo stojimo i gledamo ko sline''. Mada kapiram da to može da prođe u manjim sredinama.

3. Nego koga želite za premijera ja navijam za andreja kad je farsas već da bude ful farsa

4. Andrej bi bio dojaja al nece.Ja navijam sa Nesu

5. selakovic i dacic kvote 3,5 ostali nemaju sanse

6. Pa dačić je juče rekao da neće, kako sad dačić jbg

7. Bosko Simic
    Da se zarati i da me s ovima gurnu u neki rov ja bi sve nase pobio a u picku materinu

Hahahah

8. daleko je to još, pitanje je šta bude do tad

9. Gotovo je ovo bombaš biće ovaj faraon minimum ko sloba što će reći bar do 2022 e sad kad će od te tačke narod konačno ispizdeti i poterati bager na beograd vreme će pokazati

10. ovo je bas jadno sto rade botovi, slikaju studente kako piju pivo i sa tim slikama pokusavaju da ih kompromituju, dokle ide botovska mizerija

11. Najebali su protestanti, gotovo je, Marko Đurić ih je oštro osudio.

12. Ахахахаха! Јебени Марко Ђурић!

13. Marko Đurić, najtužniji od tužnih klaunova

14. hahahhahahhahahaha

Rekli o sajtu

U nedostatku mesta u Vujaklijinom ili kojem drugom rečniku na internetu postoji mnoštvo sajtova, među njima Vukajlija, gde možete da vidite na kakav sve način ljudi vole da razgovaraju na opšte zgražavanje lingvista. Tako da se tamo može videti da ljudi fejsbukuju, fejsbuče, da im je fejs ubagovao. Ili čak poređenje čuvenog prideva „kul”: kul, kulji, najkulji.

Emisija RTS-a "Oko Magazin · 24. Novembar 2009.