Предсједнички избори у Србији 2017. - СУДАР ТИТАНА

1. Pravo na iskazivanje neslaganja sa bilo čim

to pravo je moglo da se iskoristi sad u nedelju, pa ispade da nas je manje što se ne slažemo s ovim. šta sad?

2. ajoj evo ponovo, koliko volim da ubacim ovakvu udicu i samo gledam kako se kače

3. Inače bombas, ćale je moj to jednom fino objasnio kako politika funkcioniše, i to na primjeru jedne firme privatne u mojim krajevima, gdje su uslovi rada očajni. Kaže šezdes posto radnika te firme je par godina od penzije i navikli su na jako loše uslove, pa čak i smanjenje plata. Mladi u firmi bi da štrajkuju, al nemaju većinu, jer ove stare boli kurac za sve. Tako i mladi rade, jer jebiga, treba im para a drugo radno mjesto teško da će naći. Plus, kod kuće su, ne moraju da se cimaju za stanarinu i račune, pa rade za džeparac dok ne naiđe nešto bolje. Ako naiđe nešto bolje. Vlasnike firme boli kurac, manje plate radnicima, veće pare idu njima i to je to.
    Isto i sa politikom. Svi koje znam kažu bolje je sad nego prije pešes, sedam, deset godina. Roditelji školuju djecu da idu preko grane, oni su srećni jer je bolje nego što je bilo.
    Za dobar protest ili bilo šta da uradiš, treba ti ne pedeset, ne sedamdeset već sto posto podrške naroda, a naš narod se nikad tako neće sastaviti, makar nam apokalipsa kucala na vrata.

4. Mislim ja sam samo dao predlog sta bih uradio, ne mora tako radikalno...moze i serija tvitova ili da svake srede svi nose zeleni sal ili neke dobre svirke sa tribjut bendovima da se organizuju sad ce lepo vreme pa cirka pa trava ekseri

5. Ali da objasnim, o kakvom pravu izbora pričati kad degenerik zadrigli stoji ispred škole i beleži sa spiskovima, zoveš miliciju oni se smeju. Ne budite naivni i ne dajite legitimitet onome ko ga nema.

6. čekaj, šta je beležio taj ispred škole?

7. Beležio ljude nesretne kome su pre toga danima pretili, svakome možeš da nađeš slabu tačku ako se potrudiš

8. Pa ko je glasao, kako sta

9. meni mogu da popuše, ja sam javno glasao Jankovića pred njima, ne smeju glavu da podignu, ali bombas je jedan naroda je mnogo uplašenog

10. ma uostalom, ja uvek idem sa mlađima od sebe, kome je prijatnije sa babamq i dedama njegov izbor, makar i nek je natraške, generacija koja sad odlučuje izbore je imala priliku da pokaže pamet, evo nas gde smo

11. Pa ovo je tvoha generacija zasrala majmune. Vi ste ovo zakuvali 2000e, ti i ajeroplan.

12. I kod nas su beležili. Seli likovi ispred, piju kaficu i blokče. Lolčina. Ja prošao pešes puta. Nije što živim odma tu al ono.

13. bombas, nemoj molim te...
    što mene niko nije beležio tu? mani me toga pretili im. nisu pretili nego nudili beneficije, radna mesta bla bla... meni lično je slavica đukić dejanović '96 tražila 3000 maraka i člansku kartu sps- a na uvid u zamenu za stalni radni odnos u kbc kg. ne samo meni.
    jebi ga, ja sam zbog toga nosila pištaljku i bedževe i šetala te godine.
    većina nas je zbog toga šetala.
    sad su ljudi rešili da prihvate te beneficije u zamenu za glas i ti ljudi su većina.
    to se zove demokratija, većina je izabrala.
    izabrali su zato što su pičke, al to ti je što ti je. većina srbije je bagra i ne možeš tu ništa.

14. i šta sad, jel treba da se utopim u većinu samo što je većina? ustani za ono što veruješ da si u pravu, makar stajao sam

15. K'o što bombas ili ko li već reče, svako ima slabu tačku, vjerovatno i taj što piše. Ako piše iz straha, razumljivo da je neko već našao. Ako se smješka dok to radi...

16. Sloba je pao isto ovako sećam se, počelo nas par da trubi na trgu, za mesec dana hiljade ljudi

17. Kad se sastaju ova goveda treba veceras do grada da idem pa da znam koliko cu da najebem

18. svaka cast gospodjo kosmopolita, civilizovan stav

pa ustani bombi boli ljude kurac samo nemoj da stojis ispred mene i da mi nabijas prst u oko da ja gresim, a ti si u pravu

19. ahahahaha pa ja sam se smejala sa likom na svom biračkom mestu što pred onom komisijom vadim iz torbe olovku ' vuk jeremić ', ja ću svojom da glasam ahahahaha

a tu je vučić uzeo na kraju 70%
    jesam trebala da stojim ispred da zalepim šamarčinu tim ljudima

Rekli o sajtu

Osim velikih istorijskih i nacionalnih zabluda, podložni smo i onim „sitnijim”, ali koje nam određuju svakodnevicu. „Ne valja da se sedi na kućnom pragu, posebno kad grmi”, „Hleb od 500 grama je opšteprihvaćen pod nazivom kilo hleba”, „Ne valja da se zviždi u kući, to privlači miševe”, „Ne valja da se otvara kišobran u kući”, „Žvakanje žvaka može da deformiše vilicu”, „Ma koliko vruće i zagušljivo bilo, ne otvarati prozor, ubiće promaja”, navode na popularnom internet portalu „Vukajlija” niz sujeverja i zabluda našeg naroda.

Politika · 31. Januar 2011.