U nedostatku mesta u Vujaklijinom ili kojem drugom rečniku na internetu postoji mnoštvo sajtova, među njima Vukajlija, gde možete da vidite na kakav sve način ljudi vole da razgovaraju na opšte zgražavanje lingvista. Tako da se tamo može videti da ljudi fejsbukuju, fejsbuče, da im je fejs ubagovao. Ili čak poređenje čuvenog prideva „kul”: kul, kulji, najkulji.
Emisija RTS-a "Oko Magazin · 24. Novembar 2009.
i treba mladi i obrazovani da uredjuju ovu drzavu, a ne krezavi zemljoradnici na traktorima
uvek cu podrzati mlade i novcano i moralno
Hahaha solidan
Samo bez traktora kurac ćeš moj da skineš
6 k na protestu
7 k i nešto gleda otkuće
https://imgur.com/qQM73Ki.jpg
https://www.facebook.com/RSE.Balkan/videos/10154652645033883/
meni su samo žuti tražili glasove, sns nikad.
valjda znaju da sam izbjeglica pa da se podrazumeva da glasam za vučića
8 skoro haha
Do malopre osam i po gledalo. Sad da l je dnevnik počeo pa šaltaju malo
На РТС-у у оном кратком прегледу на почетку Дневника ни реч о протестима. Исто тако после прошлих избора, сећам се, известили су о рушењу у Савамали у Дневнику после избора, ваљда нису били свесни ко је рушио то тамо ахаха и онда више ни речи о томе, а поготово о протестима који су уследили. Штета што претплата више не може да се не плати. :/ Едит: а ево, ипак известили.
1. Legalizovati lapot
2. Nemoj neko da je usto penzionerima u autobusu
3. Dzemper baba nek da Zoranu Babicu
4. Nismo gladni matora drtino
555 333
napale te babe neke dok si bio na protestu?
vise kao milf
nista ne daju na tv, koliko je bilo ljudi
U Beogradu ti je preko 50.000 provereno
Šta je 50k ljudi, čujem da je u Prokuplju bilo 73 miliona ljudi da traži Vučićevu ostavku iako nije ni stupio na dužnost zvanično.
Ја и даље не видим разлог за протесте после избора кад нема доказа о изборној крађи. Ако се буне против система, то је требало пре избора. Овако сад ништа од парламетнарних избора. Сад ће Вучић за инат да држи ову владу до 2020.
Него што су са Пуја нестали грдни статуси? Опет га пријављивали.
Али пази, Трућ, она је гласала у Београду. Она је сад Београђанка, али и даље чезне за завичајем. За срце ме је ујела. Лолололо
Aj daj neko to jebanje Sašista i izbeglica iz Ćuprije.
Ladno sam bio medju onom silnom studentarijom kao dekica hahahhaha
Lepa šetnjica. Brate milo mi da omladina nije mutava i zatupljena.
Bravo deco!
Fenderu dal podržavaš ubijanje naprednjaka po tvom sistemu ubijanja grobara?