Štek je dobro sakriveno mesto. Varijacija ima bezbroj: recimo štek-ocene su „isključivo dobre ocene koje se čuvaju za ‘ne daj Bože' situacije, odnosno period kada pljušte kečevi“, piše jedna vukajlijašica. Tako će iskusni školarac prećutati roditeljima da je dobio peticu, a to će im saopštiti tek kada dobije i nekog keca – da bi ublažio negativni efekat.
Deutsche Welle · 29. April 2011.
Iz svakog tvog vrišti što nisi Srbin.
Inače presolidan Ombre
http://image.prntscr.com/image/2075d716287e4a78b178d36fbc485860.jpeg
Mislim da nema ta defka, definisi slobodno xd
ако није касно, један од захтева мора бити и фендерово извињење.
Ma ništa, samo tupava masa koja ne zna 'de udara.
Retardirana dosovska omladina tera narod prema Vucicu sve vise i vise. Do sledecih izbora samo sns ce imati 60% plus 10% sps. I jos ce se pitati kako i zasto
Kakve zahteve ovo ko sabor, skupili se da se javno drogiraju samo
U kragujevcu pljusak, a 'de ćeš dizati revoluciju po pljusku jbg, čekaj da bude 25-26 stepeni. Kapiram da ih nema ni 100.
Imamo sreće što živimo u vremenu Predsednika Aleksandra.
Imaćemo o čemu unucima da pričamo kako smo u njegovo vreme mogli da spavamo na klupama u parku, da mitingujemo, da putujemo sa crvenim pasošem skoro gde hoćemo, unuci će biti ponosni
свака част александру вучићу, за кратко време је успео да киша не обилази крагујевац.
haha
знам ко је један. ајде овај други да се јави одмах.
ahaha koliko su debilni ovi protesti majko majčice mila
študentarija prokljeta
Hahhah
de ne jedite govna, bar 7-8 ljudi iz moje okoline koji su vec godinama zagoreli botovi najgori oni sto idu ko jehovini svedoci od vrata do vrata su morali da nadju po 20 potpisa sigurnih...znaci to su samo ljudi iz mog najblizeg okruzenja, danima zovu smaraju, pa cak smaraju da ja trazim neke likove koji ce da glasaju jbt, ne moze da se zivi od njih, banjavali su mi na vrata bar 5 puta da pitaju za koga cemo svi kuci da glasamo i zasto bi bilo najbolje da bas aleksandru damo glas....a oni svi do jednog bednici 5 godina ne rade nista samo botuju bukvalno i cekaju posao ili u komunalnoj policiji ili u parking servisu
kako to da me niko nije startovo iz nijedne druge stranke da me smara i zamara nego samo ovi kreteni....jbt druga nisam video 3 godine jer nema ni za patike vise jer ne radi nigde samo ceka na mesto u komunalnoj, evo sad ce u narednih par meseci obecali mu....a botuje 18h na dan 7 dana u nedelji
https://www.facebook.com/djo.kostic/videos/1348331638593121/
ahahahahahh
o majku im jebem poželim da nikad nisam studirao
Lol
Nemoj tako Š to su buntovnici