Osim velikih istorijskih i nacionalnih zabluda, podložni smo i onim „sitnijim”, ali koje nam određuju svakodnevicu. „Ne valja da se sedi na kućnom pragu, posebno kad grmi”, „Hleb od 500 grama je opšteprihvaćen pod nazivom kilo hleba”, „Ne valja da se zviždi u kući, to privlači miševe”, „Ne valja da se otvara kišobran u kući”, „Žvakanje žvaka može da deformiše vilicu”, „Ma koliko vruće i zagušljivo bilo, ne otvarati prozor, ubiće promaja”, navode na popularnom internet portalu „Vukajlija” niz sujeverja i zabluda našeg naroda.
Politika · 31. Januar 2011.
Najjace da ima banka limit koliko smes da drzis na njihovom racunu xD
Ima limit koliko ti je osigurano para, do 50k evra, na deviznom, ako banka propadne toliko dobijas iz stecajne mase, to garantuje drzava. U teoriji mozes dobiti sve, ali u praksi ako bi banka propala dobio bi 50k (drzava bi ti platila haha). Nema limit koliko mozes da imas na racunu, ima limit koliko mozes dnevno da podignes para, i to moze biti 20k evra ili koliko tripuje maestro, ali to je da imas papira toliko ti mozes da kupis porsea od 90k evra preko racuna prebacis pare nikakav problem. Kao sto na bankomatu ne mozes da podignes beskonacno mnogo para jer fizicki ne moze, ali ti niko ne brani da puknes pet hiljada evra u gradu za noc i da platis karticom.
Kapirate li da sto vise para imas sve je jednostavnije, a ne obrnuto, najjace da ce nekog sa tim redovima velicina u milionima evra da smaraju e brate sad mozes samo da potrosis 0.00001 promil svog bogatstva... lol
- E brate ajde da kupimo vilu od 5 miliona evra?
- Ajde evo krecem da podizem gotovinu, taman da se uselimo leta Gospodnjeg 2024.
hahaha
brate, kolko se ne razumeš u bogatstvo, kad imaš pet miliona evra, onda imaš sto ljudi koji sa sto bankomata za tebe dižu pare odjednom
izijem, kad sam bio na bazenu u petom osnovne, jedan stariji lik iz kraja nam pokazivao kako mu je dlakav kurac i pričao da mu je takav jer skuplja perut i maže se dole, možda to da probaš nzn ://
Ко би победио у тучи - Шешељ или Чез Боно?
Rađ šta je brže ili zec XD
Jel moze npr preko onog Mi Box-a da se pusta filmovizija?
Koliko sam uspeo da izguglam, nema to cudo hrom. Kako onda?
šta će ti filmovizija, instaliraj kodi i imaš sve NADOHVAT RUKE
Ima otpisani na kodiju?
čez bono udara pesnicama u pankreas, pobedio bi
zec
ne razumem pitanje, ja vidim da je filmovizija neki sajt, ne znam šta tu ima da ne radi
Nije pitanje da li radi nego da li moze da se pusti posto nema hroma -.-
omg pa naravno da može, ima drugih brauzera brate
Brauzer
Hahah
E kosmmajac desi bre brauzere moj šta ima
hahahah dobar aleksandar kilogram
Nauci me, nauci me, brauzere mooooj
Mesecni prihodi?
Ja bih dodao jos pitanje "koliko izvora prihoda imas?".
Posto verujem da se pridrzavas saveta Vorena Bafeta "don't keep all your eggs in one basket"
Pozdrav