Mada, ne mogu da mu kenjam mnogo jer, muzićki gledano, Miki Čortan jeste virtouz, ali ljakse virtuoz, masturbator, da ga gledaš i slušaš pet minuta i da ti dosadi identičnim frazama i silaženjima niz skale, ne bih nikad poželeo da imam improvizacione sposobnosti Mikija Čortana jer ima mnogo kreativnijih i dinamičnijih glava u tom svetu........plus kažu da je jebo nekog klinca
Vukajlija, lijek koji je potisnuo iz upotrebe Edronax, Zoloft, Prozac, Aktivin H i ostale antidepresive. Nuspojave su: grčevi u trbušnim mišićima, suzenje očiju, ludački osmjeh i lako se navući na njega.
Alo bitkoinaske picke dje vam 25k vrednost do nove godine?
Ja cu uskoro da ulegnem jedno 500 dolara u jedan koin
Nego radjarde brate moj, mozes li mi reci da li si nekada pusio SKANG
Da li si ti Oktobar August bogotac?
https://www.youtube.com/watch?v=NeA90LNHhNY
Pa on je nije niko drugi
13300$ je jedan
500 dolara :D
Mozda moze neka zamena za drva vidi
Pa dobro nije rekao da hoće jedan bitkoin da kupi, možda će u ripl da uleti, kupi 500 komada sad ili tako nešto
Mada može i bitkoina da kupi za 500 dolara šta, samo što će imati 0.03 btc
Tj. svakako će morati prvo btc da uzme pa onda da menja u nešto drugo
Prozivamo a ne razumemo se u materiju :(
Nego radjarde brate moj, mozes li mi reci da li si nekada pusio SKANG
hahaha brate znaš da sam zaboravio na ovo i sad se smejem kao majmun
Ko ne zna, dok je jedan moj drugar dilovao u Višnjičkoj banji, neki cigan ga pitao pošto mu je onaj skang xD
ko je pušio skang ja sam
ko je august oktobar ja nisam
ne razumem
Rađ stavi na kockicu kapu deda mraza ne budi peder
pa i bolje što ne razumeš, to samo pokazuje koliko su deca sa sela zdravija i duševno čistija u ovo poremećeno vreme
Odlicna kapa Rađ ozb
Ovo je kao odlicno a Miki Cortan je sranje...
Mada, ne mogu da mu kenjam mnogo jer, muzićki gledano, Miki Čortan jeste virtouz, ali ljakse virtuoz, masturbator, da ga gledaš i slušaš pet minuta i da ti dosadi identičnim frazama i silaženjima niz skale, ne bih nikad poželeo da imam improvizacione sposobnosti Mikija Čortana jer ima mnogo kreativnijih i dinamičnijih glava u tom svetu........plus kažu da je jebo nekog klinca
Koliko izvora prihoda imas?
Muzika, nekretnine, pčele, kirbi usisivači, folije za stakla na kolima - 5