NOOB ALERT!
Kada se rudari, grafickim karticama se resavaju jednacine neke. Zna li se za sta? Kome treba resenje tih jednacina i zasto?
Pa to je jedino razumno
Pošto kupuješ mali iznos, skini blockchain.info novčanik za bitkoin za android, idi na automat u novom sadu i ubaci šest novčanica od dva soma dinara i prisloni telefon, napravi nalog na bittrexu, verifikuj se, pošalji s telefona bitkoin na bittrex, nađi u pretrazi ark, klikni limit sell i stavi cenu nešto manju od trenutne, buy, sačekaš da prođe kupovina i to je to
ne rešavaju se nikakve jednačine, rudarenje je samo održavanje mreže
da bi svi unutar mreže dobili informaciju da si ti meni poslao pare, neko to mora da proveri i potvrdi, za to troše svoje računare i grafičke kartice, troše struju, drže uređaje upaljenim i zbog toga ih mi nagrađujemo malim procentom svake transakcije koje napravimo
da si ukucao samo bitcoin na gugl, dobio bi ovu informaciju u prvih trideset sekundi fazon
junkel brothers
Kako se ne resavaju jednacine sad odjednom?
nzn ostr
Kolika je provizija na to sve? Na automatu je 5% koliko sam video, a za ostalo ima li?
lol trenutno je provizija za bilo koju bitkoin transakciju 10-25 dolara jer je mreža zagušena i cena bitkoina visoka jebiga, stršno, to bi značilo da ćeš da potrošiš 15 dolara da ti stigne sa automata na telefon i još 15 da pošalješ na bittrex, i tamo za menjažu uzmu 0.25% što je smešno, al eto, postoji
nađi nekog na oglasima ili localbitcoins.com da mu platiš da ti pošalje direktno na bittrex i uštedećeš 15 dolara
al šta te boli kurac, na kraju krajeva, ionako ga kupuješ s idejom da će da skoči deset puta, trista evra gore-dole xd
ako smisliš neki nesmarački način po mene da mi pošalješ sto evra, kupiću ti ja s drugarovog naloga(profila)
Da stavim u knjigu pa posaljem autobusom xddddddd
u sveto pismo stavi
pa mislim, neki postnet nešto ako rešiš
Evo ne znam sta da uradim razmisljam vec 4 minuta sav sam krvav
Ja sam odusevljem sa kriptovalutama i kupio bi jedan coin.
мени је супер што полако долази време да ћеш моћи да зарађујеш паре, а нећеш морати ништа да радиш.
isto tako ćeš i da ih gubiš
Rađ barata ozbiljnim informacijama vidim
slaba mi je struja kod kuce pa se bojim da ne bi napajanje izdrzalo graficke. nekad mi se i obican komp sam od sebe ugasi a kamoli rig
I jel mozes da mi objasnis zasto ima TOLIKO rigova na oglasima ako je to toliko isplativo, ne razumem
Ja sam ubedjen da je bitkoin pump and dump (a moguce i 99% ostalih valuta). Kupujes nesto sto ne postoji i na sta nikako ali nikako ne mozes da utices, sto kaze Radj. I koliko sam ja ispratio ne zna se koliko komada ima taj japanac sto je stvorio to.
Al ako tipa kupim taj Ark za 8$ sad, 12 komada moze za 100. Sacekam da dodje do 500 pa prodam to je 6k. I nista, dizem i to je to vise se nikad ne vratim. A ako balon pukne pre nego sto dostigne 500, sta sad, necu da se besim zbog 100e