Pitanje za Radjard Kuplung

1. najbolja investicija u nekom long term smislu je WaBi (WABI) i ko to sada ne vidi je obicna budalcina

2. evo sta cu ja da radim, procitam koje nove coine ce binance da doda i onda ih kupim na drugim mestima i dodjem prodam na binanceu obicno cena skoci za oko 50%

3. Od bitcoina i lake love nema ništa, okanite se ćorava posla

4. Postoji 10000 drugih valuta osim bitkoina

5. Mister Seltik bi 1870te rekao Nikoli Tesli da ostane u Lici i sadi krompir. Izbegavajte izlaganje svojih biznis ideja ovakvim ljudima. Konsultujte svog TEČU! Jer svaki teča zna znanje, inače vam ne bi oženio tetku!

6. Teco, isprazni piksle i pitaj sta piju ovi u lozi

7. Radj, eto jos bolje solucije. Telenor banka. Uplatim na bankomatu tebi/ortaku i nema ni provizije niti ista.

Cak mislim i da je prebacivanje sa racuna na racun istk bez provizije.

8. до 5к динара можеш само да му "кликнеш" са свог теленор рачуна на било који други рачун без динара провизије е сад да л' може у два-три наврата истог дана или се мора сачекати други дан то већ не знам

9. Pošalji mi na vajber ujutru za kolko da ti uzmem i da ti dam tekući, pa uplaćuj iz sto rata ako ti tako odgovara :D

10. Ovo sto radi izijem je isto okej varijanta

11. Poslao sam Vam osobnu poruku,

12. trista rana imama od Cardana :D

13. ovde me ne ignorises jel??

14. Da li je trenerka odraz nekulture or not?

Ja moram da priznam, da je dozvoljeno, nosio bih je i na poslu. Volim da ih nosim, e sad, ne kupujem one baš baš sportke, nego neke fensi da budu, al opet je trendža.

https://www.b92.net/zivot/vesti.php?yyyy=2018&mm=01&dd=13&nav_id=1346703

15. trenerka je odraz kurcobolje za sopstveni izgled

16. Koja je pesma ono nešto ritmi on ritmi on fajr on fajr neka pop rokčina

Rekli o sajtu

Osim velikih istorijskih i nacionalnih zabluda, podložni smo i onim „sitnijim”, ali koje nam određuju svakodnevicu. „Ne valja da se sedi na kućnom pragu, posebno kad grmi”, „Hleb od 500 grama je opšteprihvaćen pod nazivom kilo hleba”, „Ne valja da se zviždi u kući, to privlači miševe”, „Ne valja da se otvara kišobran u kući”, „Žvakanje žvaka može da deformiše vilicu”, „Ma koliko vruće i zagušljivo bilo, ne otvarati prozor, ubiće promaja”, navode na popularnom internet portalu „Vukajlija” niz sujeverja i zabluda našeg naroda.

Politika · 31. Januar 2011.