Prijava

najbolja investicija u nekom long term smislu je WaBi (WABI) i ko to sada ne vidi je obicna budalcina

evo sta cu ja da radim, procitam koje nove coine ce binance da doda i onda ih kupim na drugim mestima i dodjem prodam na binanceu obicno cena skoci za oko 50%

Od bitcoina i lake love nema ništa, okanite se ćorava posla

Postoji 10000 drugih valuta osim bitkoina

Mister Seltik bi 1870te rekao Nikoli Tesli da ostane u Lici i sadi krompir. Izbegavajte izlaganje svojih biznis ideja ovakvim ljudima. Konsultujte svog TEČU! Jer svaki teča zna znanje, inače vam ne bi oženio tetku!

Teco, isprazni piksle i pitaj sta piju ovi u lozi

Radj, eto jos bolje solucije. Telenor banka. Uplatim na bankomatu tebi/ortaku i nema ni provizije niti ista.

Cak mislim i da je prebacivanje sa racuna na racun istk bez provizije.

до 5к динара можеш само да му "кликнеш" са свог теленор рачуна на било који други рачун без динара провизије е сад да л' може у два-три наврата истог дана или се мора сачекати други дан то већ не знам

Pošalji mi na vajber ujutru za kolko da ti uzmem i da ti dam tekući, pa uplaćuj iz sto rata ako ti tako odgovara :D

Ovo sto radi izijem je isto okej varijanta

Poslao sam Vam osobnu poruku,

trista rana imama od Cardana :D

ovde me ne ignorises jel??

Da li je trenerka odraz nekulture or not?

Ja moram da priznam, da je dozvoljeno, nosio bih je i na poslu. Volim da ih nosim, e sad, ne kupujem one baš baš sportke, nego neke fensi da budu, al opet je trendža.

https://www.b92.net/zivot/vesti.php?yyyy=2018&mm=01&dd=13&nav_id=1346703

trenerka je odraz kurcobolje za sopstveni izgled

Koja je pesma ono nešto ritmi on ritmi on fajr on fajr neka pop rokčina