Pitanje za Radjard Kuplung

1. Od ovih mešapa jedino Sinan Tulić lepi. Kemal Džem niđe veze, a ova treća mi nekako deluje već viđeno.

2. Rađ gdje da nađem nekih finih relaksirajućih kompozicija, ima li ko da je to baš dobro odradio u ovome vijeku?

3. Rađ 2 pitanja
    Je l može na Ajfonu da mi zvoni Ceca - Kukavica
    Sad još malo treba da slavim 15 godina te melodije u mp3 obliku u službi zvona pa da ne kvarim
    Pritom znam da je govno zaštićeno i da nemeže na komp bez programa al mi reče neko da nemeže da zvoni mp3 mora nešto da se podešava
    2 je pitanje oko blutut slušalice. Mora da je kupim al o njima ne znam ništa
    Sve što znam je da je drug 5 promenio, gubio debil i hvali samo Planktroniks explorer 10. Guglao sam pa znam da se tako zove
    Kad je slomio i nju tražio je istu da kupi. Najbolja mu od svih kaže. Dužina držanja baterije daljina od telefona itd
    Meni je na dohvat ruke explorer 50 isto Planktroniks ovu nemam u Mld a ne volim da naručim pa da čekam itd dal da uzmem nju majku joj jebem ja
    Barataš li tom materijom, ne marim da platim
    Ne tebi nego slušalicu

4. Nisam radj ali sam TRIGEROVAN ovim pitanjem kao nekadasnji posedovalac Iphone 3GS uredjaja.

Mozes staviti bilo koje zvono, ali moras preko ajtjunsa sa racunala. Prevelika zajebancija ozb, ili guglaj ili daj nekome ko ume. Ali MOZE.

a ne volim da naručim pa da čekam itd

Narucis od madjara sa KP danas dodje sutra resen problem itd

5. Solidna pomoć Pap
    Na čet

6. nemam pojma ništa za te blutut slušalice i ajfon

7. Mozes staviti bilo koje zvono, ali moras preko ajtjunsa sa racunala. Prevelika zajebancija ozb, ili guglaj ili daj nekome ko ume. Ali MOZE.

није толика зајебанција. треба ти ајтјунс на рачунару, да скинеш песму у формату м4р, убациш у ајтјунс на рачунару и синхронизујеш. највише ти времена одузме инсталација ајтјунса, али то ионако радиш само једном. за остало ти треба 30 секунди макс.

8. где има да се купи еуроспорт тренерка?

9. Ima u Sapcu sekund hend radnja masa stvari švapskig cigana, eurosport CRNO PLAVA trenerka 400 din donji 600 gornji

10. Ta je još i dobra. Mi stariji pamtimo creation trenerke. Neka pretanka jebena sintetika, cela trenerica nije imala više od 80 grama. Ne zezam se.

11. Ne zezas se ali lazes :D

12. значи да тражим по секнд хенд шоповима

не треба мени да носим, треба ми за скеч

13. Sad sam guglo, do skoro je bilo na netu, neko prodavao kao raritet, al nema više jbg. Xd

14. Bezhi be trshavi patuljak.

15. Lol patuljak sine za tebe sam Bobi Marijanović

16. Zasto si me prevario prodavajuci mi fals kriptovalute? Imam bolesno dijete!! Zar ti nista nije sveto?

Rekli o sajtu

Osim velikih istorijskih i nacionalnih zabluda, podložni smo i onim „sitnijim”, ali koje nam određuju svakodnevicu. „Ne valja da se sedi na kućnom pragu, posebno kad grmi”, „Hleb od 500 grama je opšteprihvaćen pod nazivom kilo hleba”, „Ne valja da se zviždi u kući, to privlači miševe”, „Ne valja da se otvara kišobran u kući”, „Žvakanje žvaka može da deformiše vilicu”, „Ma koliko vruće i zagušljivo bilo, ne otvarati prozor, ubiće promaja”, navode na popularnom internet portalu „Vukajlija” niz sujeverja i zabluda našeg naroda.

Politika · 31. Januar 2011.