Jedno ozbiljno pitanje za sve ljude koji su spremni da pročitaju ove sledeće moje reči i da meditiraju o tome, ako treba i život posvete traženju odgovora: Treba li brijati dlake oko čmarnog kolutića ili treba puštati tarzančiće?
Treba se obrijati da bi se izgledalo što više seksi, triforce ja bi meditirao al me stra da ne uradim kamehametalas posle pa razbijem zid i napravim patradiju
Jedno ozbiljno pitanje za sve ljude koji su spremni da pročitaju ove sledeće moje reči i da meditiraju o tome, ako treba i život posvete traženju odgovora: Treba li brijati dlake oko čmarnog kolutića ili treba puštati tarzančiće?
Odgovor je ne
Da vam skratim muke
Pričao šomi da je milina srati tad e sad nisam pametan
Zašto ne
Ne treba to brijati osim ako neces da ti srcu cmar a i tad ne moras ko ih jebe
čuo sam da hoće onda da urastaju dlake
jedan kolega sa posla pre pola godine operisao uraslu dlaku u čmaru
došla mu do kičme
jako gadna stvar
Tvoj kolega ima jako velika muda čim je tebi i (možda) ostalim kolegama priznao tačan razlog zbog kojeg je uzeo bolovanje.
radje,mozes li mi hakovati profil i promeniti vukajlija username u plok?
Treba se obrijati da bi se izgledalo što više seksi, triforce ja bi meditirao al me stra da ne uradim kamehametalas posle pa razbijem zid i napravim patradiju
seksi u smislu da ga PRIMAS U BULJU HAHAHAH
Neeee nego da seksi izgledam pred devojkom
Koja ti gura prste u bulju?
Treba se obrijati
Treba se drogirati
nemoj brijati,atomski mise,ne loze se picke na to brijanje i uopsteno takve metroseksualizme,jesu nekada ili su se pretvarale tad za to
MIsljenje o:
a) Jala Brat
b) Buba Koreli
Na rukama tvojim
stoji prsten i sat zlatni
Kasni su sati
opet si neweran