Pitanje za Radjard Kuplung

1. Evo još proverenih informacija o milici

Umela je da zavrti malo oko šipke u leskovačkom klubu safir, doduše nije se bavila time nego rekreativno onako nastupi za svoju dušu i to u onih par godina pre probijanja na estradu, kad je već bila bombona

2. Zamisljam kako milica zamesa oko sipke a leskovcani vade po 10 dinara oce da joj kace za gace i brus xd

3. Lele batke ja da sam na svaku kacio po 20 dinara ja ne bi imao ni za cips

4. E nisu batke leskovčani takvi baš, mnogo više oni daju para na muziku i u kafani nego što je ovde slučaj npr. Umeju da cene to, makar ono što sam ja video u nekoliko navrata, jbg možda sam se zadesio samo u nešto imućnijem društvu, ali sumnjam, ume da ih povuče merak nema tu šta

5. Sta sad ja ne znam leskovcane i generalno juznjake jel. Pa na kosovu se vesele u picku materinu al za pesmu daju 200 dinara a ko ima love on 500

6. Brate imao svadbu neku skoro u leskovcu, života mi nisam video da je neko dao ispod hiljadu dinara u bilo kom trenutku, al' lude neke pare tipa trubači izašli na 160k sa svatovima ujutru, pa još toliko uveče, a to je ono ne više od sat vremena sviranja sve zajedno, muziku ne računam, samo znam da su sami nudili da im se ne plaća ništa ako izbiju na preko 2k evra mislim, a bio ono program bez naručivanja, tu logično uvek bude manje para. Sad vi kažete pffff pa samo sam ja dao toliko sinoć na muziku i ja kažem ok.

Više daju para u kafani od šumadinaca smrdljivih a poprilično sam ubeđen da prednjače po tom pitanju inače u zemlji. Opet, možda sam ja stekao pogrešan utisak, ozbiljnija je to familija jbg imaju al' kažem ti kad god sam bio video sam da ne žale

7. cini mi se da je bilo istrazivanje pre 3-4 godine da novosadjani ubedljivo najjaci baksis ostavljaju na muziku

a milicu i niste uspeli nesto da kompromitujete

8. Jel radjard cobi u stvari?

9. Pa nismo je kompromitovali, ja bih rekao da možeš slobodno da je ženiš.

10. Ona je cak bila i nevina do skoro

11. Ja sam cuo da se smeje forama deckovih ortaka jbg

12. Coa to je vrv takva familija, ovo sto ja znam totalna suprotnost

13. E pa jebem im ja majku paprikarsku onda xd

14. Papetovska majka nikad nije zaplakala

15. hah, bio sam na svadbi gde je pevac okacio na stalak mikrofona dzak od jorgana i napunio se parama

16. Ja kad odem u Guču nafatam onih ciganja najgorih što veze nemaju sa svirkom, izvadim bunt sve po 5000 i kažem KO NAJBOLJE ODSVIRA NEŠTO OD DARKA LAZIĆA DOBIJA SVE OVO i mlataram tako pa se oni satraše duvajući u onu trubu i to ninašta ne liči ahahaha majku im jebem ciganjsku

A jednom naišli neki baš dobro sviraju i baš nas uvatio provod i dam ja sestri šaku onih dinara raspalih da kiti muziku i nije prošlo 5 sekundi ona klepi na sise 2000 prvoj najštrokavijoj, raspaloj cigančetini što je mlatarala tu guzicom aahahha ova kad je ščepala novačanicu nestala u vidu magle za 6 sekundi

Kako si Radjarde?

Rekli o sajtu

Štek je dobro sakriveno mesto. Varijacija ima bezbroj: recimo štek-ocene su „isključivo dobre ocene koje se čuvaju za ‘ne daj Bože' situacije, odnosno period kada pljušte kečevi“, piše jedna vukajlijašica. Tako će iskusni školarac prećutati roditeljima da je dobio peticu, a to će im saopštiti tek kada dobije i nekog keca – da bi ublažio negativni efekat.

Deutsche Welle · 29. April 2011.