Pitanje za Radjard Kuplung

1. Na sta najvise da obratim paznju prilikom kupovine 4k televizora? Napomena da cu najmanje gledati Tv program na njemu, najvise ce mi sluziti kao video izlaz sa kompa, dakle za gejming, filmove, jutjub i netflix. Da li smatras da je ovo dobar izbor:
    https://www.tehnomanija.rs/tv-i-video/televizori/lg-smart-televizor-49uj620v-led-49-quot.html

Ovih 80 hiljada je najvise sto bih izdvojio

2. Gde bih mogao da nadjem snimak pesme, mislim da hor neki peva ide:
    miš, miš, miš, miš, PACOV, miš, miš, miš, miš PACOV, PACOV, MIŠ!

3. Rađarde izdrka li ga danas?Torazulu hahahahaha :D

4. Zasto je Drejk (Drake) savremeni Bob Ros?

Svi ga gotive kao. Najgotivniji lik u univerzumu itd. Ko je on uopste?

5. ne znam, ja ga ne podnosim, čak dok negde nisam pročitao RAPPER DRAKE, nisam ga registrovao kao repera, iako sam preslušao svašta njegovo, isto mi se desilo sa grupom 187 kod nas kad sam bio mali, nisam uspeo da obradim da su oni reperi

nešto čudno ima drejk, valjda što je jebeni jevrejin, a melez, meni je njegova pojava uvek delovala neiskreno, a i tunjava mi je njegova lirika, više volim štetočine koje repuju o zlatnim lancima, uglavnom mi deluju iskrenije od drejka, a s tehničke strane mi se ne sviđa njegov FLOW koji je "namerno primitivan", kao da želi da bude ljući i siroviji nego što jeste, ali ne mogu da osporim da je presposoban i nadaren za HUKOVE

drejk je novak đoković

6. Pa ne bih se bas slozio za ovom poslednjom recenicom. Nas No1e se trudi iz petnih zila da se svima svidi a zena ga udara, Pjer ga nejebe 2% fazon. Ovom uspeva jbg.

Evo bss slusam malo pre jevreje one h3h3 i kad spomenuse Drejka svi horski kao "He is so chill dude. He is God" itd

7. Drejk je muska Rijana, nista specijalno ali eto probio se nesto. Mozda ih oboje jevrejski lobi gura jer su crni da nametne crnce kao kul i seksi osobe

8. Ало дечки, Дрејк је хуманиста!
    https://www.youtube.com/watch?v=xpVfcZ0ZcFM
    Види како помаже свом народу, као Но1е!

9. I ovaj spot je pazljivo isplaniran i to je veliki marketinski trik, nije on to za dzabe poklanjao

10. Pa nije dao svoje pare. Pisao sam na hip hop temi da verovatno niko nikad nije nabio više patetike u video od 6 minuta. Najjači krezavi crnac na kraju spota kad kaže da predsednik treba ovako da se ponaša lolčina sirotinjska spika level milijardu, dobar predsednik da kupuje sirotinji jezive količine nutele.

11. rijanu i milicu pavlovic to su dve ribe od njih recimo 15 koje bi zenio na keca iako znam da ne bi bile srecne pored mene i da bi se nabacivale mojim ortacima i npr kad idemo u bioskop odma bi pitale jel ide sa nama i ''ime tog i tog'' itd, al bar bi bio srecan jedno prvih nedelju dve dana

12. Petar e ti si kralj covece znaci riba pored tebe moze da se skine golih sisa i da klekne da te prosi i ti ce je ozenis, e brate ja nebi ni jednu ni drugu jer znam da je fizicki izgled prolazna kategorija vec bi ozenio neku od koje cu imati vajde i koja ce me gledati sa postovanjem, i sa kojom mogu ziveti normalno na dugorocne staze.

13. pa milicu nisam ni pomenuo samo zbog fizickog izgleda......ona je nenad canak po elokventnosti i pameti za ostatak estrade DAL SI CUO NEKI SKANDAL ZA NJU

14. Hahah Canak kao reper elokventnosti je pobeda :))

15. iz proverenih informacija znam da je mozda i najkorektnija prema ljudima sa kojima radi, bendu mislim i to, placa i cascava dobro

16. takodje iz proverenih izvora kruzi prica da kad je pocnjala znaci ono u grandu vrckanje u mom srcu tuga vise tango ne plese da je da kazemo zaudarala onako, jbg ne znam kako da kazem samo prenosim, ne sudim nikome samo prenosim

17. to su neki moji provereni izvori eto nista licno

18. kako mislis smrdela je fizicki?

19. Na znoj brt kako mislis drugacije

Rekli o sajtu

Da. Definitivno ima dobrih fora, svaka čast onima koji ih smisliše. Respect Vukajlija.

MyCity Forum · 4. Februar 2009.