Prijava

a nosorog bi bio ultimativna mašina samo da nije ćorav jebo mater, kažu da je ćorav ko nosorog jebem ga

a nije se usro tigar na onom klipu više je bio u fazonu, ženo, ženo alo, alo, smiri se ok, ok.

al nije ni da se nije usro, mada mi je veci highlight kao pravi se da nista nije bilo i pije vodu onako nonsalantno

a nosorog bi bio ultimativna mašina samo da nije ćorav jebo mater, kažu da je ćorav ko nosorog jebem ga

https://www.youtube.com/watch?v=tI5MQHGS40M

https://www.youtube.com/watch?v=bzfqPQm-ThU
Prepametne životinje. Znaju i da uzmu otrovne zmije i ubace ih među ribe, sačekaju da ih zmije ubiju, pa onda pojedu sve te ribe. I da, orke ili kitovi ubice u stvari nisu kitovi, nego delfini. A oni su znali da ubiju, osim jelda kitova, i veliku belu ajkulu. Velika bela ajkula ima samo jednog predatora - te orke.

I da, delfinima, kad spavaju, spava samo jedna polovina mozga, druga je uvek aktivna, ponekad i plivaju i izranjaju iz površine vode da bi došle do vazduha, a jedno oko im je uvek otvoreno, da bi pazili na druge životinje ili na bilo koju opasnost.

delfini su manijaci teški. Koliko znam često siluju ljude u vodi

E da, i to je tačno hahah

Mislim ne bih da branim ovog delfina, ali pogledaj je kako je obučena. Dobila je što je tražila.

Pazl, kolika je kazna za podvodno silovanje?

Jebanje kurcem crnačkim u onu rupicu što imaju na potiljku

дигло му се паче хе хе
делфин буши где буркија неће

гледам ове борбе кад се кољу пола сата и не могу да не помислим како човек кука кад удари мали прст на нози. а ни џукеле нису много далеко. и они цвиле за све и свашта, много проводе времена са људима, па зато.

или што би рекао гвозден:
рендом млади слон - коље га десет лавова, два му се попела на леђа, три се пењу на њега.
рендом млади човек - лупа вратима и тихо јеца у соби зато што мама и тата неће да гласају за радуловића. њега нико не разуме.

Gonzo - ali brate Saša ima program u 20 tačaka!

gonzov kolega iz žurnala: a šta brate vi cigani niste nameštali tekme nikad a

рендом млади лав - лето, велика суша, ништа није успео да улови недељама, умире од глади, напада неку огромну бизончину, овај га пробада, иживљава се на њему.
рендом вукајлијаш - качи дефиницију у два поподне, не добија ниједну оцену, капира да је објавио у погрешно време, удара песницом у врата, излази напоље да разбистри мало главу