kosmopoliza

1. pazi, meni niena jako simpatičan nalog uvek bio. melina nek ti kaže da i nju gotivim, mogla je da mi potraži bilo šta. al dok god ti nalozi služe rasnom da sere po forumu ja ih neću odbanovati

2. uf uf, mali pocinje da dobija odredjene simpatije, kao daunovac kad nauci da ne jede pesak

3. Ženo božija ja ti sad kažem da slobodno možeš da odbanuješ neću ući na njih više nikada.

4. Ahahahaaha jbt ne razumem gomilu ljudi od 30ak + godina (koja godina gore dole) koji su vrv svoje detinjstvo sprcali u dupe pa se sad ovde bave napadanjem i prozivanjem osoba koje su bukvalno klinci za njih, samo jer ne znam i sam, dosadno im je ili šta već ne?

Ovo je jebeni internet, nećeš ovde tako što ćeš "potkačiti" klinca da ga naučiš pameti imati isti efekat kao da to radiš irl.

5. Zamišljam komičnu situaciju ja i kosmopolita se svadjamo ovako u RL i gledaju ljudi na ulici u nas hahahahah

6. Oću pozdravila i ona tebe kaže ti da se ubiješ

7. Mene zanima da li je ovo inicijalna kapisla za DOGORELO 3?

8. što kačiš devojci privatnu fotografiju na forum, to je za ban

9. Ја се надам да се бар јебете међусобно а не само дописујете око ових глупости

10. Jel ova slika sad zadovoljava tvoje cenzura standarde?
    Samo me čudi to pošto dopuštaš rmulu i vuku da kače slike čitav dan u čekaoni.

11. Joj ngm više odo da učim.

12. Presolidan fotošop. Nadmašio si pvtove one haha

13. čekaonica je i za tebe, oči povadili tamo dabogda

14. Hahaha oćeš da ti snimim kako ulazim u kuću, palim kompjuter i slikam poruke hahaha.
    Brate te fotošop fore sam koristio kad sam eruu prskao tatu u pvt hahaha

Rekli o sajtu

Bez ikakve pompe, Vukajlija se pojavila tokom ove godine i zabilježila skoro deset hiljada rječi u rječniku žargona koje su definisali sami posjetioci. Uzimajući za ime učestalu grešku u govoru kad ljudi zapravo žele da kažu Vujaklija, stvorena je zajednica stvaraoca slenga srpskog jezika i mjesto na kojem posjetioci treniraju svoju kreativnost. Ovaj kreativni ventil vas samo tako usisa i očas posla možete da izgubite sate vremena čitajući duhovite opaske kojim su definisani brojni izrazi iz popularne kulture i govora. Pozicionirajući se između ozbiljnih sajtova kao što su "Metak" i "Vokabular" na jednoj, i zabavnih "Srbovanje", "Kobaja Grande" na drugoj strani, Vukajlija je dokazala da famozni "user-created content" (sadržaj kreiran od strane korisnika) može sasvim lijepo da zaživi i na ovim prostorima. Ovogodišnja nagrada za najbolji sajt prema izboru Biznisbloga odlazi ovom istinskom Web 2.0 projektu kojem u definicijama nije izmakla ni domaća blogosfera!

Biznisblog · 26. Decembar 2007.