Prijava

odbanovana je da odgovori

nemam pojma o cemu pricas genije...
u ime papa frenkua evo malo poucnog materijala
https://youtu.be/OLpeX4RRo28

Ahahahahahah ovo sam bio ja xD

Ovo je sala kosmopolita ovo je ona napisala.

искористи јутјуб за битније ствари
https://www.youtube.com/watch?v=KeLV9kehEjE

Daj video onaj gde jedeš papriku plačeš i srčeš kravicu, zanimljiviji je.

nesto se ne secam da je na uvodnom postu ove teme pisalo: ludaci ovde pisite umobolne budalastine za koje bilo koga boli kurac
al digresirajte, zabavni ste mi

pa nek odgovori sama sebi dajte zabave neke

Toma, ako ne uspeš kroz školovanje pobeći od krava, udaja je uvek rešenje

samo ne smeš puno da filozofiraš oće muž pičku da ti polupa

Записника ради, на ово сам добио јућуб одговор и изигравање игнорамуса:

Претпостављам да се ово, између осталог односи на мене и узевши то у обзир могу да наставим да пикселизовано диваним. Поручи том летаргичном малом усранку да је набијем на курац. Ах да, то сам већ урадио и не желим опет. Поручи јој онда да јој испркам крајнике ејакулатом! Ах, али се и то дешавало, па не желим опет. Ништа, поручи јој да ми посиса скротум, све с балама које јој се протежу из уста.

Ономад си ме питала да ли могу да будем јаднији, и наравно да могу јер сам бестидник. Не глумим мудо на сајтоу, попут тебе, па кад се излогујеш, исплачеш се дечку у стану јер му идеш на курац својим беживотним, бесциљним и безвољним бивстовањем. Мада, разумијем, празноглава,тако рећи, тупа особа попут тебе, лако акумулира и репродукује бивствовања других људи ткз. вукајлија/фејсбук пријатељчића.

Знаш зашто си најкрш особа с којом сам био до сада, односно особа коју знам тренутно? Чоек те чува као мало воде на длану усред атакаме, двије године сам се цимао око тебе, смраде усрани, помагао ти у сваком могућем смислу и схватао те, најузвишенији облик емпатије осјећао према теби, да би ми на крају рекла да ти се ГАДИМ и да сам ЈЕЗИВ. АХАХАХ, врати ми двије године живота, беживотна сплачино.

Даун? Тешко да неко ко не зна да обрише сопствену гузицу, може да оцјењује ко је и ко није даун. Надам се да си откад нисмо заједно барем научила да обришеш чмарни колут, баш би било безвезно, да, рецимо, неко ко те буде трсио отпозади види онај прстен од гована што ти се образује око чмара, или скрорјела говна која ти висе о гузне длаке, то је тек прича за себе. Надам се да си о томе почела да водиш рачуна, мора да сам ја много лоше утицао на тебе. А и могла би да одеш код гинеколога, на папа тесту ти ништа не прикаже, чим те је питао "Госпоџо дали чули за куртоне сте, брт", онај сиратски секрет што лучиш не мирише на добро, надам се да ми ниси пренијела неку болешчину, и сљедећи пут када некоме будеш онанисала, опери руке, није љепо да чоек нађе твоју слину на сопственом курцу, драга моја Пуслице, љубави моја једина, волим те 4евер.

Вокабулар и фразе томе смора: ИЗВИНИТЕ НА СПОЈЛЕРИМА
Аутистичан
Edgy
Cringe
Triggered
PapaFranku najbolji tjuber
Ти би само да се јебеш
Мази ми се
Плаче ми се
Могли би у шетњу
Наредни пут, када некога одлучиш да прокламујеш за Дауна, добро размисли, бескичмењаку летаргични. ПОЗЗ
ПС - Заборавио сам једну ствар, с обзиром да си конзервисана конзерва туне (конташ, јер ти се пичка нон-стоп осјети на исту) и да си велики хомофоб, знам неке ултрасе па мош с њима кад буде парада заједно да ишакетате припаднике ЛГБТ популације, јер си ти једна од оних што се убаци у руљу па као инкогнито зада ударац у леђа. Ух, много се боље осјећам, напокон сам те избацио из ректума.

#батхрт#гентлеман#салти#xd#xDDdd#xdddd#štaradišMilena#MilenaTrola#Milena

омг зашто се вријеђаш одмах шаљеш ми "стфу" много сам тужан сада.

Komotno ulazi u top 3 prozivke, rame uz rame sa jogurtovim prozivanjem aurore i vlasuljarovim tvoja mama drka svinjama postom.

cao ljudi ja sam jadnik koji kuka ljudima na vukajliji, ja sam vazan alo

afafafafa ovo ide na zvonka komofno s aufofom i jogurtom
humor

Što si se uzrujl brt

твоја мама дрка свињама је само преведено са енглеског

е томиславе попишао те је не излази у јавност више