kosmopoliza

1. STA TI DIRAS MOJ MUSLI

2. ajde banujte je, odgovara na temu shitpostovanjem primata s farme, nemoj to da radis govnovalje maleni

3. -nemam cemu replicirati ko o cemu kurva o postenju tako da kristina samo valjala u krevetu sa filipom da koja se jebe u ČMAR gde STIGNE tako TO je kikiki kristina kurava razvaljena tako to to je to je KIKI KRISTINA TAKO ETO...
    -sve za ljubav, za ljubav sve, ne znam zašto ti imaš hemoroide brate bas se pitam...
    -pa ja ovaj, ja, ja ću da cestitam ovaj svakome ko pobedi
    -onome ko se j* u ČMAR taj ima hemoroide tkd covece
    -ti se jebes u guzu malena
    -ćuti i sedi dole
    -ti se u guzu jebes malena ti si guzojebacica malena
    -SVE ZAAAA LJUBAAAAV
    -ti ga primas u bulju malena kao... Kao... Kao...kirbi usisivac...guzaro mala raspala
    -SVE ZA LJUBAAAV i tebi je potrebna ljubav u pravu je natalija i sani kad kazu da je neki ljubav
    -tebi treba prvo muza da nadje, prvo nadji muza da te neko jebe
    -ZA LJUBAAAAV SVE
    -e ovo je zavijarija smotarija FTEEEA FTEEE ZA FUFAV koja je tvoja ljubav klosarko jedna jebe te ko stigne budalo budalasta klosarko jedna

4. zasto mi nisi dala u dupe, za srcad si me ujela

5. Tomicj, obecao si i neki nastavak onog posta, evo vec 3h refresujem stranu

6. http://vukajlija.com/forum/teme/71331-kosmopoliza?strana=26#post_3652565

Дођем у госте код некије лала пички матерни и они као изволите уђите ја реко дај нећемо сад гледат шталу и животиње ајмо у кућу да се згријемо мало, кае он то није штала то је кућа, реко јебемти живот који су курац они наши стари долазили овде јебемти колонизацију и тита и све у курац.
    Фала Богу моји преци паметни били па остали вамо. Уствари мој крај је мање оштећен у главу од Крајишника па нисмо толико долазили у Србију

7. Pa nisam ja govno da vrijedjam djevojku s kojom sam se mazio u praskozorje, ja imam manire!

8. koja dva glupana, bice vam sve zapamceno

9. Ahahahahah zovite sve za ljubav.

10. а што космополиза? је л' као космополита и мона лиза или нешто полиза(ла). то ми само није јасно.

11. truć, mora celu temu da pročitaš

12. pa kao policajka

па што није космополиција или космоpolice?

truć, mora celu temu da pročitaš

па ваљда је име теми дато на почетку?

13. ne znam nisam ja otvorila sta mene pitas...

14. Ma, na italijansom, truce, ne razumes ti to.

15. па шта ми ти одговараш на питање тако да помислим да је зато такав назив? напиши, брате, лепо "мислим да је", "вероватно" и тако некакве одреднице.

Rekli o sajtu

U subotu, 27. novembra 2010. u Klubu studenata tehnike biće održana smotra sadržaja popularnog šaljivog sajta. Vukajlija je mesto gde se Internet zajednica okuplja kako bi na duhovit i originalan način definisala reči i izraze, sleng termine, našu svakodnevnicu i aktuelne događaje, po paroli - „Ovde možete da definišete sve ono što ste oduvek želeli, a nije imao ko da vas pita”.

Mondo · 25. Novembar 2010.