Definiše se sve i svašta. Tako se mogu pročitati definicije baksuza, alapače, čitulje, smrti, rezervoara za smeh, kolateralne štete, Živojinović Velimira, zvanog Bate, dnevne svetlosti, gospođe džem!, Brus Lija… „Je l’ ti puši ćale?”, „Je l’ mogu u WC?”, „Chuck Norrisisati” i još mnogo toga može se naći na ovoj internet stranici. Zato ne iznenađuje što se mnogi kad jednom dođu, ponovo vraćaju na nju. Neki čak postaju i zavisnici, pa traže od moderatora da ih banuju, poput jednog studenta koji je zahtevao da mu zabrane pristup na nedelju, dve dana da bi mogao da uči.
Status Magazin · April 2009.
https://youtu.be/X1xfoaAsp0I
pošto će vokaru onog smeha što sam kačio na jedno 2-3 strane ovde da nestane evo originalnog materijala
Kosmo, ajd odbanuj Rasnog pls.
ok
Nek se izvini a i ne mora i to je to. Njemu na čast.
kako će da se obraduje ujutru duša mala
Ako se popravi u školi sad, tvoje zasluge biće.
Odbanujes li ga posle onakvih reci po tebi treba srati gde god je to moguce i ne moze se vise smatrati da si normalna. Alo, preti ti za decu, kakva si to osoba idi u kurac.
Internet je ovo Bomb, lagano.
Смири се, добићеш инфаркт, није ово за твоје године
ok
ajde sad bez zezanja bombas, ona pretnja je bila za batine. sam vidiš da se ne može ukloniti sa sajta i da se pojavljuje u raznim oblicima.
ovo što mu je sad skinut ban ne znači da neće biti banovan opet, al svi smo svesni da ti trajni nemaju svrhu nikakvu.
tvoja rec ne vredi ni pisljiva boba
nit si autoritet, nit si koji kurac, sta se onda izivljavas ovde mesecima na degenu ako se ovako zavrsi, treba da podneses ostavku na mesto moderatora jer ne znam ko ce te shvatati ozbiljno ubuduce
uostalom sta me boli kurac, nije meni pretio
ahahahaha bre bombas ti me zajebavaš? autoritet ostavka ahahahaha krupne reči
jel ti znaš gde smo?
Хахахахаах ладно одбанован
ja mislim da sam do sad skinula svaki trajni koga sam banovala
Meni neko da pomene decu u onakvom kontekstu jebo bi mu sve po spisku, sta uopste raspravljam sa mazohistom par ekselans koji ovim potezom unistava i ono malo dostojanstva koje je ostalo ovom forumu i daje svakakvim debilima pravo na najcrnje uvrede.
sad stvarno mislim da me zajebavaš
Apsolutno. Nemas dostojanstva za crnog ispod nokta, nemas karakter, go si kurac. Toliko.
Vejv i SasvimNebitna isto trebaju biti odbanovani