Ко последњи победник 19 (титула код Cold man)

1. Hvala na pitanju, preterano dobro! :P

Još četiri pa pet! :))
    Ali, uvek sa nadom u bolje... :))

2. Jebemu, daj da nešto pomognemo, da ti nađemo nešto. Mislim, ja nemem neke veze, ali moj posao radim jer je plaćen i na 10 minuta od kuće mi je(peške).

3. Naravno, vampiru! Žilava sam ja smrtnica! :))

4. Ne, ne, psv, na poslu sam ja, radim... ali nema ništa da se radi... nisam mislio da se žalim nešto ili da ne daj Bože menjam... dobro je i ovako :)

5. Hehehe, predrazinjo, oćeš da radiš kod mene?

6. Dobro mi je i u Merkatoru, hvala :)))

7. Uh, merkator! Oću i ja da radim po danu!!!!!!!!!!!!!!!

8. Noć je interesantnija PSV :)))

9. Pa ono jeste. Dođe milicija na burek, pa ljudi koji idu iz provoda. Ustvari kad razmislim, nije ni tako loše :)

10. Ljudi, nisam doručkovala! :(

11. Ma da,hehee, a JTU nekome rekao da sam zemljoradnik. Plako sam od smijanja.

12. Muškatlo, tebi je bitnije da imaš dovoljno vode... da ne uveneš :)))

13. Kako se linkuju definicije? Milim, hoću npr. da mi se vidi naslov? Ja to ne umem. :(

14. Uh... muškatlo, puno mi sad tražiš. Evo kolega predražinjo će da pojasni.

15. pazi muškatlo
    Otvoriš uglastu zagradu, napišeš kako je tačno naslov definicije zatvoriš uglastu zagradu

Ako hoćeš da linkuješ nešto drugo, da nije ono što se zažuti, ono na šta ide link, onda
    otvoriš uglastu [, pa reč koju hoćeš, pa znak | (uspravna crta), pa link ka definiciji pa zatvoriš uglastu zagradu :)))

16. uhhh...nekad je bio primjer linka..zato više ne linkujem:-))

17. Probaj, muškatlo, ne boli ništa :)))

18. Šta je ovo? Ko to zabušava na poslu? :)))))
    Dobar vam dan svima želim :)))

Rekli o sajtu

U subotu, 27. novembra 2010. u Klubu studenata tehnike biće održana smotra sadržaja popularnog šaljivog sajta. Vukajlija je mesto gde se Internet zajednica okuplja kako bi na duhovit i originalan način definisala reči i izraze, sleng termine, našu svakodnevnicu i aktuelne događaje, po paroli - „Ovde možete da definišete sve ono što ste oduvek želeli, a nije imao ko da vas pita”.

Mondo · 25. Novembar 2010.