Bez ikakve pompe, Vukajlija se pojavila tokom ove godine i zabilježila skoro deset hiljada rječi u rječniku žargona koje su definisali sami posjetioci. Uzimajući za ime učestalu grešku u govoru kad ljudi zapravo žele da kažu Vujaklija, stvorena je zajednica stvaraoca slenga srpskog jezika i mjesto na kojem posjetioci treniraju svoju kreativnost. Ovaj kreativni ventil vas samo tako usisa i očas posla možete da izgubite sate vremena čitajući duhovite opaske kojim su definisani brojni izrazi iz popularne kulture i govora. Pozicionirajući se između ozbiljnih sajtova kao što su "Metak" i "Vokabular" na jednoj, i zabavnih "Srbovanje", "Kobaja Grande" na drugoj strani, Vukajlija je dokazala da famozni "user-created content" (sadržaj kreiran od strane korisnika) može sasvim lijepo da zaživi i na ovim prostorima. Ovogodišnja nagrada za najbolji sajt prema izboru Biznisbloga odlazi ovom istinskom Web 2.0 projektu kojem u definicijama nije izmakla ni domaća blogosfera!
Biznisblog · 26. Decembar 2007.
poslednji. hahahah :))))
aha
zajeba me zeko...:)))
hihihi, šta ćeš, ne znaš ti mene:))
more kad te ugrizem...hm... :))))
kad me ugrizeš ostaće ti dlake na zubima:))
nema veze, nisam gadljiv...:)))
pa dobro onda, ali umem ja i da vratim:))
neces imati sta da vratis...:)
Zeko pvt
ugriz:)
munjo videla sam pvt i ne zanima me, idi nastavi po četu da pišeš o meni kad nisam tu, to je mnogo lepo
sta se svadjate?
ja se ne svađam
samo sa tobom:))
jel Mara ima nesto protiv tebe?
e, neću da pišem ovde o nikome kad nije tu
oket, sto si nervozna?
vratiće joj se sve, štagod da je uradila.
hahaha, nisam nervozna, malo samo
ajd ugrizi me sad ako smeš:))
Lesas, šta tebe zabole da li će se meni vratiti išta!!!
griccccccccccccccccccc :)))) sta mi možeš sad,aaaaaaaaaaaaa??? :)))
samo kažem da se sve vraća i sve se plaća...