Ко последњи победник 19 (титула код Cold man)

1. takondje...
    + sam se razbolela u KSTu >:(

2. zato nisi dosao ili bi nas svejedno iskulirao? :)

3. Imao sam i neke druge dogovore, ali bih ipak došao da se nisam razboleo.

4. Ne bi nas Dog tek tako iskulirao :)))

5. mislim da ce u toku nedelje biti ponovljeno tako da te ocekuejmo u tom slucaju :)

6. Nema više izgovora, potrošio je sve, sad će morati da se pojavi da podelimo ta dva piva :)))

7. Ko me je vukao za jezik!

8. Ako je žensko, pogrešan je deo tela :-)))

9. sa mnom pozes da podelis po dve kuvane rakije (duboko sam ubedjena da je pivo krivo za moju prehladu).

10. Leela, pošto si me juče nešto pitala, evo za tebe jedan poster o tome :)))

11. mogao si i svoju da stavis :)
    a mi smo pola sata vecali ko je on (tvoj brat) posto nam se cinilo da malo licite

onda sam ja razresila dilemu :)

12. Ovi ovamo gde sam stajao, su sve vreme vikali "evo ti ga dupli nalog", tako da su drugi krivi za poster :)))

13. ladno se s njim nisam ni jednom upoznala :)

14. Nema veze, zato je sa mnom bilo 2+ upoznavanja :)))

15. mislim da ce me Mrmun zajebavati dok je Vukajlije :)
    i jos neko ....

16. Verujem i ja da hoće... dobro, ja prvi put nisam čuo nadimak, nego samo ime... nije veliki propust :)))

17. ako cemo da se vredjamo, ni tebi nije neki nik :P

18. Beži bre, od one večeri non stop pevam onu usranu pesmu "lila,lila,lila,baš ti lepo stoji...." :)))

Rekli o sajtu

Definiše se sve i svašta. Tako se mogu pročitati definicije baksuza, alapače, čitulje, smrti, rezervoara za smeh, kolateralne štete, Živojinović Velimira, zvanog Bate, dnevne svetlosti, gospođe džem!, Brus Lija… „Je l’ ti puši ćale?”, „Je l’ mogu u WC?”, „Chuck Norrisisati” i još mnogo toga može se naći na ovoj internet stranici. Zato ne iznenađuje što se mnogi kad jednom dođu, ponovo vraćaju na nju. Neki čak postaju i zavisnici, pa traže od moderatora da ih banuju, poput jednog studenta koji je zahtevao da mu zabrane pristup na nedelju, dve dana da bi mogao da uči.

Status Magazin · April 2009.