takondje... + sam se razbolela u KSTu >:(
A ja pre KST-a :-(((
zato nisi dosao ili bi nas svejedno iskulirao? :)
Imao sam i neke druge dogovore, ali bih ipak došao da se nisam razboleo.
Ne bi nas Dog tek tako iskulirao :)))
Naravno! :-))))
mislim da ce u toku nedelje biti ponovljeno tako da te ocekuejmo u tom slucaju :)
Nema više izgovora, potrošio je sve, sad će morati da se pojavi da podelimo ta dva piva :)))
Ko me je vukao za jezik!
Ako je žensko, pogrešan je deo tela :-)))
sa mnom pozes da podelis po dve kuvane rakije (duboko sam ubedjena da je pivo krivo za moju prehladu).
Leela, pošto si me juče nešto pitala, evo za tebe jedan poster o tome :)))
mogao si i svoju da stavis :) a mi smo pola sata vecali ko je on (tvoj brat) posto nam se cinilo da malo licite
onda sam ja razresila dilemu :)
Ovi ovamo gde sam stajao, su sve vreme vikali "evo ti ga dupli nalog", tako da su drugi krivi za poster :)))
ladno se s njim nisam ni jednom upoznala :)
Nema veze, zato je sa mnom bilo 2+ upoznavanja :)))
mislim da ce me Mrmun zajebavati dok je Vukajlije :) i jos neko ....
Verujem i ja da hoće... dobro, ja prvi put nisam čuo nadimak, nego samo ime... nije veliki propust :)))
ako cemo da se vredjamo, ni tebi nije neki nik :P
Beži bre, od one večeri non stop pevam onu usranu pesmu "lila,lila,lila,baš ti lepo stoji...." :)))
Did you mean Vukajlija?
Google · 17. April 2015.
takondje...
+ sam se razbolela u KSTu >:(
A ja pre KST-a :-(((
zato nisi dosao ili bi nas svejedno iskulirao? :)
Imao sam i neke druge dogovore, ali bih ipak došao da se nisam razboleo.
Ne bi nas Dog tek tako iskulirao :)))
Naravno! :-))))
mislim da ce u toku nedelje biti ponovljeno tako da te ocekuejmo u tom slucaju :)
Nema više izgovora, potrošio je sve, sad će morati da se pojavi da podelimo ta dva piva :)))
Ko me je vukao za jezik!
Ako je žensko, pogrešan je deo tela :-)))
sa mnom pozes da podelis po dve kuvane rakije (duboko sam ubedjena da je pivo krivo za moju prehladu).
Leela, pošto si me juče nešto pitala, evo za tebe jedan poster o tome :)))
mogao si i svoju da stavis :)
a mi smo pola sata vecali ko je on (tvoj brat) posto nam se cinilo da malo licite
onda sam ja razresila dilemu :)
Ovi ovamo gde sam stajao, su sve vreme vikali "evo ti ga dupli nalog", tako da su drugi krivi za poster :)))
ladno se s njim nisam ni jednom upoznala :)
Nema veze, zato je sa mnom bilo 2+ upoznavanja :)))
mislim da ce me Mrmun zajebavati dok je Vukajlije :)
i jos neko ....
Verujem i ja da hoće... dobro, ja prvi put nisam čuo nadimak, nego samo ime... nije veliki propust :)))
ako cemo da se vredjamo, ni tebi nije neki nik :P
Beži bre, od one večeri non stop pevam onu usranu pesmu "lila,lila,lila,baš ti lepo stoji...." :)))