Bez ikakve pompe, Vukajlija se pojavila tokom ove godine i zabilježila skoro deset hiljada rječi u rječniku žargona koje su definisali sami posjetioci. Uzimajući za ime učestalu grešku u govoru kad ljudi zapravo žele da kažu Vujaklija, stvorena je zajednica stvaraoca slenga srpskog jezika i mjesto na kojem posjetioci treniraju svoju kreativnost. Ovaj kreativni ventil vas samo tako usisa i očas posla možete da izgubite sate vremena čitajući duhovite opaske kojim su definisani brojni izrazi iz popularne kulture i govora. Pozicionirajući se između ozbiljnih sajtova kao što su "Metak" i "Vokabular" na jednoj, i zabavnih "Srbovanje", "Kobaja Grande" na drugoj strani, Vukajlija je dokazala da famozni "user-created content" (sadržaj kreiran od strane korisnika) može sasvim lijepo da zaživi i na ovim prostorima. Ovogodišnja nagrada za najbolji sajt prema izboru Biznisbloga odlazi ovom istinskom Web 2.0 projektu kojem u definicijama nije izmakla ni domaća blogosfera!
Biznisblog · 26. Decembar 2007.
takondje...
+ sam se razbolela u KSTu >:(
A ja pre KST-a :-(((
zato nisi dosao ili bi nas svejedno iskulirao? :)
Imao sam i neke druge dogovore, ali bih ipak došao da se nisam razboleo.
Ne bi nas Dog tek tako iskulirao :)))
Naravno! :-))))
mislim da ce u toku nedelje biti ponovljeno tako da te ocekuejmo u tom slucaju :)
Nema više izgovora, potrošio je sve, sad će morati da se pojavi da podelimo ta dva piva :)))
Ko me je vukao za jezik!
Ako je žensko, pogrešan je deo tela :-)))
sa mnom pozes da podelis po dve kuvane rakije (duboko sam ubedjena da je pivo krivo za moju prehladu).
Leela, pošto si me juče nešto pitala, evo za tebe jedan poster o tome :)))
mogao si i svoju da stavis :)
a mi smo pola sata vecali ko je on (tvoj brat) posto nam se cinilo da malo licite
onda sam ja razresila dilemu :)
Ovi ovamo gde sam stajao, su sve vreme vikali "evo ti ga dupli nalog", tako da su drugi krivi za poster :)))
ladno se s njim nisam ni jednom upoznala :)
Nema veze, zato je sa mnom bilo 2+ upoznavanja :)))
mislim da ce me Mrmun zajebavati dok je Vukajlije :)
i jos neko ....
Verujem i ja da hoće... dobro, ja prvi put nisam čuo nadimak, nego samo ime... nije veliki propust :)))
ako cemo da se vredjamo, ni tebi nije neki nik :P
Beži bre, od one večeri non stop pevam onu usranu pesmu "lila,lila,lila,baš ti lepo stoji...." :)))